Cheer Holding Mengumumkan Penyatuan Saham Biasa

(SeaPRwire) –   Saham Biasa Akan Mula Diperdagangkan Pada Asas Penyesuaian Selepas-Penggabungan Pada
27 November 2023

BEIJING, 22 Nov. 2023 — Cheer Holding, Inc. (NASDAQ: CHR) (“Cheer Holding”, “kami”) penyedia infrastruktur dan perkhidmatan pelantar internet mudah alih generasi seterusnya yang terkemuka, hari ini mengumumkan bahawa ia bercadang untuk melaksanakan penggabungan saham biasa pada nisbah 1 saham biasa selepas penggabungan untuk setiap 10 saham biasa sebelum penggabungan ( “Penggabungan Saham”) supaya setiap sepuluh (10) saham yang dikeluarkan dan terkeluar akan digabungkan menjadi satu (1) saham. Sebarang baki pecahan saham seseorang pemegang saham yang timbul daripada Penggabungan Saham akan dibulatkan ke atas kepada bilangan bulat terdekat saham. Penggabungan Saham akan berkuat kuasa pada pukul 4:05 petang (waktu New York) pada 24 November 2023 ( “Tarikh Kuat Kuasa”).

Penggabungan Saham akan dilaksanakan dengan mengemukakan notis kepada Pendaftar Syarikat Kepulauan Cayman. Saham biasa Syarikat akan terus diperdagangkan di Pasaran Modal Nasdaq (“Nasdaq”) di bawah simbol “CHR” dan akan mula diperdagangkan pada asas penyesuaian selepas penggabungan apabila pasaran dibuka pada Isnin, 27 November 2023. Nombor CUSIP untuk saham biasa Syarikat selepas Penggabungan Saham akan menjadi G39973204.

Penggabungan Saham adalah terutamanya bertujuan untuk meningkatkan harga perdagangan saham Syarikat secara purata bagi mengekalkan penyenaraian di Nasdaq. Seperti yang didedahkan sebelum ini, pada 22 Mac 2023, Syarikat menerima notis daripada Jabatan Kelayakan Senaraian Nasdaq menunjukkan bahawa Syarikat tidak mematuhi keperluan harga tawaran minimum AS$1.00 sesaham di bawah Peraturan Senaraian Nasdaq. Kami percaya bahawa Penggabungan Saham yang dicadangkan akan membantu Syarikat memulihkan pematuhan di bawah Peraturan Senaraian Nasdaq.

Penggabungan Saham akan mengurangkan bilangan saham biasa terbitan dan terkeluar Syarikat daripada 100,384,466 saham kepada kira-kira 10,038,447 saham. Selain itu, Syarikat akan melaksanakan peningkatan saham serta-merta sebaik sahaja berkuat kuasa Penggabungan Saham, supaya mengekalkan jumlah saham berautorizasi yang sama sebelum Penggabungan Saham, yang akan terus menjadi 200,000,000 saham biasa bernilai AS$0.001.

Pemegang saham yang memegang saham mereka dalam bentuk buku atau dalam nama “jalanan” (melalui broker, bank atau pemegang rekod lain) akan mempunyai saham mereka disesuaikan secara automatik untuk mencerminkan Penggabungan Saham. Pemegang saham berdaftar boleh mengarahkan soalan mengenai Penggabungan Saham kepada syarikat pendaftaran saham, Continental Stock Transfer & Trust Company.

Mengenai Cheer Holding, Inc.

Sebagai penyedia infrastruktur dan perkhidmatan pelantar internet mudah alih generasi seterusnya yang terkemuka di China, Cheer Holding komited untuk membina ekosistem digital yang mengintegrasikan “pelantar, aplikasi, teknologi dan industri” ke dalam sistem kohesif, dengan itu mencipta persekitaran perniagaan baharu untuk web3.0 yang memanfaatkan teknologi AI. Syarikat sedang membangunkan ruang bersama 5G + VR + AR + AI yang membina teknologi terkini termasuk blockchain, komputasi awan, realiti lanjutan dan digital kembar.

Portfolio Cheer Holding termasuk pelbagai produk dan perkhidmatan seperti Polaris Intelligent Cloud, CHEERS Telepathy, CHEERS Open Platform, CHEERS Video, CHEERS e-Mall, CheerReal, CheerCar, CheerChat, CHEERS Fresh Group-Buying E-commerce Platform, Digital Innovation Research Institute, CHEERS Livestreaming, siri rancangan hiburan, matriks video pendek IP dan lain-lain. Penawaran ini memberikan pelbagai senario aplikasi yang menggabungkan unsur “dalam talian/luar talian” dan “maya/realiti” secara licin.

Dengan “CHEERS+” sebagai teras ekosistem Cheer Holding, Syarikat komited untuk menyatukan dan memperkukuh daya saing inti, dan mencapai pertumbuhan mampan dan boleh skala jangka panjang.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati http://ir.gsmg.co/.

Kenyataan Selamat

Beberapa kenyataan yang dibuat dalam penerbitan ini adalah “kenyataan prospektif” dalam konteks “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Liabiliti Sivil Persekutuan Amerika Syarikat 1995. Apabila digunakan dalam siaran akhbar ini, perkataan “anggaran”, “projek”, “mengharapkan”, “meramalkan”, “merancang”, “berhasrat”, “mencari”, “mungkin”, “hendaklah”, “masa depan”, “cadangan” dan variasi perkataan-perkataan atau ungkapan yang serupa (atau versi negatif ungkapan-ungkapan tersebut) bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini bukanlah jaminan prestasi, keadaan atau keputusan masa depan, dan melibatkan beberapa risiko, ketidakpastian, anggapan dan faktor penting lain yang berada di luar kawalan Syarikat, yang boleh menyebabkan keputusan atau hasil yang berbeza secara material daripada perbincangan dalam kenyataan prospektif. Faktor penting termasuk keupayaan untuk menguruskan pertumbuhan; keupayaan untuk mengenal pasti dan mengintegrasikan pengambilalihan masa depan; keupayaan untuk memperoleh pembiayaan tambahan pada masa depan untuk membiayai modal; fluktuasi am dan perniagaan umum; kos atau faktor lain yang memberi kesan buruk kepada keuntungan; litigasi yang melibatkan paten, harta intelek, dan hal ehwal lain; perubahan berpotensi dalam persekitaran perundangan dan peraturan; wabak atau epidemi; berlakunya sebarang peristiwa, perubahan atau keadaan lain yang boleh menjejaskan keupayaan Syarikat untuk terus membangun dan melancarkan pusat pengalaman metaverse yang berjaya; kemungkinan bahawa Syarikat mungkin tidak berjaya membangunkan barisan perniagaan baharu disebabkan, antara lain, perubahan dalam persekitaran perniagaan dan perkembangan teknologi, persaingan, perubahan peraturan, atau faktor ekonomi dan dasar lain; gangguan atau gangguan perniagaan lain yang mungkin mempengaruhi operasi produk dan perkhidmatan kami; kemungkinan bahawa barisan perniagaan baharu kami mungkin terjejas oleh faktor ekonomi, perniagaan dan/atau persaingan lain; faktor risiko dan ketidakpastian lain, seperti yang dinyatakan dalam dokumen-dokumen yang difailkan oleh Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat dari semasa ke semasa, termasuk Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 20-F yang difailkan dengan SEC pada 22 Mac 2023, sebagaimana diubahsuai. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemas kini atau menyemak kenyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baharu, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali diperlukan oleh undang-undang yang berkenaan.

Untuk pertanyaan daripada pelabur dan media, sila hubungi:

Wealth Financial Services LLC
Connie Kang, Rakan
E-mel: ckang@wealthfsllc.com
Tel: +86 1381 185 7742 (CN)

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )