17 Education & Technology Group Inc. Mengfailkan Laporan Tahunan dalam Borang 20-F

(SeaPRwire) –   BEIJING, April 25, 2024 — 17 Education & Technology Group Inc. (NASDAQ: YQ) (“17EdTech” atau “Syarikat”) mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F, termasuk penyata kewangan diaudit, untuk tahun berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) pada 25 April 2024. Laporan tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di https://ir.17zuoye.com serta di laman web SEC di http://www.sec.gov.

Syarikat akan menyediakan salinan cetakan laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan konsolidasi diaudit, percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADS sekiranya diminta. Permohonan hendaklah dikemukakan ke ir@17zuoye.com.

Tentang 17 Education & Technology Group Inc.

17 Education & Technology Group Inc. adalah syarikat teknologi pendidikan terkemuka di China, menawarkan penyelesaian bilik darjah pintar di sekolah yang menyampaikan produk pengajaran, pembelajaran dan penilaian berasaskan data kepada guru, pelajar dan ibu bapa. Dengan menggunakan pengetahuan dan kepakaran mendalam yang diperolehinya daripada perniagaan sekolah selama satu dekad, Syarikat menyediakan penawaran SaaS pengajaran dan pembelajaran untuk memudahkan transformasi digital dan peningkatan di sekolah-sekolah China, dengan fokus untuk meningkatkan kecekapan dan keberkesanan scenario pengajaran dan pembelajaran inti seperti tugasan rumah dan pengajaran di kelas. Produk menggunakan teknologi dan wawasan data Syarikat untuk menyediakan kandungan pembelajaran dan latihan yang disasarkan dan peribadi yang bertujuan untuk meningkatkan kecekapan pembelajaran pelajar.

Untuk pertanyaan daripada pelabur dan media, sila hubungi:

17 Education & Technology Group Inc.
Cik Lara Zhao
Pengurus Hubungan Pelabur
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.