BitFuFu Inc. akan Laporan Kewangan Tahun Penuh 2023 pada 11 April 2024

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 3 April 2024 — BitFuFu Inc., (“BitFuFu” atau “Syarikat”) (NASDAQ: FUFU), pembekal perkhidmatan penambangan aset digital yang berkembang pesat dan pembekal perkhidmatan penambangan awan terkemuka di dunia, hari ini mengumumkan bahawa ia merancang untuk mengeluarkan keputusan kewangannya untuk tahun berakhir 31 Disember 2023, pada Khamis, 11 April 2024 sebelum pasaran AS dibuka.

Pasukan pengurusan Syarikat akan mengadakan sesi soal jawab keputusan kewangan pada pukul 8:00 pagi Waktu Timur AS pada Khamis, 11 April 2024 (8:00 malam, Waktu Singapura pada hari yang sama).

Semua peserta mesti mendaftar terlebih dahulu ke sesi soal jawab melalui pautan yang disediakan di bawah. Setelah pendaftaran, setiap peserta akan menerima emel pengesahan yang mengandungi nombor sambungan dan kod capaian unik yang akan digunakan untuk menyertai sesi soal jawab.

Pautan Pendaftaran:

Selain itu, siaran langsung dan arkib siaran web sesi soal jawab juga akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di .

Mengenai BitFuFu Inc.

BitFuFu merupakan pembekal perkhidmatan penambangan aset digital yang berkembang pesat dan pembekal perkhidmatan penambangan awan terkemuka di dunia. BitFuFu menerima pelaburan daripada Bitmain Technologies, Ltd. (“Bitmain”), pembuat perkakasan penambangan aset digital terkemuka di dunia, dan merupakan rakan strategik tunggal Bitmain dalam ruang penambangan awan.

BitFuFu komited untuk membangunkan infrastruktur blok rantai yang selamat, mematuhi undang-undang dan telus, dengan menyediakan pelbagai penyelesaian penambangan aset digital yang stabil dan cerdas kepada pelanggan global. Dengan memanfaatkan rangkaian kemudahan penambangan globalnya yang semakin meluas dan perkongsian strategik dengan Bitmain, BitFuFu membolehkan pelanggan institusi dan peminat aset digital menambang aset digital dengan cekap.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur
Hubungan Pelabur BitFuFu

Christensen Advisory

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.