“Beli Kaviar Secara Talian” Kempen Pelancaran Singapura – Kedai Kaviar NOMAD SG Menawarkan Penghantaran Dan Langganan

(SeaPRwire) –   Singapura, 12 Jan. 2024 — NOMAD Caviar Singapore ialah syarikat yang mengendalikan kedai dalam talian untuk kaviar yang dihantar terus ke rumah pelanggan di Singapura. Ini membolehkan lebih ramai orang menikmati rasa dan manfaat kesihatannya yang berbeza. Syarikat itu mencabar pandangan umum bahawa kaviar adalah sesuatu yang diambil sebagai hiasan kecil dan dimakan dengan sudu kecil. Jason Cohen, pengasas NOMAD Caviar, mahu membenarkan orang menikmati kaviar seperti yang telah dilakukan sepanjang sejarah, di mana ia disajikan dengan dermawan, dan orang tidak sepatutnya puas dengan sekadar semulut. Untuk maklumat lanjut, lawati

Jason Cohen, pengasas NOMAD Caviar, berkata: “Anda kini boleh menikmati kaviar seperti yang telah dilakukan sepanjang sejarah, disajikan dengan dermawan, dan tentu saja lebih daripada sekadar semulut! Dijamin daripada hanya petempatan yang paling mampan, NOMAD memotong perantaraan untuk membawa kepada anda kaviar terbaik, saiz untuk berkongsi, dan pada harga yang anda tidak pernah fikir mungkin. Di NOMAD Caviar, kami mahu anda mengalami dan menghargai kaviar seperti yang sepatutnya dilakukan, bersama-sama. Kami membawa kepada anda kualiti Kaluga Hybrid kaviar yang paling tinggi daripada petempatan mampan, berkredibilitas. Jadi, jangan sia-siakan masa lagi dan beli salah satu kaviar terbaik yang boleh didapati secara dalam talian di Singapura, di sini. Kami menyediakan penghantaran di seluruh negara.”

Penting juga untuk diperhatikan bahawa kaviar adalah sumber asid lemak omega-3 yang telah diperhatikan baik untuk kesihatan kardiovaskular seseorang. Ini kerana ia mungkin membantu mengurangkan jumlah trigliserida dalam badan. Memiliki tahap trigliserida yang tinggi, yang dikenali sebagai hipertrigliseridemia, telah mendapati dalam beberapa kajian meningkatkan risiko strok, aterosklerosis, dan penyakit jantung. Asid lemak omega-3 juga didapati mungkin mengurangkan risiko beberapa jenis kanser, misalnya kanser payudara, degradasi makula berkaitan usia, penyakit Alzheimer dan demensia. Ia juga didapati melawan radang dan mengurangkan gejala sindrom metabolik, dan lebih lagi.

Tawaran NOMAD adalah kaviar Kaluga Hybrid, sepupu Beluga yang dibiakkan yang menghasilkan butiran keras dan berbentuk yang berbagai-bagai warna perang. Telur daripada sturgeon Kaluga matang mempunyai aroma dan rasa krim yang pekat dan mentega. Ia adalah hasil daripada penyatuan dua spesies sturgeon asli lembangan Sungai Amur. Ini adalah Huso dauricus, yang merupakan sepupu Beluga dan ikan air tawar terbesar di dunia, dan sturgeon Amur (Acipenser schrenckii).

NOMAD Caviar Singapura diasaskan oleh Jason Cohen, pakar hospitaliti. Syarikat itu telah memberi tumpuan kepada penghantaran kaviar berkualiti tinggi yang dibiakkan secara mampan secara terus dari ladang akuakultur mampan ke pintu pelanggan. Dengan menghapuskan perantaraan, ia boleh menawarkan kaviar pada harga yang lebih mampu dilakukan, membenarkan lebih ramai orang menikmati kaviar sebagai hidangan utama dan makanan seharian, dan bukan hanya merasai dengan sudu kecil. NOMAD Caviar sentiasa mengambil masa untuk mencari sumber yang paling sesuai. Selain itu, ia juga mahu melindungi alam sekitar. Itulah sebabnya syarikat itu hanya menyumberkan kaviar daripada ladang akuakultur yang tidak hanya menyediakan kaviar terbaik tetapi juga amalan yang paling mampan.

Orang yang berminat dengan penghantaran kaviar di Singapura melalui NOMAD Caviar boleh melawat laman web mereka di atau menghubungi mereka melalui telefon atau e-mel.

###

Untuk maklumat lanjut mengenai NOMAD Caviar Singapura, hubungi syarikat di sini:

NOMAD Caviar Singapura
Jason Cohen
+85297732233
hello@nomadcaviar.com
30 Cecil St, # 19-08 PRUDENTIAL TOWER, Singapura 049712

HUBUNGI: Jason Cohen

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.