17EdTech Telah Memperoleh Kembali Pematuhan dengan Keperluan Harga Tawaran Minimum Nasdaq

(SeaPRwire) –   BEIJING, Jan. 05, 2024 — 17 Education & Technology Group Inc. (Nasdaq: YQ) (“17EdTech” atau “Syarikat”) telah memaklumkan bahawa ia telah menerima surat notis ( “Surat Pematuhan”) dari Bahagian Kelayakan Senarai Bursa Saham Pasaran Nasdaq LLC (“Nasdaq”) bertarikh 4 Januari 2024, menunjukkan bahawa Syarikat telah pulih kepatuhan dengan Peraturan Senarai Saham Nasdaq 5450 (a) (1) (“Keperluan Harga Tawaran Minimum”) dan perkara itu ditutup.

Pada 3 Ogos 2023, 17EdTech menerima surat notis (“Surat Ketidakpatuhan”) daripada Nasdaq menunjukkan harga tawaran tertutup untuk saham depositari Amerika Syarikat (“ADS”) berada di bawah harga tawaran minimum AS $ 1.00 yang diperlukan untuk senarai berterusan di bawah Peraturan Senarai Saham Nasdaq 5450 (a) (1) selama 30 hari perniagaan berturut-turut. Menurut Surat Ketidakpatuhan, jika pada bila-bila masa semasa tempoh pematuhan 180 hari, harga tawaran tertutup sekuriti Syarikat adalah sekurang-kurangnya AS $ 1.00 selama sepuluh hari perniagaan berturut-turut, Nasdaq akan memberikan Syarikat pengesahan bertulis tentang pematuhan dan perkara itu akan ditutup. Untuk memulihkan kepatuhan dengan Keperluan Harga Tawaran Minimum, Syarikat telah mengubah nisbah ADS-nya yang mewakili saham biasa kelas A daripada satu (1) ADS mewakili (10) saham biasa kelas A kepada satu (1) ADS mewakili lima puluh (50) saham biasa kelas A. Perubahan itu berkuat kuasa pada 18 Disember 2023. Menurut Surat Pematuhan, harga tawaran tertutup ADS Syarikat telah berada pada AS $ 1.00 se-ADS atau lebih tinggi selama 11 hari perniagaan berturut-turut dari 18 Disember 2023 hingga 3 Januari 2024, dan Syarikat telah pulih kepatuhan dengan Keperluan Harga Tawaran Minimum dan perkara itu ditutup.

Mengenai 17 Education & Technology Group Inc.

17 Education & Technology Group Inc. adalah syarikat teknologi pendidikan terkemuka di China, menawarkan penyelesaian bilik darjah pintar di sekolah yang menyampaikan produk pengajaran, pembelajaran dan penilaian berasaskan data kepada guru, pelajar dan ibu bapa. Dengan menggunakan pengetahuan dan kepakaran mendalam yang diperolehinya dari perniagaan sekolah selama satu dekad, Syarikat menyediakan penawaran SaaS pengajaran dan pembelajaran untuk memudahkan transformasi digital dan penambahbaikan di sekolah-sekolah China, dengan fokus pada meningkatkan kecekapan dan keberkesanan senario pengajaran dan pembelajaran inti seperti tugasan rumah dan pengajaran di kelas. Produk ini menggunakan teknologi dan maklumat data Syarikat untuk menyediakan kandungan pembelajaran dan latihan yang ditetapkan dan ditargetkan untuk meningkatkan kecekapan pembelajaran pelajar.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

17 Education & Technology Group Inc.

Ms Lara Zhao
Pengurus Hubungan Pelabur
E-mel: ir@17zuoye.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.