SUZUVERSE Melancarkan Kemajuan Utama Aplikasi 2.0.5 Bersama-sama Pertumbuhan yang Diramalkan dan Pelan 2024

(SeaPRwire) –   TOKIO, 07 Januari 2024 — Setelah tahun kewangan yang kuat di mana pendapatan meningkat kepada $25 juta, SUZUVERSE, sebuah pemimpin dalam metaverse realiti campuran, gembira mengumumkan pelancaran kemaskini besar kepada versi aplikasi mudah alih 2.0.5. Syarikat itu meramalkan pertumbuhan yang berterusan, dengan jualan keseluruhan dijangka mencapai $280 juta pada 2024. Sasaran dalaman yang lebih konservatif masih meramalkan peningkatan yang ketara, dengan jualan keseluruhan dijangka mencapai $215 juta tahun kewangan akan datang.

Kemaskini aplikasi terkini memberi tumpuan kepada dua ciri utama – AI selebriti pertama di CheerCast dan dompet web3 dalam aplikasi. Kemaskini ini mencerminkan komitmen SUZUVERSE untuk memerangi kesepiannya di seluruh dunia, selaras dengan visinya untuk kebebasan sosial, mental dan ekonomi.

SUZUVERSE memperkenalkan Reimi Osawa sebagai pelakon Jepun pertama yang mengilhami avatar CheerCast, menggabungkan pesona selebriti dengan AI untuk memerangi kesepiannya di metaverse.

CheerCast, ciri panggilan dan panggilan video AI avatar di aplikasi mudah alih SUZUVERSE, membolehkan pengguna berbual dengan watak AI yang dipasang AI, memberikan keserasian dan inspirasi. SUZUVERSE telah bekerjasama dengan pelakon Jepun pertama untuk mengikat kesamaan beliau bagi avatar AI selebriti pertama, yang pengguna boleh terlibat dalam perbualan.

“Kami berbesar hati bekerja sama dengan seorang idola yang dikenali di Jepun untuk mencipta avatar AI beliau di platform kami. Kerjasama ini membantu meningkatkan kesedaran tentang matlamat kami untuk memerangi kesepiannya melalui perbualan yang memberangsangkan,” kata Ryoji Miyauchi, pengasas SUZUVERSE. “Avatar AI selebriti pertama kami, dengan teknologi sinkron bibir AI termaju dan masih berkembang serta interaksi video harian dan malam yang dinamik, menunjukkan kuasa teknologi AI eksklusif kami dalam menyampaikan perbualan yang peribadi dan menyeronokkan.”

Pengalaman transaksi SGT yang licin dengan Dompet Web3 dalam Aplikasi SUZUVERSE, direka untuk kemudahan penggunaan, keselamatan dan akses global ke ekonomi metaverse yang sedang berkembang.

Dompet web3 dalam aplikasi menyederhanakan akses ke token tadbiran SUZUVERSE, SGT, membolehkan integrasi licin antara web3 dan web2. Pengguna kini boleh berdagang, menukar dan menguruskan SGT secara langsung dalam aplikasi SUZUVERSE tanpa meninggalkan aplikasi. Ia pada asalnya menyokong Token Tadbiran Suzuverse (SGT), Ethereum (ETH) dan Tether (USDT), dengan pilihan menambah lebih banyak token kemudian berdasarkan maklumbalas komuniti dan keperluan.

“Kami mahu membuat interaksi dengan web3 senang seperti mungkin. Dompet dalam aplikasi menghapuskan gesaan dan membolehkan pengguna arus perdana mempunyai akses yang lebih mudah kepada token tadbiran kami untuk tadbiran terdesentralisasi,” kata Miyauchi. “Ia juga meningkatkan kesetiaan dengan menghubungkan ciri-ciri web2 kepada ekonomi token web3 kami.”

Bersama-sama ciri-ciri baru ini, 2024 akan melihat dorongan kuat ke arah:

  • Memperluaskan rangkaian afiliasi,
  • Meningkatkan penawaran produk AI,
  • Mempercepatkan pemasaran digital dan
  • Menyasarkan penembusan ke Amerika Utara dan China.

Meramalkan pertumbuhan yang kukuh, SUZUVERSE merangka harapan pendapatan 2024nya, menekankan perluasan tawaran digital sedia ada dan baru dalam ekosistem metaverse.

SUZUVERSE telah menyaksikan pertumbuhan yang luar biasa pada 2023, dengan lebih daripada 38,000 pengguna kebanyakannya dari Jepun. Ini disertai dengan pertumbuhan kewangan yang hebat pada 2023, dengan pendapatan meningkat kepada $8.9 juta dari September hingga November dan Disember mempamerkan prestasi cemerlang melebihi $4.1 juta, menghasilkan pendapatan tahunan melebihi $25 juta (¥ 3.32 bilion).

“Pertumbuhan kewangan kami dan kemaskini aplikasi terkini menunjukkan komitmen mendalam kami untuk menangani kesepihan secara global,” kata Miyauchi. “Kami akan terus berusaha untuk menghubungkan penglibatan maya dan dunia sebenar melalui pengalaman realiti campuran yang inovatif untuk mencapai misi keseluruhan kami untuk kebebasan sosial, mental dan ekonomi.”

Selain avatar AI selebriti dan dompet web3 dalam aplikasi, kemaskini versi 2.0 aplikasi juga memperkenalkan setiausaha peribadi berkuasa AI dan guru bahasa Inggeris untuk membantu pengguna dalam tugas harian dan pembelajaran. SUZUVERSE merancang untuk terus meningkatkan metaverse realiti campurnya dengan lebih banyak ciri interaktif yang menghubungkan penglibatan maya dan dunia sebenar.

Untuk maklumat lanjut mengenai usaha berterusan SUZUVERSE untuk merevolusikan metaverse, sila lawati .

_____________________________

Tentang CheerCast:

CheerCast, sebuah produk SUZUVERSE, merevolusikan interaksi AI dengan menawarkan avatar AI yang berdaya emosi direka untuk dinamik hubungan pelbagai yang mengambil kira keutamaan individu, memberikan keserasian dan sokongan. Matlamat CheerCast adalah untuk memerangi kesepihan dan mempromosikan kesejahteraan holistik, bersesuaian dengan misi SUZUVERSE untuk kebebasan di metaverse. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Tentang SUZUVERSE:

Diasaskan pada 2022 oleh Ryoji Miyauchi, SUZUVERSE mengintegrasikan teknologi AI termaju dan blockchain dalam metaverse realiti campurnya. SUZUVERSE menangani cabaran seperti kesepihan dan kesejahteraan holistik dengan CheerCast dan Suzuwalk, menyokong pendekatan terdesentralisasi untuk kebebasan sebenar – sosial, rohani dan ekonomi. Terokai lebih lanjut di .

Hubungan Media:

Untuk maklumat lanjut mengenai SUZUVERSE, sila hubungi Angeline “Chii” Viray (Hubungan Pelabur) melalui e-mel () atau di WhatsApp ().

Gambar yang menyertai pengumuman ini boleh didapati di

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.