Tims China Umumkan Tarikh Keluaran Pendapatan untuk Keputusan Suku Keempat dan Tahun Penuh 2023  & Persidangan Panggilan

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China dan NEW YORK, 16 April 2024 — TH International Limited (“Tims China” (Nasdaq: THCH)), operator eksklusif kedai kopi Tim Hortons dan restoran Popeyes di China, akan mengeluarkan keputusan suku keempat dan tahun penuh sebelum pasaran dibuka pada Khamis, 18 April 2024.

Syarikat itu akan mengadakan panggilan persidangan pada Khamis, 18 April 2024, pada pukul 8:00 Waktu Timur (atau Khamis, 18 April 2024, pada pukul 8:00 Waktu Beijing) untuk membincangkan keputusan kewangannya. Panggilan itu akan bermula dengan ucapan yang disediakan, diikuti dengan sesi S&P secara langsung.

Siaran langsung panggilan itu boleh diakses di

Siaran web mempunyai tab ‘Submit Your Question’ di bahagian atas, iaitu tempat anda digalakkan untuk mengemukakan soalan anda sebelum dan semasa panggilan itu.

Para peserta amat digalakkan untuk mendaftar awal untuk panggilan persidangan, dengan menggunakan pautan di bawah.

Pautan Pendaftaran Awal:

Bahan sokongan akan disediakan di .

TENTANG TH INTERNATIONAL LIMITED

TH International Limited (Nasdaq: THCH) (“Tims China”) adalah syarikat induk kepada pemegang francais induk eksklusif kedai kopi Tim Hortons di tanah besar China, Hong Kong dan Macau serta restoran Popeyes di tanah besar China dan Macau. Tims China diasaskan oleh Cartesian Capital Group dan Tim Hortons Restaurants International, sebuah anak syarikat Restaurant Brands International (TSX: QSR) (NYSE: QSR).

Falsafah syarikat itu berakar umbi dalam pelaksanaan bertaraf dunia dan membuat keputusan berdasarkan data, dan difokuskan kepada keterkaitan tempatan yang sebenar, inovasi berterusan, komuniti yang asli, dan kemudahan mutlak. Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Kenalan

Hubungan Pelabur
IR@timschina.com atau Gemma.Bakx@cartesiangroup.com

Hubungan Awam
patty.yu@timschina.com

Follow @

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.