Web3 GP (WGPX) Menyajikan Daytona Sim Supercar Balapan di FORKED, Bitcoin 2024 & Ordinals Asia, Hong Kong

(SeaPRwire) –   Sertai Web3 GP di tiga konferensi blockchain Hong Kong ini Mei, di mana litar sim akan menjadi medan pertempuran untuk paparan kecepatan, teknologi, dan kesenian automotif yang belum pernah dilihat sebelumnya.

Web3GP_WGPX_HongKong

HONG KONG, Mei 06, 2024 — , platform lumba kereta mewah super yang mengintegrasikan teknologi Web3 Play-to-Earn (P2E) dengan teknologi sumber terbuka dari sim lumba paling panas, telah mengumumkan mereka akan dipamerkan di konferensi berikut pada bulan Mei di Hong Kong:

  • 8 Mei: FORKED (Soho House, )
  • 9-10 Mei: Bitcoin Asia (Kai Tak Cruise Terminal, )
  • 11 Mei: Ordinals Asia (Soho House, )

Peminat lumba jemput singgah di booth Web3 GP di acara-acara ini untuk menyaksikan secara langsung perlumbaan sim kereta mewah eksklusif dan menarik yang menampilkan barisan kereta super mewah terlangka dan terhad yang pernah direka. Litar lumba maya Web3 GP meniru litar-litar ikonik dunia, dari lengkungan melengkung Nürburgring hingga landasan Le Mans yang menuntut. Replikasi digital litar-litar legenda ini merupakan pentas yang sesuai untuk paparan kemahiran mencurahhadapkan batasan kecepatan dan ketepatan.

Video:

Sim Lumba Terbaik Dengan Blockchain dan Kripto

Web3 GP menawarkan standard tertinggi dalam simulasi kereta mewah super. Ia menampilkan enjin fizik maya yang ditujukan untuk meniru setiap nuans kereta mewah terhad terbaru, memastikan pengalaman digital meniru kemeriahan lumba sebenar. Pemandu sim yang mahir dengan minat terhadap mesin berkuasa tinggi boleh mengemudi melalui belokan dengan ketepatan yang memaparkan kebolehan kenderaan eksklusif mereka.

Dengan menggabungkan ciri-ciri P2E dengan teknologi dari beberapa sim lumba terbaik — termasuk nama terkemuka seperti Gran Turismo 7, Assetto Corsa, Project Cars 2, Automobilista 2, rFactor 2 dan iRacing — Web3 GP mewakili pengintegrasian terkini lumba kereta mewah super dan teknologi blockchain. Pemandu sim dapat mencapai token $WGPX Web3 GP sebagai ganjaran untuk menyempurnakan pencapaian dalam permainan, seperti memenangi lumba, menetapkan rekod litar, atau mencapai tonggak tertentu.

WGPX adalah token yang dibina pada Bitcoin Ledger dengan menerapkan teknologi penulisan ordinal dan berfungsi sebagai NFT yang mewakili aset dalam permainan yang pemain benar-benar miliki, termasuk kereta, kulit dan aksesori.

Memandangkan token WGPX mematuhi piawaian Bitcoin, ia dibina terus pada rangkaian Bitcoin tanpa keperluan token atau rantai sampingan berasingan, mewarisi keselamatan berlapis Bitcoin, menjadikannya antara token paling moden, cekap dan selamat di dunia.

Menetapkan piawaian baharu untuk penyatuan mewah, teknologi, dan kelajuan, perlumbaan kereta mewah eksklusif Web3 GP akan meninggalkan kesan yang tidak terhapus dalam dunia lumba maya.

Tentang Web3 GP
Web3 GP dilancarkan pada 2024 sebagai permainan lumba kereta mewah simulasi yang merentasi teknologi GameFi Play-to-Earn. Pemandu Sim mendapat ganjaran $WGPX dalam bentuk penulisan mewakili aset dalam permainan untuk menyempurnakan pencapaian dalam permainan.

Saluran Rasmi
Laman Web Web3 GP:
Twitter/X Web3 GP:
Telegram Web3 GP:
Youtube Web3 GP:
Discord Web3 GP:
Linktr.ee Web3 GP:

Hubungan Media

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.