Aurora Mobile Regains Compliance with Nasdaq Minimum Bid Price Requirement

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Dec. 28, 2023 — Aurora Mobile Limited (NASDAQ: JG) (“Aurora Mobile” atau “Syarikat”) penyedia utama teknologi perkhidmatan penglibatan pelanggan dan pemasaran di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah menerima surat pemberitahuan (surat “Pematuhan”) daripada Bahagian Kelayakan Senarai Pasaran Saham Nasdaq LLC (“Nasdaq”), bertarikh 27 Disember 2023, memberitahu Syarikat bahawa ia telah pulih kepatuhan dengan keperluan harga tawaran minimum AS $ 1.00 sesaham yang ditetapkan di bawah Peraturan Senarai Nasdaq 5550 (a) (2).

Seperti yang diumumkan pada 30 Disember 2022, Aurora Mobile menerima pemberitahuan bertulis daripada Nasdaq menunjukkan bahawa untuk 32 hari perniagaan berturut-turut terakhir, harga tawaran penutup untuk saham depositari Amerika Syarikat ( “ADS”) adalah di bawah keperluan harga tawaran minimum AS $ 1.00 sesaham yang ditetapkan dalam Peraturan Senarai Nasdaq 5450 (a) (1). Seperti yang diumumkan pada 28 Jun 2023, Nasdaq meluluskan permintaan Syarikat untuk memindahkan senarai ADS ke Pasaran Modal Nasdaq. Akibatnya, Syarikat diberi tempoh tambahan untuk memenuhi keperluan harga tawaran minimum. Untuk pulih kepatuhan, harga tawaran penutup ADS Syarikat perlu AS $ 1.00 sesaham atau lebih tinggi selama sepuluh hari perniagaan berturut-turut.

Sebagai sebahagian daripada usahanya untuk pulih kepatuhan, Syarikat mengubah nisbah ADS mewakili saham biasa Kelas A daripada tiga (3) ADS mewakili dua (2) saham biasa Kelas A kepada tiga (3) ADS mewakili empat puluh (40) saham biasa Kelas A. Perubahan itu berkuat kuasa pada 11 Disember 2023.

Pada 27 Disember 2023, Nasdaq mengesahkan dalam Pemberitahuan Pematuhan bahawa harga tawaran penutup ADS Syarikat telah berada pada AS $ 1.00 sesaham atau lebih tinggi untuk 11 hari perniagaan berturut-turut dari 11 Disember 2023 hingga 26 Disember 2023. Oleh itu, Syarikat telah pulih keperluan harga tawaran minimum, dan perkara itu kini ditutup.

Mengenai Aurora Mobile Limited

Aurora Mobile ditubuhkan pada tahun 2011 merupakan penyedia utama teknologi perkhidmatan penglibatan pelanggan dan pemasaran di China. Sejak penubuhannya, Aurora Mobile telah memberi tumpuan untuk menyediakan perkhidmatan mesej yang stabil dan cekap kepada syarikat-syarikat dan berkembang menjadi penyedia perkhidmatan mesej mudah alih utama dengan kelebihan pertama. Dengan permintaan pelanggan dan pertumbuhan pemasaran yang semakin meningkat, Aurora Mobile telah membangunkan penyelesaian masa depan seperti Cloud Messaging dan Cloud Marketing untuk membantu syarikat-syarikat mencapai jangkauan pelanggan lintas saluran dan interaksi, serta penyelesaian teknologi pemasaran yang dikuasai oleh kecerdasan buatan dan data besar untuk membantu transformasi digital syarikat-syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Selamat

Penafian ini mengandungi penyataan terhadap masa depan. Penyataan-penyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” daripada Akta Pembaikan Liabiliti Sivil Amerika Syarikat 1995. Penyataan masa depan ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “meramalkan”, “masa depan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “yakin” dan penyataan serupa. Antara lain, Tinjauan Perniagaan dan kutipan pengurusan dalam penafian ini, serta rancangan strategik dan operasi Aurora Mobile mengandungi penyataan terhadap masa depan. Aurora Mobile juga mungkin membuat penyataan terhadap masa depan secara bertulis atau lisan dalam laporan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam pernyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Penyataan-penyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk tetapi tidak terhad kepada penyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Aurora Mobile, adalah penyataan terhadap masa depan. Penyataan masa depan melibatkan risiko dan ketidakpastian inheren. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa penyataan masa depan, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: strategi Aurora Mobile; pembangunan perniagaan, keadaan kewangan dan keputusan operasi Aurora Mobile pada masa hadapan; keupayaan Aurora Mobile untuk menarik dan mengekalkan pelanggan; keupayaannya untuk membangunkan dan memasarkan penyelesaian data secara berkesan, dan menembusi pasaran sedia ada untuk perkhidmatan pembangun; keupayaannya untuk beralih ke model perniagaan SAAS berasaskan iklan baru; keupayaannya untuk mengekalkan atau memperkukuhkan brandnya; persaingan dengan pesaing kini atau masa hadapan; keupayaannya untuk terus mendapatkan akses kepada data mudah alih pada masa hadapan; undang-undang dan peraturan berkaitan privasi data dan perlindungan; dan keadaan ekonomi dan perniagaan secara umum di seluruh dunia dan di China serta anggapan yang berkaitan dengannya atau berhubung dengannya. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam laporan Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Semua maklumat yang diberikan dalam penafian ini dan dalam lampiran adalah pada tarikh penafian ini, dan Aurora Mobile tidak berkewajipan untuk mengemaskini maklumat tersebut, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Aurora Mobile Limited

Christensen

Di China

Cik Xiaoyan Su

Telefon: +86-10-5900-1548

E-mel: Xiaoyan.Su@christensencomms.com

Di AS

Cik Linda Bergkamp

Telefon: +1-480-614-3004

E-mel: linda.bergkamp@christensencomms.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.