SYLA Technologies akan menyertai Persidangan Teknologi Tahunan ROTH MKM ke-12 di Bandar New York pada 15 November 2023

TOKIO, 1 Nov. 2023 — SYLA Technologies Co., Ltd. (NASDAQ: SYT) (“SYLA” atau “Syarikat”), pengendali platform pelaburan hartanah berkongsi terbesar di Jepun, Rimawari-kun, akan menghadiri Persidangan Teknologi ROTH MKM Ke-12 Tahunan New York pada 15 November 2023 di Yale Club di Bandar Raya New York.

Persidangan ini akan menampilkan perjumpaan satu lawan satu dan kumpulan kecil secara langsung dengan kira-kira 50 syarikat di sektor Teknologi, Media, dan Internet.

Untuk menerima maklumat tambahan atau untuk menjadualkan perjumpaan satu lawan satu, sila emel SYLA@gateway-grp.com.

Mengenai SYLA Technologies Co., Ltd.
Beribu pejabat di Tokyo, Jepun, syarikat kami terdiri daripada SYLA Technologies Co., Ltd. dan anak syarikatnya yang disatukan (SYLA Co., Ltd., SYLA Solar Co., Ltd., SYLA Brain Co., Ltd., dan SYLA Biotech Co., Ltd.). Syarikat ini memiliki dan mengendalikan platform pelaburan hartanah berkongsi terbesar di Jepun, Rimawari-kun, yang menyasarkan individu, pelabur korporat dan institusi, serta individu berkemampuan tinggi. Misi mereka adalah untuk mendemokrasikan pelaburan hartanah di seluruh dunia melalui teknologi dan pengurusan aset melalui platform Rimawari-kun. Mereka terlibat dalam perniagaan kondominium pelaburan keseluruhan, termasuk perancangan, pembangunan, pembinaan, jualan, pengurusan sewaan, pengurusan bangunan, kerja-kerja pembaikan, dan penjualan harta.

Cautionary Note Regarding Forward-Looking Statements
Kenyataan berita ini mengandungi “kenyataan prospektif” dalam makna Private Securities Litigation Reform Act dan undang-undang sekuriti lain. Perkataan seperti “mengharapkan”, “menjangkakan”, “berniat”, “merancang”, “mempercayai”, “mencari”, “menganggarkan” dan variasi ekspresi atau variasi perkataan sedemikian bertujuan mengenal pasti kenyataan prospektif. Sebagai contoh, Syarikat menggunakan kenyataan prospektif apabila membincangkan hasil kasar dan penutupan tawaran yang dijangka. Kenyataan prospektif bukanlah fakta sejarah, dan bergantung kepada jangkaan, kepercayaan dan projeksi pengurusan pada masa kini, banyak, oleh sifatnya, mempunyai ketidakpastian tertentu. Jangkaan, kepercayaan dan projeksi sedemikian diekspresikan dengan itikad baik. Walau bagaimanapun, tiada jaminan bahawa jangkaan, kepercayaan dan projeksi pengurusan akan dicapai, dan keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada apa yang diekspresikan atau ditunjukkan oleh kenyataan prospektif.

Maklumat Hubungan

Hubungan Pelabur SYLA Technologies:
Gateway Group, Inc.
John Yi dan Steven Shinmachi
SYLA@gateway-grp.com
(949) 574-3860

Hubungan Syarikat SYLA Technologies:
Hajime Sugino
Ketua SYLA USA
h_sugino@syla.jp