Bon Natural Life Limited Mengumumkan Kerjasama Strategik Jenama dengan Guangdong JUWO

(SeaPRwire) –   XI’AN, China, 14 Mei 2024 — Bon Natural Life Limited (Nasdaq: BON) (“BON” atau “Syarikat”) mengumumkan anak syarikatnya, Xi’an App-Chem Bio (Tech) Co., Ltd. telah mencapai persetujuan perjanjian kerjasama strategik dengan Guangdong JUWO Trading Co., Ltd. (“JUWO”) berkaitan pembinaan dan pembangunan sistem pemasaran dan rantai bekalan untuk pengedaran dan jualan arak, jenama arak, arak berfungsi dan produk pengurang kesan mabuk alkohol di China daratan pada 8 Mei 2024.

Syarikat telah memberi JUWO kuasa tidak eksklusif untuk menggunakan Jenama “App-chem” Syarikat dalam produk kerjasama sebagai “Jiangwang dan App-Chem Kerjasama Jenama” untuk produk kesihatan alkohol. Dalam kerjasama ini, JUWO dan Syarikat akan melancarkan produk arak di bawah jenama ini. Selain itu, JUWO akan bertanggungjawab untuk promosi dan pemasaran produk kesihatan alkohol App-Chem, membuka kerjasama pertama antara jenama App-Chem dan jenama arak berperisa Moutai JUWO di China dan mempromosikan inovasi bersepadu dan peluasan pasaran yang menggabungkan Bio-tech dan jenama arak berperisa Moutai China.

Khusus dalam pemasaran komersial arak berperisa Moutai di China daratan dengan lebih 10 tahun pengalaman di pasaran pengedaran arak komersial, pasukan JUWO berjaya mewujudkan pelbagai jenama arak berperisa Moutai, memegang sumber pengedaran saluran yang kaya secara dalam talian dan luar talian di pasaran arak seluruh China. Kerjasama strategik bertujuan untuk bersama-sama mewujudkan produk kesihatan alkohol dan berkaitan berkualiti tinggi yang menunjukkan keindahan penggabungan budaya tradisional China dan teknologi moden dengan menggunakan pengaruh jenama App-Chem dalam industri dan kelebihan JUWO dalam pengedaran dan saluran di pasaran arak.

Encik Yongwei Hu, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif BON, berkata: “Kami sangat gembira mempunyai kerjasama jenama strategik dengan Guangdong JUWO. Kami akan memberikan pengalaman produk yang cemerlang dan inovatif kepada pengguna, dan juga bekerjasama untuk membangunkan landskap pasaran baru, yang akan merealisasikan peluasan kategori perniagaan kami berdasarkan kelebihan teknologi inti dan meningkatkan daya saing kami dalam industri bio-tech. Kerjasama ini akan membawa potensi pertumbuhan yang besar kepada Syarikat, dan kami menantikan mencipta lebih banyak kisah kejayaan dengan rakan kongsi kami dan meningkatkan nilai dan keuntungan Syarikat untuk memberi ganjaran kepada pemegang saham kami dengan hasil yang lebih melimpah.”

Mengenai Bon Natural Life Limited (“BON”)

BON ialah syarikat Pulau Cayman yang terlibat dalam perniagaan semula jadi, kesihatan dan peribadi. Untuk maklumat lanjut, sila lawati http://www.bnlus.com.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Cindy Liu | IR
E-mel: bonnatural@appchem.cn

Kenyataan Selamat

Kenyataan media ini mengandungi beberapa kenyataan yang mungkin termasuk “kenyataan prospektif”. Semua kenyataan selain kenyataan fakta yang dimasukkan di sini adalah “kenyataan prospektif”. Kenyataan prospektif ini sering dikenalpasti dengan penggunaan istilah prospektif seperti “percaya”, “jangka” atau ungkapan serupa, melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang tercermin dalam kenyataan prospektif tersebut adalah munasabah, ia melibatkan andaian, risiko dan ketidakpastian, dan jangkaan ini mungkin terbukti salah. Anda tidak boleh mengambil keputusan berat berdasarkan kenyataan prospektif ini, yang hanya berlaku sehingga tarikh kenyataan media ini. Keputusan sebenar Syarikat mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dalam kenyataan prospektif ini disebabkan pelbagai faktor, termasuk faktor yang dibincangkan dalam laporan berkala Syarikat yang diajukan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa dan tersedia di laman webnya (http://www.sec.gov). Semua kenyataan prospektif yang dibuat oleh atau bagi pihak Syarikat secara khusus dinyatakan dalam keseluruhannya oleh faktor-faktor ini. Selain daripada yang diperlukan di bawah undang-undang sekuriti, Syarikat tidak menanggung tanggungjawab untuk mengemas kini kenyataan prospektif ini.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.