trivago N.V.’s Keempat Suku Tahun 2023 Keluaran Kewangan Dijadualkan pada 6 Februari 2024; Webcast Dijadualkan pada 7 Februari 2024

(SeaPRwire) –   DÜSSELDORF, JERMAN – 24 Januari 2024 – trivago N.V. (NASDAQ: TRVG) mengumumkan hari ini bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangannya untuk suku keempat bagi tempoh berakhir 31 Disember 2023 pada Selasa, 6 Februari 2024 selepas pasaran ditutup. Pada Rabu, 7 Februari 2024, pengurusan trivago N.V. akan mengendalikan siaran web bermula pada pukul 2:15 petang CET / 8:15 pagi EST. Item-item ini akan tersedia dalam bahagian Hubungan Pelabur laman web syarikat di Rakaman panggilan itu dijangka akan tersedia sekurang-kurangnya tiga bulan.

Mengenai trivago N.V.
trivago N.V. (NASDAQ: TRVG) ialah platform carian hotel dan penginapan global. Kami memberi tumpuan untuk mengubah cara pelancong mencari dan membandingkan pelbagai jenis penginapan, seperti hotel, sewaan cuti dan apartmen, sambil membolehkan pengiklan kami membesar perniagaan mereka dengan memberikan mereka akses kepada audiens pelancong yang meluas melalui laman web dan aplikasi kami. Platform kami membolehkan pelancong membuat keputusan yang diberi maklumat dengan menyesuaikan carian penginapan mereka dan memberikan mereka akses kepada bekalan mendalam maklumat dan harga yang relevan.

Hubungan Pelabur:

Hubungan Media

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.