Yoshitsu Co., Ltd akan Laporan Keputusan Kewangan Enam Bulan Pertama Tahun Kewangan 2024 pada hari Jumaat, 22 Disember 2023

(SeaPRwire) –   Panggilan Kewangan Dijadualkan Pada Pukul 8:30 Pagi Waktu Timur Amerika Syarikat Pada 22 Disember 2023

Tokyo, Jepun, 19 Dis. 2023 — Yoshitsu Co., Ltd (“Yoshitsu” atau “Syarikat”) (Nasdaq: TKLF), pengedar dan pengedar borong produk kecantikan dan kesihatan Jepun, serta barang keperluan harian dan produk lain di Hong Kong, China daratan, Jepun, Amerika Utara, dan United Kingdom, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit untuk enam bulan pertama tahun kewangan 2024 sebelum pasaran AS dibuka pada Jumaat, 22 Disember 2023. Syarikat akan menganjurkan panggilan keuntungan untuk membincangkan keputusan kewangannya pada pukul 8:30 pagi Waktu Timur Amerika Syarikat (10:30 malam Waktu Piawai Jepun) pada 22 Disember 2023.

Untuk menghadiri panggilan keuntungan ini, sila gunakan maklumat di bawah untuk capaian panggilan.

Butir-butir capaian untuk panggilan ialah seperti berikut:
Tarikh: 22 Disember 2023
Masa: 8:30 pagi Waktu Timur Amerika Syarikat
Antarabangsa: 1-412-902-4272
Amerika Syarikat Talian Percuma: 1-888-346-8982
Jepun Talian Percuma: 0066-33-812830
ID Persidangan Yoshitsu Co., Ltd

Sila sertai sekurang-kurangnya 15 minit sebelum permulaan panggilan untuk memastikan penyertaan tepat masa.

Bagi mereka yang tidak dapat menyertai, rakaman bunyi panggilan akan disediakan daripada kira-kira satu jam selepas tamat panggilan langsung sehingga 29 Disember 2023. Nombor capaian untuk rakaman adalah +1-877-344-7529 di dalam Amerika Syarikat atau +1-412-317-0088 antarabangsa. Kod capaian rakaman ialah 1325694.

Webcast langsung dan arkib webcast panggilan juga akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di .

Mengenai Yoshitsu Co., Ltd

Beribu pejabat di Tokyo, Jepun, Yoshitsu Co., Ltd adalah pengedar dan pengedar borong produk kecantikan dan kesihatan Jepun, barang keperluan harian, dan produk lain di Hong Kong, China daratan, Jepun, Amerika Utara, dan United Kingdom. Syarikat menawarkan pelbagai produk kecantikan (termasuk kosmetik, penjagaan kulit, wangi-wangian, dan penjagaan badan), produk kesihatan (termasuk ubat tanpa preskripsi, makanan tambahan, dan bekalan perubatan dan peralatan), barang keperluan harian (termasuk barang rumah), dan produk lain (termasuk makanan dan minuman beralkohol). Syarikat kini menjual produknya melalui kedai fizikal terus, kedai atas talian, dan pelanggan francais dan borong. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam kenyataan akhbar ini adalah kenyataan prospektif, dalam Seksyen 21E Securities Exchange Act 1934, seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaikan Liabiliti Sivil Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan dan ramalan semasa tentang peristiwa dan trend kewangan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasi, strategi perniagaan, dan keperluan kewangan. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini dengan perkataan atau ungkapan seperti “mungkin,” “akan,” “dijangka,” “bertujuan,” “menganggarkan,” “berniat,” “merancang,” “percaya,” “berpotensi,” “terus,” “kemungkinan,” atau ungkapan serupa lain. Syarikat tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemaskini kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan seterusnya, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Selain itu, terdapat ketidakpastian mengenai penyebaran lanjut virus COVID-19 atau berlakunya gelombang kes baru dan impak yang mungkin terhadap operasi Syarikat, permintaan untuk produk Syarikat, rantai bekalan global, dan aktiviti ekonomi secara umum. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur untuk mengkaji faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dalam penyata pendaftaran dan dokumen lain Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Yoshitsu Co., Ltd
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Ascent Investor Relations LLC
Tina Xiao
Presiden
Telefon: 1-646-932-7242
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.