Wetouch Technology Inc. Umum Harga Tawaran Awam $10.8 Juta Saham Biasa dan Penyenaraian Serentak di Nasdaq Capital Market

(SeaPRwire) –   Meishan, Sichuan, China, 20 Februari 2024 — Wetouch Technology Inc. (Nasdaq: WETH) (“Wetouch” atau “Syarikat”) melalui anak syarikat milik penuhnya yang terlibat dalam penyelidikan, pembangunan, pembuatan, jualan dan perkhidmatan skrin kapasitif projek, hari ini mengumumkan penetapan harga untuk penawaran awam saham biasa bernilai $10.8 juta dan penyenaraian serentak di Pasaran Modal Nasdaq.

Hasil daripada Penawaran ini dijangka akan digunakan untuk pembinaan kilang baru, kemudahan dan bangunan pejabat, pembelian dua barisan pengeluaran di kilang baru, penyelidikan dan pembangunan, pembayaran balik nota promisi boleh menukar, dan modal kerja dan tujuan korporat am.

Penawaran ini dijalankan atas dasar komitmen tetap. WestPark Capital, Inc. (“WestPark”), Craft Capital Management LLC, dan R.F. Lafferty & Co., Inc. bertindak sebagai pengurus pengedaran untuk Penawaran, dengan WestPark menjadi pengurus utama buku pengedaran untuk Penawaran.

Syarikat juga dengan sukacitanya mengumumkan saham biasanya telah diluluskan untuk senaraian di Pasaran Modal Nasdaq (“Nasdaq”) di bawah tanda dagangan semasa “WETH” dan dijangka akan mula diperdagangkan di Nasdaq pada 21 Februari 2024.

Saham biasa yang dinyatakan di atas ditawarkan oleh Syarikat mengikut Pernyataan Pendaftaran di Borang S-1 (Fail No. 333-270726) yang pada asalnya difailkan oleh Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) pada 21 Mac 2023 dan telah diluluskan oleh SEC pada 14 Februari 2024. Penawaran ini hanya dibuat melalui prospektus bertulis yang membentuk sebahagian daripada Pernyataan Pendaftaran.

Maklumat lanjut mengenai Penawaran boleh diperolehi daripada WestPark Capital, Inc. dan akan tersedia di laman web SEC.

Maklumat ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sekuriti, dan jualan sekuriti ini tidak akan berlaku di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang di mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menjadi tidak sah sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Tentang Wetouch Technology Inc.

Wetouch Technology Inc. ialah syarikat yang ditubuhkan di Nevada dengan operasi dijalankan oleh anak syarikat milik penuhnya yang terlibat dalam penyelidikan, pembangunan, pembuatan, jualan dan perkhidmatan skrin sentuh projektif bersaiz sederhana hingga besar.

Kenyataan Prospektif

Dokumen ini mengandungi beberapa “kenyataan prospektif”. Semua kenyataan selain kenyataan fakta sejarah adalah “kenyataan prospektif” bagi tujuan undang-undang sekuriti persekutuan dan negeri, termasuk tetapi tidak terhad kepada sebarang anggaran pendapatan, hasil atau butiran kewangan lain; sebarang kenyataan rancangan, strategi, matlamat dan objektif pengurusan bagi operasi masa depan; sebarang kenyataan mengenai produk dan perkhidmatan baharu yang dicadangkan atau pembangunan; sebarang kenyataan mengenai keadaan ekonomi masa depan atau prestasi; sebarang kenyataan atau kepercayaan; dan sebarang kenyataan anggapan asas bagi mana-mana daripada yang tersebut di atas.

Hubungan Pelabur:
Core IR
+1 516-222-2560

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.