TLC akan Hadir di Persidangan Tahunan ke-42 JP Morgan Healthcare

(SeaPRwire) –   SOUTH SAN FRANCISCO, Calif. dan TAIPEI, Taiwan, 27 Dis. 2023 – TLC BioSciences (TLC), syarikat farmasi klinikal akhir khusus yang membangunkan nanoperubatan baru untuk menyasarkan kawasan keperluan perubatan yang tidak terpenuhi dalam gangguan ortopedik, hari ini mengumumkan bahawa syarikat akan membentangkan di Persidangan Tahunan JP Morgan ke-42 pada pukul 2:00 pt pada hari Selasa, 9 Januari 2024. Sebagai sebahagian daripada trek APAC, TLC akan membentangkan di Golden Gate Ballroom di Marriott Marquis, 780 Mission Street, San Francisco.

Pengurusan syarikat akan memberikan kemaskini mengenai status calon produk inovatif syarikat. Siaran langsung web tidak akan tersedia. Pasukan juga akan menyertai 1×1 semasa persidangan. Untuk mengetahui mengenai kolaborasi dan mesyuarat yang berpotensi, sila hubungi pasukan melalui laman web syarikat.

Persidangan JP Morgan Healthcare yang hanya dijemput ini telah dan masih menjadi salah satu acara industri kesihatan terbesar dan paling berpengaruh yang diadakan setiap tahun selama lebih 40 tahun, menyatukan eksekutif, pelabur, bank, ahli analisis, dan pembuat dasar merentasi sektor biopharma, med-tech, perkhidmatan kesihatan, dan kesihatan digital.

Mengenai TLC BioSciences

TLC BioSciences adalah syarikat farmasi klinikal akhir khusus yang didedikasikan untuk penyelidikan, pembangunan dan komersialisasi nanoperubatan baru yang memaksimumkan potensi platform penghantaran ubat liposomnya (LipAD®). Dengan tiga ubat diluluskan dalam rekodnya, kepakaran syarikat dalam sains liposom membolehkan gabungan kesan awal yang cepat dan tempoh manfaat yang dilanjutkan, meningkatkan kepekatan agen aktif sementara mengurangkan pendedahan sistemik. Teknologi BioSeizer® membolehkan pelepasan berterusan tempatan agen terapeutik di tapak penyakit atau kecederaan. Teknologi pemuatan ubat aktif NanoX® mengubah pendedahan sistemik dan berpotensi mengurangkan frekuensi dos. Program terkini termasuk terapi gen dan rawatan nanopartikel lipid (LNP) dengan potensi untuk meregenerasi sel. Boleh diubah suai dalam bahan aktif farmaseutikal dan boleh berskala dalam pengeluaran, teknologi ini menangani keperluan perubatan yang tidak terpenuhi dalam ortopedik dan pengurusan kesakitan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Hubungi
Dawn Chi / Komunikasi Korporat / dawn@tlcbio.com