Vivoryon Therapeutics N.V. akan melaporkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 dan kemajuan operasi pada 6 Disember 2023

(SeaPRwire) –   Vivoryon Therapeutics N.V. to Report Q3 2023 Financial Results and Operational Progress on December 6, 2023


Halle (Saale) / Munich, Germany, November 28, 2023 – Vivoryon Therapeutics N.V. (Euronext Amsterdam: VVY; NL00150002Q7) (Vivoryon), sebuah syarikat klinikal yang memberi tumpuan kepada penemuan dan pembangunan ubat-ubatan kecil untuk memodulasi aktiviti dan kestabilan protein yang berubah secara patologi, hari ini mengumumkan bahawa ia akan menerbitkan keputusan kewangan suku ketiga untuk tempoh berakhir 30 September 2023 dan memberi maklumat korporat pada hari Rabu, 6 Disember 2023. Syarikat ini akan menganjurkan panggilan persidangan dan siaran langsung terbuka kepada orang awam.

Butiran panggilan persidangan
Tarikh: 6 Disember 2023
Masa: 03:00 ptg CET / 09:00 pg ET

Panggilan persidangan ini akan tersedia melalui telefon dan siaran langsung.
Siaran langsung audio web panggilan ini akan tersedia di laman web Vivoryon di:

Untuk menyertai panggilan persidangan melalui telefon, peserta boleh mendaftar terlebih dahulu dan akan menerima butiran panggilan khas untuk mudah dan cepat mengakses panggilan melalui laman web berikut:

Disarankan peserta menghubungi panggilan persidangan 15 minit sebelum masa bermula yang dijadualkan untuk mengelakkan sebarang kelewatan dalam menghadiri.

###

Tentang Vivoryon Therapeutics N.V.
Vivoryon ialah syarikat bioteknologi klinikal yang memberi tumpuan kepada pembangunan sains kecil molekul inovatif. Didorong oleh semangat kami untuk sains dan inovasi yang memecahkan batasan, kami berusaha untuk mengubah kehidupan pesakit yang memerlukan penyakit yang teruk. Kami memanfaatkan kepakaran mendalam kami dalam memahami pengubahsuaian pasca penterjemahan untuk membangunkan ubat-ubatan yang memodulasi aktiviti dan kestabilan protein yang diubah dalam situasi penyakit. Selain program utama kami, varoglutamstat, yang sedang dalam pembangunan Fasa 2 untuk merawat Alzheimer, kami telah menubuhkan saluran paip ubat-ubatan kecil molekul oral yang tersedia untuk pelbagai indikasi termasuk kanser, penyakit radang dan fibrosis.

Kenyataan Pandangan Ke Depan Vivoryon
Kenyataan akhbar ini termasuk kenyataan pandangan ke depan, termasuk, tanpa had, mengenai strategi perniagaan, rancangan pengurusan dan objektif untuk operasi masa depan Vivoryon Therapeutics N.V. (”Syarikat”), anggaran dan ramalan pasaran untuk produk Syarikat dan ramalan serta penyataan bila produk Syarikat mungkin tersedia. Perkataan seperti “menjangka”, “percaya”, “anggar”, “ramal”, “berniat”, “merancang”, “meramal”, “sepatutnya” dan ungkapan serupa berkaitan dengan Syarikat bertujuan mengenal pasti kenyataan pandangan ke depan tersebut. Kenyataan pandangan ke depan ini bukanlah jaminan prestasi masa depan; sebaliknya berdasarkan jangkaan dan anggapan pengurusan terkini mengenai acara dan trend masa depan, ekonomi dan faktor lain. Risiko dan ketidakpastian dan faktor lain boleh secara material memberi kesan buruk ke atas hasil dan kesan kewangan rancangan dan acara yang dinyatakan di sini. Keputusan, prestasi atau acara sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau tersirat dalam kenyataan pandangan ke depan tersebut dan jangkaan. Oleh itu, tiada ketergantungan berlebihan harus diberikan kepada kenyataan pandangan ke depan tersebut. Kenyataan akhbar ini tidak mengandungi faktor risiko. Beberapa faktor risiko tertentu yang mungkin mempengaruhi keputusan kewangan masa depan Syarikat dibincangkan dalam penyataan kewangan tahunan Syarikat yang diterbitkan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungan Pelabur
Stern IR
Julie Seidel
Tel: +1 212-698-8684
Email:

Hubungan Media
Trophic Communications
Valeria Fisher
Tel: +49 175 8041816
Email:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Asia: Japan, Korea, Australia, Arab; Greater China: Hong Kong, Taiwan, PRC China; Southeast Asia: Singapore, Vietnam, Thailand, Malaysia, Indonesia, Philippines; Europe: Germany, France, Spain, Italy, Russia, UK; America: US, Canada, Mexico, Brazil)