Aurora Mobile akan Laporan Keputusan Kewangan Suku Ketiga 2023 pada 16 November 2023

SHENZHEN, China, Nov. 01, 2023 — Aurora Mobile Limited (NASDAQ: JG) (“Aurora Mobile” atau “Syarikat”) penyedia teknologi perkhidmatan penglibatan pelanggan dan pemasaran terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan suku tahun ketiga yang tidak diaudit bagi tempoh berakhir 30 September 2023 sebelum pembukaan pasaran AS pada Khamis, 16 November 2023.

Pengurusan Aurora Mobile akan menganjurkan persidangan keputusan kewangan pada Khamis, 16 November 2023 pada jam 7:30 pagi waktu Timur AS (8:30 malam, waktu Beijing pada hari yang sama).

Semua peserta mesti mendaftar terlebih dahulu untuk menyertai persidangan menggunakan pautan yang disediakan di bawah. Sila daftar masuk 15 minit sebelum persidangan dijadualkan bermula. Maklumat capaian persidangan akan disediakan selepas pendaftaran.

Pendaftaran Peserta Secara Dalam Talian: https://register.vevent.com/register/BI9ad70a87fcb9492a9f1ae13d03b3126f

Webcast langsung dan arkib persidangan akan tersedia dalam bahagian Hubungan Pelabur di laman web Aurora Mobile di https://ir.jiguang.cn/.

Tentang Aurora Mobile Limited

Aurora Mobile (NASDAQ: JG) ditubuhkan pada 2011 merupakan pembekal utama teknologi perkhidmatan penglibatan pelanggan dan pemasaran di China. Sejak penubuhannya, Aurora Mobile telah memberi tumpuan kepada penyediaan perkhidmatan mesej yang stabil dan cekap kepada syarikat-syarikat dan berkembang menjadi pembekal utama perkhidmatan mesej mudah alih dengan kelebihan pertama. Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk capaian pelanggan dan pertumbuhan pemasaran, Aurora Mobile telah membangunkan penyelesaian masa hadapan seperti Cloud Messaging dan Cloud Marketing untuk membantu syarikat-syarikat mencapai capaian pelanggan lintas saluran dan interaksi, serta penyelesaian teknologi pemasaran berasaskan kecerdasan buatan dan data besar untuk membantu transformasi digital syarikat-syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://ir.jiguang.cn/

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Aurora Mobile Limited
E-mel: ir@jiguang.cn

Christensen

Di China
Encik Eric Yuan
Telefon: +86-10-5900-1548
E-mel: eric.yuan@christensencomms.com

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel: linda.bergkamp@christensencomms.com