Affimed Akan Melaporkan Keputusan Kewangan Tahun Penuh 2023 & Kemas Kini Korporat pada 28 Mac, 2024

(SeaPRwire) –   MANNHEIM, Germany, 21 Mac 2024 — Affimed N.V. (Nasdaq: AFMD) (“Affimed” atau “Syarikat”) telah mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan bagi tahun 2023 dan korporat pada 28 Mac 2024. Syarikat akan menganjurkan sebuah persidangan panggilan pada pukul 8:30 pagi EDT / 1:30 petang CET.

Persidangan panggilan ini akan tersedia melalui telefon dan siaran langsung. Siaran audio langsung persidangan panggilan akan tersedia dalam bahagian “Webcasts” di halaman “Pelabur” laman web Affimed di .

Untuk mengakses persidangan panggilan melalui telefon, sila gunakan pautan , dan anda akan diberikan butiran talian dan nombor pin.

Nota: Untuk mengelakkan kelewatan, kami menggalakkan peserta untuk menghubungi persidangan panggilan 15 minit sebelum masa bermula yang dijadualkan.

Tentang Affimed N.V.
Affimed (Nasdaq: AFMD) adalah syarikat imunoterapi onkologi fasa klinikal yang komited untuk memberikan kembali keupayaan semula jadi pesakit untuk melawan kanser dengan merealisasikan potensi sistem imun semula jadi. Syarikat menggunakan pemangkin sel-sel semula jadi (ICE®) untuk mendekati rawatan kanser yang ditargetkan ke tumor. ICE® membolehkan pendekatan yang ditargetkan ke tumor untuk mengenali dan membunuh pelbagai jenis tumor darah dan pepejal. ICE® dihasilkan pada platform ROCK® yang boleh menghasilkan molekul yang dijana secara ramalan untuk memanfaatkan kuasa sel-sel imun semula jadi untuk memusnahkan sel-sel tumor. Beberapa ICE® sedang dalam pembangunan klinikal, yang dikaji sebagai rawatan tunggal atau gabungan. Beribu pejabat di Mannheim, Jerman, Affimed dipimpin oleh pasukan profesional bioteknologi dan pemimpin farmaceutikal yang bersatu oleh visi berani untuk menghentikan kanser daripada mengganggu kehidupan pesakit selamanya. Untuk maklumat lanjut mengenai orang, pembangunan produk dan rakan kongsi Syarikat, sila lawati: .

Kenyataan Pandangan Ke Depan
Kenyataan media ini mengandungi pandangan ke depan. Semua kenyataan selain pernyataan fakta sejarah adalah pandangan ke depan, yang kerap ditandai dengan istilah seperti “menjangka”, “percaya”, “boleh”, “anggar”, “tujuan”, “berhasrat”, “lihat ke depan”, “merancang”, “berpotensi”, “meramal”, “seharusnya”, “akan” dan ungkapan serupa. Pandangan ke depan muncul di beberapa tempat dalam pengeluaran ini dan termasuk pernyataan mengenai potensi acimtamig (AFM13), AFM24, AFM28 dan calon produk Syarikat yang lain, nilai platform ROCK®nya, pembangunan praklinikal dan ujian klinikal semasa dan dirancang, penyusunan semula korporatnya, pengurangan tenaga kerja berkaitan dan kesan ini mungkin mempunyai terhadap simpanan dan jumlah kos dan perbelanjaan Syarikat yang dijangka, kolaborasinya dan pembangunan produknya bersama dengan rawatan lain, masa untuk dan keupayaannya untuk membuat permohonan peraturan dan memperoleh dan mengekalkan kelulusan peraturan untuk calon produknya, kedudukan harta inteleknya, aktiviti kolaborasinya, keupayaannya untuk membangunkan fungsi komersial, data ujian klinikal, keputusan operasinya, keperluan modal, keadaan kewangan, likuiditi, masa depan, pertumbuhan dan strateginya, industri yang diperolihnya, trend makroekonomi yang mungkin mempengaruhi industri atau Syarikat, seperti ketidakstabilan dalam sektor perbankan yang dialami pada suku pertama 2023, kesan wabak COVID-19, manfaat Affimed daripada penunjukan ubat yatim, kesan ke atas perniagaannya oleh peristiwa politik, peperangan, keganasan, gangguan perniagaan dan ketidaktentuan geopolitik lain, seperti konflik Rusia-Ukraine, fakta bahawa data klinikal semasa acimtamig dalam gabungan dengan rawatan sel NK adalah berdasarkan acimtamig yang dihadamkan terlebih dahulu dengan sel-sel NK darah tali pusat segar yang berasal dari The University of Texas MD Anderson Cancer Center, berbanding dengan AB-101 Artiva dan ketidakpastian dan faktor-faktor lain yang dinyatakan dalam bahagian “Faktor Risiko” dalam penyataan SEC Syarikat. Memandangkan risiko, ketidakpastian dan faktor-faktor lain ini, anda tidak harus menumpukan terlalu banyak kepercayaan kepada pandangan ke depan ini, dan Syarikat tidak menanggung tanggungjawab untuk mengemaskini pandangan ke depan ini, walaupun maklumat baru menjadi tersedia pada masa hadapan.

Hubungan Pelabur
Alexander Fudukidis
Pengarah, Hubungan Pelabur
E-mel:
Tel: +1 (917) 436-8102

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.