XPPen Melancarkan Tablet Lukisan Digital Mudah Alih Pertama di Dunia – Magic Drawing Pad

(SeaPRwire) –   Membela sempadan kreatif dan memimpin masa depan seni digital, ekosistem teknologi dalam rekaan XPPen yang semakin berkembang menjemput anda untuk melepaskan kreativiti anda dan mengawal seni anda

Shenzhen, China, 22 Januari 2024 — , syarikat pemimpin global dalam inovasi seni digital, secara rasmi melancarkan Magic Drawing Pad pada 22 Januari, memperkenalkan tablet lukisan profesional mudah alih pertama dalam industri. Dinamakan “studio sihir di luar”, produk baharu ini memecahkan pelbagai batasan scenario dan peranti, membawa pengguna pengalaman kognitif baharu tentang penciptaan mudah alih dan menandakan permulaan kategori baharu dalam bidang lukisan digital.

Tentang XPPen

Bermula pada tahun 2005, XPPen kini salah satu jenama terkemuka di bawah HANVON UGEE, dengan produk, kandungan dan perkhidmatan seni digital yang terintegrasi sebagai jenama global inovasi seni digital yang dikenali. Beribu pejabat di Shenzhen, China, XPPen mempunyai 6 anak syarikat luar negeri (cawangan) dan lebih daripada 50 ejen, menjangkau lebih 130 negara dan rantau dengan produknya. Dengan kepakaran teknologi tulisan digital progresifnya selepas lebih daripada 10 tahun pengumpulan dan inovasi, XPPen percaya bahawa produk dan ekosistem inovatif, trendi dan terkemuka boleh membawa lebih banyak inspirasi berwawasan kepada generasi baru artis dan peminat, menggalakkan mereka untuk berani mengejar impian dan merealisasikan ekspresi autentik diri mereka.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

CONTACT: Jason He
Hanvon Ugee Technology
GlobalPR at xp-pen.com