Burning Rock Mengumumkan Mesyuarat Agung Tahunan 2023 yang akan diadakan pada 20 Disember 2023

(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, Nov. 22, 2023 — Burning Rock Biotech Limited (NASDAQ: BNR and LSE: BNR, “Syarikat” atau “Burning Rock”), sebuah syarikat yang memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi penjujukan generasi seterusnya (NGS) dalam bidang onkologi ketepatan, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengadakan mesyuarat agung tahunan (“AGM”) pada 20 Disember 2023 jam 10:00 pagi (waktu tempatan) di pejabat Syarikat di Shanghai di 6/F, Bangunan 10C, Pujiang Smart Plaza, No. 2168 Chenhang Highway, Daerah Minhang, Shanghai.

AGM akan diadakan untuk cadangan berikut:

  1. Untuk mengesahkan pelantikan Ernst & Young Hua Ming LLP sebagai juruaudit Syarikat untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dan untuk memberi kuasa kepada pengarah-pengarah Syarikat untuk menentukan ganjaran juruaudit;
  2. Untuk mengundi semula Wendy Hayes, Min-Jui Richard Shen dan Zhihong (Joe) Zhang sebagai pengarah-pengarah Syarikat; dan
  3. Untuk memberi kuasa kepada setiap pengarah Syarikat untuk mengambil sebarang dan semua tindakan yang mungkin perlu untuk melaksanakan resolusi-resolusi tersebut sebagaimana pengarah itu, mengikut bicaranya sendiri, fikir patut.

Lembaga pengarah Syarikat telah menetapkan penutupan perniagaan pada 22 November 2023 (waktu New York) sebagai tarikh rekod untuk menentukan pemegang saham yang berhak menerima notis AGM atau sebarang penangguhan atau penangguhan.

Notis AGM dan Laporan Tahunan Syarikat 2022 yang mengandungi penyata kewangan lengkap diaudit dan laporan juruaudit untuk tahun berakhir 31 Disember 2022, boleh didapati di Bahagian Hubungan Pelabur laman web Syarikat di https://ir.brbiotech.com/.

Tentang Burning Rock

Burning Rock Biotech Limited (NASDAQ: BNR dan LSE: BNR), yang misinya adalah untuk melindungi hidup melalui sains, memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi penjujukan generasi seterusnya (NGS) dalam bidang onkologi ketepatan. Perniagaannya terdiri daripada i) ujian pemilihan rawatan berasaskan NGS untuk pesakit kanser stadium akhir, dan ii) pengesanan kanser awal, yang telah melangkah melampaui fasa R & D bukti konsep ke peringkat pengesahan klinikal.

Untuk maklumat lanjut mengenai Burning Rock, sila lawati: www.brbiotech.com.

Kenyataan Selamat

Kenyataan pers ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini merupakan “kenyataan prospektif” dalam maksud Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1934, seperti yang dipinda, dan seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaikan Liabiliti Sivil Sekuriti Persendirian AS 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah “akan”, “menjangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan”, “sasaran” dan ungkapan serupa. Burning Rock juga boleh membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis dalam laporan berkala kepada SEC, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam pernyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau kakitangannya kepada pihak ketiga. Kenyataan-kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Burning Rock, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan sedemikian berdasarkan jangkaan pengurusan terhadap prestasi semasa dan keadaan pasaran dan pengendalian semasa, dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui yang sukar diramal dan kebanyakannya di luar kawalan Burning Rock. Maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Burning Rock tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini sebarang kenyataan prospektif sebagai akibat maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Hubungi: IR@brbiotech.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )