Burning Rock Mengumumkan Keputusan Mesyuarat Agung Tahunan 2023

(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, 19 Disember 2023 — Burning Rock Biotech Limited (NASDAQ: BNR dan LSE: BNR, “Syarikat” atau “Burning Rock”), sebuah syarikat yang memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi penjujukan generasi seterusnya (NGS) dalam bidang onkologi tepat, hari ini mengumumkan bahawa semua resolusi pemegang saham yang dicadangkan dalam Mesyuarat Agung Tahunan Syarikat 2023 yang diadakan hari ini telah diluluskan.

  1. Untuk mengesahkan pelantikan Ernst & Young Hua Ming LLP sebagai juruaudit Syarikat untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dan untuk memberi kuasa kepada pengarah-pengarah Syarikat untuk menentukan bayaran juruaudit;
  2. Untuk melantik semula Wendy Hayes, Min-Jui Richard Shen dan Zhihong (Joe) Zhang sebagai pengarah-pengarah Syarikat; dan
  3. Untuk memberi kuasa kepada setiap pengarah Syarikat untuk mengambil sebarang dan semua tindakan yang mungkin perlu untuk melaksanakan resolusi-resolusi tersebut seperti yang difikirkan wajar oleh pengarah berkenaan mengikut budi bicaranya.

Tentang Burning Rock

Burning Rock Biotech Limited (NASDAQ: BNR dan LSE: BNR), misi syarikat ini adalah untuk melindungi hidup melalui sains, memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi penjujukan generasi seterusnya (NGS) dalam bidang onkologi tepat. Perniagaannya terdiri daripada i) ujian pemilihan rawatan berasaskan NGS untuk pesakit kanser stadium akhir, dan ii) pengesanan kanser awal, yang telah melangkah melampaui tahap bukti konsep R & D ke peringkat pengesahan klinikal.

Untuk maklumat lanjut mengenai Burning Rock, sila lawati: www.brbiotech.com.

Kenyataan Selamat

Kenyataan pers ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini merupakan “kenyataan prospektif” dalam maksud Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1934, seperti yang dipinda, dan seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaikan Liabiliti Sivil Sekuriti Persendirian Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah “akan”, “menjangka”, “mengira”, “masa depan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “menarget”, “yakin” dan ungkapan serupa. Burning Rock juga mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis dalam laporan berkala kepada SEC, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam pernyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan-kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Burning Rock, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan sedemikian berdasarkan jangkaan pengurusan terhadap prestasi kewangan, keadaan pasaran dan operasi semasa dan berkaitan dengan peristiwa yang melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta faktor-faktor lain yang sukar diramal dan kebanyakannya di luar kawalan Burning Rock. Maklumat prospektif mengandungi risiko, ketidakpastian dan faktor-faktor lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa yang dinyatakan dalam mana-mana kenyataan prospektif. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Burning Rock tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospektif akibat maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Hubungi: IR@brbiotech.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.