XPPen Memperkenalkan Edisi Khas Kerjasama Le Petit Prince untuk Artist 12/16 (Gen 2) Skrin Lukisan Digital

Shenzhen, China, Nov. 02, 2023 — Pada 1 November 2023, XPPen melancarkan edisi khas terhadanya siri Artist 12/16 (Gen 2) Paparan Lukisan bersama Le Petit Prince. Terhad kepada 5,000 set, produk bersama ini dilengkapkan dengan skrin paparan gamut warna tinggi sRGB 127% dan pensil pintar X3 Elite Plus, serta pakej hadiah yang disesuaikan termasuk beg pelindung dan stiker, sarung tangan lukisan, dan sebagainya, yang akan menjadi kejutan khas kepada pengguna dan peminat XPPen dan Le Petit Prince.

Le Petit Prince, sebagai karya sastera berpengaruh di seluruh dunia, memangkitkan kemurnian dalaman manusia dan memperdalam pemikiran mereka tentang pertumbuhan, cinta sejati, persahabatan, dan kemanusiaan. Kerjasama ini berdasarkan resonansi dan cita-cita bersama banyak nilai antara XPPen dan Le Petit Prince.

“Tindakan penciptaan itu sendiri merupakan pengejaran ekspresi murni dan romantik, dan kemurnian, diri sebenar, merupakan salah satu bentuk naratif tertinggi,” kata Amy Yuan, Pengarah Pemasaran XPPen. Pemahaman XPPen tentang melihat diri sebenar selari dengan semangat klasik Le Petit Prince. Seperti kata Le Petit Prince, “Hanya dengan hati sahaja seseorang dapat melihat dengan betul; yang penting tidak kelihatan pada mata.” Melalui kerjasama ini, XPPen berharap dapat memangkitkan kesedaran manusia tentang perasaan dan emosi dalam diri mereka serta menyuluh cinta dan pengejaran kecantikan dan kreativiti mereka.

Koleksi Penyesuaian untuk Memangkitkan Kreativiti

Sebagai edisi peringatan, Paparan Lukisan Artist 12/16 (Gen 2) bersama ini tersedia dalam saiz 11.9 inci dan 15.4 inci untuk mudah dibawa. Reka bentuk tema menggabungkan antaramuka pembukaan khas Le Petit Prince, yang memberikan inspirasi indah sejak skrin hidup dan memulakan perjalanan kreatif bersama Le Petit Prince.

Untuk lebih menggabungkan unsur-unsur Le Petit Prince ke dalam Paparan Lukisan Artist, XPPen juga meningkatkan pakej hadiah dengan beg pelindung, pad mouse, stiker dan sarung tangan lukisan khas gaya Le Petit Prince, dan sebagainya untuk memberikan pengalaman kreatif unik kepada peminat Le Petit Prince.

Sebagai gabungan sempurna karya sastera klasik dan teknologi lukisan digital, ia membolehkan semua orang mengalami kemurnian dan kecantikan yang diwakili oleh Le Petit Prince dan juga memberi inspirasi dan galakan kepada setiap pengguna XPPen untuk mengalami kreativiti dan inovasi yang diberdayakan oleh produk XPPen. XPPen percaya bahawa kerjasama ini akan memberikan pengalaman seni yang unik dan bermakna kepada pengguna.

Peralatan Unggul Berbicara Prestasi Tinggi

Berhubung ciri-ciri produk yang dibawa oleh produk bersama ini, ia mempunyai paparan lukisan profesional EMR sebagai piawaian dengan gamut warna sRGB meluas 127%, yang menjadikan setiap tindakan inspirasi kreatif hidup.

Dilengkapi dengan pensil pintar X3 Elite Plus, yang meningkatkan responsiviti dan prestasi masa nyata peranti, memberikan artis pengalaman lukisan lebih tepat, stabil dan cekap. Selain itu, pensil ini juga dilengkapi dengan fungsi penghapus, memperbaharui sensasi taktil yang melekat pada penciptaan tradisional pen dan kertas.

Selari dengan imej cerita yang halus dan hangat, ciri-ciri dan teknologi utama yang dimiliki oleh produk Artist membolehkan pengguna menyatakan karya seni mereka dengan cara lebih halus.

Dengan gabungan licin antara keluaran lancar dan kawalan berpelbagai, pengguna boleh mengubah kreativiti mereka kepada karya seni yang kaya emosi dan butiran terperinci, yang juga menyampaikan kehangatan dan pemikiran yang diwakili oleh Le Petit Prince.

Sedia Untuk Pengalaman Unik

Dalam kerjasama ini, XPPen telah mengeluarkan secara global 2,500 set masing-masing untuk Artist 12 (Gen 2) dan Artist 16 (Gen 2) Edisi Terhad Le Petit Prince, berharga $239.99 dan $369.99. Ia kini boleh dibeli di kedai dalam talian XPPen di

https://www.xp-pen.com/product/artist-12-16-little-prince-edition.html

Sertai XPPen dan Le Petit Prince dalam perjalanan romantik penemuan, untuk memangkitkan kecintaan kreatif murni dari dasar hati anda.