trivago N.V.’s First Quarter 2024 Earnings Release Scheduled for April 30, 2024; Webcast Scheduled for May 1, 2024

(SeaPRwire) –   DÜSSELDORF, JERMAN – 22 April 2024 – trivago N.V. (NASDAQ: TRVG) mengumumkan hari ini bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangannya untuk suku pertama bagi tempoh berakhir 31 Mac 2024 pada Selasa, 30 April 2024 selepas pasaran ditutup. Pada Rabu, 1 Mei 2024, pengurusan trivago N.V. akan mengendalikan siaran web bermula pada pukul 2:15 petang CEST / 8:15 pagi EDT. Item-item ini akan tersedia dalam bahagian Hubungan Pelabur laman web syarikat di .
Satu rakaman panggilan dijangka akan tersedia sekurang-kurangnya tiga bulan.

Mengenai trivago N.V.
trivago N.V. (NASDAQ: TRVG) ialah platform carian hotel dan penginapan global. Kami memberi tumpuan untuk mengubah cara pelancong mencari dan membandingkan pelbagai jenis penginapan, seperti hotel, sewaan cuti dan apartmen, sambil membolehkan pengiklan kami membesar perniagaan mereka dengan memberikan mereka akses kepada audiens pelancong yang meluas melalui laman web dan aplikasi kami. Platform kami membenarkan pelancong membuat keputusan yang bermaklumat dengan menyesuaikan carian penginapan mereka dan memberikan mereka akses kepada bekalan mendalam maklumat dan harga yang relevan.

Hubungan Pelabur:

Hubungan Media:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.