Earlyworks Co., Ltd. Menandatangani Memorandum Pemahaman dengan Pocket RD Inc. untuk Memperluas Perniagaan dalam Zaman “Phygital” Pemasaran Era

(SeaPRwire) –   Tokyo, Jepun, 27 November 2023 — Earlyworks Co., Ltd. (Nasdaq: ELWS) (“Syarikat” atau “Earlyworks”), sebuah syarikat Jepun yang mengendalikan teknologi blockchain persendirian miliknya, Grid Ledger System (“GLS”), hari ini mengumumkan bahawa ia telah menandatangani Memorandum Pemahaman (MOU”) dengan Pocket RD Inc. (“PocketRD”), seorang pembangun teknologi Avatar 3D dan Blockchain XR, untuk membentuk perikatan perniagaan (Perikatan”) dengan tujuan memanfaatkan kekuatan kedua-dua syarikat dan meluaskan skop pasaran Earlyworks.

Menurut MOU, Earlyworks dan PocketRD bersetuju untuk bekerjasama untuk melaksanakan tugas-tugas berikut:

  • Meningkatkan prestasi dan pilihan bagi teknologi PocketRD.
  • Membina sistem blockchain berkualiti tinggi dan kos rendah menggunakan System Development Kit GLS.
  • Pembangunan perniagaan baharu dan penyediaan sistem dan produk yang memanfaatkan kekuatan kedua-dua syarikat.

Menurut MOU, Earlyworks bersetuju untuk menyediakan GLS, menawarkan reka bentuk atau sokongan reka bentuk untuk setiap produk, dan menjalankan pengesahan teknikal, pembangunan sistem dan operasi. PocketRD bersetuju untuk menyediakan teknologinya, mengkaji spesifikasi, membangunkan perniagaan baharu, dan merancang dan menjual sistem dan produk.

Perikatan dijangka menawarkan perkhidmatan ramah pengguna kepada pelanggan untuk membangunkan perniagaan mereka dalam industri Web 3.0. Banyak syarikat meningkatkan usaha dalam bidang “pemasaran fizikal dan digital” (istilah yang dicipta untuk menggambarkan inisiatif pemasaran yang menggabungkan bentuk fizikal dan digital). Dengan membentuk Perikatan, Earlyworks dan PocketRD bertujuan untuk melayani syarikat dalam usaha sedemikian.

Atsuya Momikura, CEO PocketRD, berkomen: “Kami menggalakkan pembangunan perniagaan melalui penyelesaian avatar dan penyelesaian pemasaran fizikal dan digital menggunakan teknologi blockchain. Teknologi yang berkaitan dengan ekspresi 3D dan pembentukan pasaran berkaitan dengan Web sentiasa berubah, dan kami percaya bahawa pengambilan keputusan berani dan segera adalah faktor penting dalam menangkap pasaran. Dalam situasi ini, kami gembira untuk memasuki Perikatan dengan Earlyworks, rakan yang menarik yang berkongsi pandangan serupa. Kami berharap untuk mencipta pasaran dengan memanfaatkan kekuatan kedua-dua syarikat dalam bidang pemasaran fizikal dan digital.”

Encik Satoshi Kobayashi, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengarah Utama Earlyworks berkomen: “Kami benar-benar gembira tentang kemungkinan untuk masa depan yang inovatif melalui penyatuan teknologi realiti lanjutan (“XR”) dan teknologi blockchain. Teknologi XR adalah penting untuk menyediakan pengalaman yang menyerap yang melangkaui sempadan antara yang nyata dan maya. Teknologi blockchain menggalakkan kepercayaan dan keselamatan dan meningkatkan ketelusan data. Kami percaya penyatuan mereka akan membuka pintu kepada zaman digital baharu. Perikatan, yang dijangka menyediakan penyelesaian berkualiti tinggi pada kos rendah, adalah bukti pandangan bersama pakar dengan pendekatan berbeza dan memeluk cabaran masa depan. Kami akan memanfaatkan sinergi ini untuk meningkatkan prestasi teknologi untuk Earlyworks dan PocketRD. Selain itu, kami percaya Perikatan akan melepaskan kemungkinan untuk aplikasi yang lebih meluas bagi GLS, yang dijangka akan memperkukuh kehadiran pasaran kami dalam pelbagai industri. Dengan komitmen berterusan kami terhadap inovasi, kami percaya bahawa kami akan mengekalkan kelebihan saingan kami dalam zaman digital, meningkatkan keuntungan kami dan mencipta nilai jangka panjang bagi pemegang saham kami.”

Mengenai Pocket RD Inc.

Pocket RD Inc. dicipta dengan misi untuk menawarkan cara yang lebih bersuara untuk berkomunikasi melalui teknologi 3D kepada orang di seluruh dunia. PocketRD percaya bahawa ia penting untuk melonjakkan peningkatan dalam teknologi 3D selari dengan pembangunan rangkaian 5G dan 6G untuk meningkatkan dan menawarkan alat baharu untuk penciptaan dan komunikasi kandungan. Perkhidmatan BaaS Web3 PocketRD “Digital Double®” adalah perkhidmatan infrastruktur yang menyokong pelbagai jenis NFT dan Dompet, dan boleh memegang DIDs dan token bergantung pada aplikasi. Digital Double® menyediakan perkhidmatan Web3 sebagai API dan SDK yang PocketRD percaya boleh dibangunkan dengan cepat dan kos berpatutan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web: .

Mengenai Earlyworks Co., Ltd.

Earlyworks Co., Ltd. adalah syarikat Jepun yang mengendalikan teknologi blockchain persendirian miliknya, GLS, untuk memanfaatkan teknologi blockchain dalam pelbagai aplikasi dalam pelbagai industri. GLS adalah blockchain hibrid yang menggabungkan kelebihan teknikal blockchain dan teknologi pangkalan data. GLS mempunyai ciri-ciri pemprosesan pantas, yang boleh mencapai 0.016 saat per transaksi, ketahanan terhadap pencurian, keselamatan, tiada masa tidak beroperasi pelayan, dan pelbagai aplikasi. Kemungkinan aplikasi GLS disahkan dalam pelbagai domain, termasuk hartanah, iklan, telekomunikasi, metaverse, dan perkhidmatan kewangan. Misi Syarikat adalah untuk terus mengemaskini GLS dan menjadikannya infrastruktur dalam masyarakat data Web3/metaverse yang akan datang. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat: .

Pernyataan Prospektif

Terdapat beberapa pernyataan prospektif dalam pengumuman ini. Pernyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berdasarkan jangkaan semasa Syarikat tentang peristiwa masa depan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan. Pelabur boleh mengenal pasti banyak (tetapi bukan semua) pernyataan ini dengan menggunakan perkataan seperti “anggaran”, “percaya”, “harap”, “jangka”, “menganggarkan”, “merancang”, “akan”, “hendak”, “boleh”, atau ungkapan serupa. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak semula secara terbuka sebarang pernyataan prospektif untuk memantau peristiwa atau keadaan selepas atau perubahan dalam jangkaan Syarikat kecuali seperti yang diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam pernyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk memeriksa faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam penyataan pendaftaran dan penyataan lain Syarikat kepada SEC.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Earlyworks Co., Ltd.
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Ascent Investor Relations LLC
Tina Xiao
Telefon: +1-646-932-7242
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(MiddleEast, Singapore, Hong Kong, Vietnam, Thailand, Taiwan, Malaysia, Indonesia, Philippines, Germany, Russia, and others)