YY Group Umumkan Penutupan Tawaran Awam Permulaan

(SeaPRwire) –   NEW YORK, 24 April 2024 — YY Group Holding Limited (Nasdaq: YYGH) (“YYGH”, atau “Syarikat”), pembekal tenaga kerja yang dipercayai dan berpengalaman dalam industri perekrutan tradisional, hari ini mengumumkan penutupan penawaran awam permulaannya sebanyak 1,125,000 Saham Biasa Kelas A pada harga penawaran awam $4.00 sesaham, untuk hasil kasar keseluruhan lebih kurang $4.5 juta sebelum menolak potongan agen pengurus, yuran dan perbelanjaan penawaran lain.

Saham biasa Syarikat mula diperdagangkan di Pasaran Saham Nasdaq pada 22 April 2024, dengan simbol “YYGH”.

Hasil bersih daripada penawaran awam permulaan dijangka digunakan untuk pengembangan perniagaan geografi, kempen pemasaran dan promosi, penyelidikan dan pembangunan produk pada Aplikasi YY, pengembangan pasukan dengan merekrut lebih ramai pasukan IT dan pemasaran, dan modal kerja dan tujuan korporat amnya.

US Tiger Securities, Inc. bertindak sebagai pengurus tunggal buku untuk penawaran tersebut.

Satu pernyataan pendaftaran dalam Borang F-1 (No. Fail 333-275486) telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (“SEC”) dan telah diisytiharkan berkuat kuasa pada 29 Mac 2024. Prospektus akhir berkaitan dengan penawaran telah difailkan dengan SEC dan boleh didapati di laman web SEC di . Salinan elektronik prospektus akhir berkaitan dengan Penawaran boleh didapati daripada US Tiger Securities, Inc., 437 Madison Avenue, 27th Floor, New York, New York 10022, atau melalui telefon di +1 646-978-5188.

Kenyataan akhbar ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sebarang sekuriti yang dinyatakan di sini, dan tidak akan ada jualan sekuriti-sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa di mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa tersebut.

Tentang YY Group Holding Limited
YY Group Holding Limited ialah syarikat berpangkalan di Singapura yang komited untuk mendefinisikan semula interaksi digital dan mencipta sambungan yang memberi kesan dalam landskap digital yang sentiasa berubah. Berkorak inovasi dan komitmen terhadap pengalaman berpusatkan pengguna, YY Circle memanfaatkan teknologi terkini untuk memperkasakan penglibatan, kolaborasi, dan pembinaan komuniti.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://yygroupholding.com/.

Kenyataan Masa Depan
Kenyataan akhbar ini mengandungi “kenyataan masa depan”, termasuk berkenaan penawaran awam permulaan yang dicadangkan dan penggunaan hasil bersih yang dijangka daripada penawaran. Tiada jaminan boleh diberikan bahawa penawaran yang dibincangkan di atas akan diselesaikan dengan terma yang dinyatakan, atau langsung, atau bahawa hasil bersih penawaran akan digunakan seperti yang dinyatakan. Kenyataan masa depan tertakluk kepada pelbagai syarat, banyak yang berada di luar kawalan Syarikat, termasuk yang dinyatakan dalam bahagian Faktor Risiko dalam pernyataan pendaftaran dan prospektus awal Syarikat untuk penawaran Syarikat difailkan dengan SEC. Salinan dokumen ini boleh didapati di laman web SEC, . Syarikat tidak mengambil tanggungjawab untuk mengemaskini kenyataan-kenyataan ini untuk pembetulan atau perubahan selepas tarikh pengeluaran ini, kecuali yang diperlukan oleh undang-undang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Singapura Hubungan Pelabur
Phua Zhi Yong, Ketua Pegawai Kewangan
YY Group

U.S. Hubungan Pelabur
Jack Perkins
KCSA Strategic Communications

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.