VPS AI Mengumumkan Pelancarannya – Mempelopori Penyelesaian Cloud Computing Terdesentralisasi

(SeaPRwire) –   NEW YORK, NY, 13 Mei 2024 — Baru-baru ini, VPS AI dengan bangganya mengumumkan pelancarannya, yang merupakan penyelesaian awal bagi komputasi awan terdesentralisasi. Dalam landskap yang dikuasai oleh sebilangan kecil raksasa teknologi, ketumpuan kuasa membawa cabaran yang besar kepada industri yang bergantung kepada infrastruktur dalam talian. Dengan Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, dan Google Cloud menguasai lebih daripada dua pertiga pasaran, kebimbangan terhadap kawalan terpusat semakin meningkat. Ketergantungan ini juga merentasi blockchain dan AI, di mana integriti sistem bergantung kepada rangkaian yang menjadi sebahagiannya. Bahagian yang signifikan daripada keperluan pengkomputeran perlu dipindahkan kepada entiti terpusat ini, menjejaskan prinsip asas terdesentralisasi.

Dengan pelancaran platform VPS AI, kita menyaksikan sebuah perubahan besar memasuki arena komputasi awan. Menawarkan alternatif benar-benar terdesentralisasi untuk mencipta pelayan persendirian maya dan nod berkapsul, VPS AI memberdayakan individu dan syarikat untuk bebas daripada sekatan payung syarikat-syarikat teknologi gergasi. Dengan akses tidak terhad kepada Mesin Maya berkuasa GPU tinggi prestasi, pengguna boleh berpindah dengan lancar kepada sistem baru, dibina atas asas keadilan, perlindungan data dan peluang yang adil untuk semua.

Tetapi mengapa keperluan segera terhadap penyelesaian terdesentralisasi? Dengan integrasi AI yang meluas merentasi sektor, permintaan terhadap sumber komputasi meningkat dengan mendadak. Syarikat seperti Microsoft, Google dan lain-lain berlumba untuk menjamin cip berprestasi tinggi untuk menggalakkan inisiatif AI mereka, meninggalkan pemain lebih kecil berjuang untuk bersaing. VPS AI menyamakan medan pertempuran dengan menawarkan kuasa komputasi tanpa tandingan dengan kawalan, keselamatan dan kebolehpercayaan yang dipertingkatkan, disokong sepenuhnya oleh teknologi blockchain.

Selain itu, dengan VPS AI, penjimatan kos sehingga 80% berbanding pemimpin industri boleh dicapai, sekaligus menjadikannya amat mudah bagi pengguna tanpa pengetahuan teknikal untuk mengakses Mesin Maya hanya dengan beberapa klik. Kecekapan kos ini disertai dengan keupayaan GPU kelas teratas menjadikan VPS AI sebagai pilihan menarik bagi individu, pembangun dan syarikat bersaiz sederhana.

Jauh daripada penjimatan kos semata-mata, VPS AI membayangkan ekosistem kolaboratif di mana lebihan kuasa komputasi menjadi sebahagian daripada rangkaian terdesentralisasi, memperkukuh infrastruktur dan memberdayakan akses kepada sumber komputasi. Perkongsian dengan pemimpin industri seperti CUDOS menekankan komitmen bersama terhadap terdesentralisasi dan inklusiviti.

Dengan landskap komputasi awan mengalami perubahan tectonic, VPS AI bangkit sebagai pesaing berdaya saing. Kenaikan Microsoft Azure untuk menentang AWS dan Google Cloud menunjukkan potensi untuk gangguan, dan VPS AI bersedia untuk mengikuti langkah yang sama. Dengan pendekatan berfokuskan pengguna dan rekod prestasi cemerlang, VPS AI bersedia untuk menentukan status quo.

Memandangkan kos infrastruktur dan gangguan rantaian bekalan yang semakin meningkat, keperluan terhadap penyelesaian terdesentralisasi dan mudah capai tidak pernah lebih genting. VPS AI menangani kebimbangan ini secara terus terang dengan menawarkan harapan kepada individu dan syarikat yang ingin mendepani landskap teknologi yang berubah.

Untuk maklumat lanjut mengenai VPS AI, lawati laman web rasmi kami di .

Tentang VPS AI

VPS AI merupakan pembekal terkemuka bagi penyelesaian komputasi awan terdesentralisasi, memberdayakan individu dan syarikat dengan akses tidak terhad kepada sumber komputasi berprestasi tinggi. Dibina atas teknologi blockchain, VPS AI menawarkan kawalan, keselamatan dan kebolehpercayaan yang dipertingkatkan, merevolusikan cara kita mengkomput. Sertai kami membentuk masa depan komputasi awan bersama VPS AI.

Teruskan diri dengan pembangunan terkini melalui media sosial VPS AI:

Untuk maklumat lanjut mengenai VPS AI, lawati laman web rasmi:

Pautan Media Sosial

Twitter:

Medium:

Hubungan Media

Jenama: VPS AI

Hubungan: Niklas Schutz

E-mel:

Laman web:

SUMBER: VPS AI

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.