Dada akan Mengumumkan Kewangan Keempat Suku Tahunan dan Tahun Kewangan 2023 yang Tidak Diaudit pada 25 Mac 2024

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, 22 Mac 2024 – Dada Nexus Limited (NASDAQ: DADA, “Dada” atau “Syarikat”) pemimpin pasaran serantau untuk membeli-belah dan penghantaran tempatan di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku keempat dan tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023, pada Isnin, 25 Mac 2024, selepas penutupan pasaran Amerika Syarikat.

Syarikat akan menganjurkan sesi soal jawab untuk membincangkan keputusan kewangan pada pukul 9:30 malam Waktu Timur pada Isnin, 25 Mac 2024 (pukul 9:30 pagi, Waktu Beijing pada Selasa, 26 Mac 2024).

Sila daftar terlebih dahulu ke persidangan melalui pautan di bawah dan hubungi 10 minit sebelum persidangan.

PRE-REGISTER LINK:

Setelah pendaftaran, setiap peserta akan menerima butiran untuk persidangan, termasuk nombor telefon, kod laluan persidangan dan PIN unik. Untuk menyertai persidangan, sila hubungi nombor yang diberikan, masukkan kod laluan diikuti PIN anda, dan anda akan menyertai persidangan.

Panggilan semula persidangan akan tersedia selepas tamat persidangan sehingga 2 April 2024.

U.S./Canada 1-855-883-1031
China Daratan 400-1209-216
Hong Kong 800-930-639
PIN Panggilan Semula 10036981

Webcast langsung dan arkib persidangan akan tersedia di bahagian Hubungan Pelabur laman web Dada di .

Mengenai Dada

Dada ialah pemimpin serantau untuk membeli-belah dan penghantaran tempatan di China. Ia mengendalikan JDDJ, salah satu platform membeli-belah serantau tempatan terbesar di China untuk peniaga dan pemilik jenama, dan Dada Now, platform penghantaran tempatan serantau terkemuka yang terbuka kepada peniaga dan penghantar individu merentasi pelbagai industri dan kategori produk. Dua platform Syarikat itu saling berhubung dan bermanfaat. Jumlah pesanan penghantaran tempatan yang besar daripada platform JDDJ meningkatkan jumlah dan ketumpatan pesanan untuk platform Dada Now. Sementara itu, platform Dada Now membolehkan pengalaman penghantaran yang lebih baik bagi peserta pada platform JDDJ melalui penyelesaian pemenuhan dan infrastruktur penghantaran tempatan yang mudah dicapai.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Pernyataan Prospektif

Pernyataan media ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan “pernyataan prospektif” mengikut “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Undang-Undang Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti melalui istilah seperti “akan”, “dijangka”, “menjangkakan”, “bertujuan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan”, “mungkin” dan ungkapan serupa. Termasuk dalam pengumuman ini, kutipan mengandungi pernyataan prospektif. Dada juga mungkin membuat pernyataan prospektif secara lisan atau bertulis dalam laporan berkala kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC), dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam kenyataan lisan oleh pengarahnya, pegawai atau kakitangannya kepada pihak ketiga. Kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai pandangan, rancangan dan jangkaan Dada ialah pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian tertentu. Pelbagai faktor mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa pernyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: strategi Dada; perkembangan perniagaan masa depan, keadaan kewangan dan keputusan operasi Dada; keupayaan Dada untuk mengekalkan hubungannya dengan pelabur strategik utama; keupayaannya untuk menawarkan pengalaman membeli-belah dan penghantaran tempatan berkualiti; keupayaannya untuk mengekalkan dan meningkatkan pengiktirafan dan reputasi brandnya; dan kondisi ekonomi dan perniagaan secara umum di seluruh dunia dan di China serta anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang disebut di atas. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam laporan Dada kepada SEC. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Dada tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini mana-mana pernyataan prospektif, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk pertanyaan pelabur, sila hubungi:

Dada Nexus Limited
Puan Caroline Dong
E-mel:

Christensen

Di China
Encik Rene Vanguestaine
Telefon: +86-178-1749 0483
E-mel:

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel:

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Dada Nexus Limited
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.