Antelope Enterprise Mengumumkan Penjadualan Semula Panggilan Konferensi Kewangan Semester Kedua dan Tahun Kewangan 2023

(SeaPRwire) –   NEW YORK, 7 Mei 2024 – Antelope Enterprise Holdings Limited (NASDAQ Capital Market: AEHL) (“Antelope Enterprise”, “AEHL” atau “Syarikat”) yang mengendalikan KylinCloud, perniagaan e-dagang langsung di China dengan capaian kepada 800,000+ tuan rumah dan pengaruh, hari ini mengumumkan bahawa ia akan menjadual semula persidangan panggilannya yang dijadualkan untuk Selasa, 7 Mei 2024 pada 8:00 pagi ET. Butir-butir lanjut akan datang mengenai tarikh dan masa persidangan panggilan baharu.

Mengenai Antelope Enterprise Holdings Limited

Antelope Enterprise Holdings Limited memegang 51% kepentingan pemilikan dalam Hainan Kylin Cloud Services Technology Co., Ltd (“Kylin Cloud”), yang mengendalikan perniagaan e-dagang langsung di China dengan capaian kepada 800,000+ tuan rumah dan pengaruh. Syarikat baru-baru ini mengumumkan pelancaran perniagaan penghantaran tenaga yang akan dikendalikan melalui anak syarikatnya yang dimiliki sepenuhnya, AEHL US LLC. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web kami di . Untuk menerima pengumuman awam Syarikat, sila emel .

Sumber: Antelope Enterprise Holdings, Ltd.

Maklumat Hubungan:
Antelope Enterprise Holdings Limited
Edmund Hen, Ketua Pegawai Kewangan
Emel: info@aehltd.com

Precept Investor Relations LLC
David Rudnick, Pengurus Akaun
Emel: david.rudnick@preceptir.com
Telefon: +1 646-694-8538

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.