Sunlands Technology Group Files Laporan Tahunan dalam Borang 20-F

(SeaPRwire) –   BEKASING, 25 April 2024 — Sunlands Technology Group (NYSE: STG) (“Sunlands” atau “Syarikat”), pemimpin pasaran pendidikan dewasa talian di China dan pasaran pembelajaran minat peribadi dewasa China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat ( “SEC”) pada 25 April 2024, Masa Timur Amerika Syarikat.

Laporan tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di dan di laman web SEC di . Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan konsolidasi yang diaudit, percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADSnya atas permintaan. Permintaan harus dialamatkan kepada sl-ir@sunlands.com.

Tentang Sunlands

Sunlands Technology Group (NYSE: STG) (“Sunlands” atau “Syarikat”), dahulunya dikenali sebagai Kumpulan Pendidikan Talian Sunlands, ialah pemimpin pasaran pendidikan dewasa talian di China dan pasaran pembelajaran minat peribadi dewasa China. Dengan platform penyiaran satu ke banyak, Sunlands menawarkan kursus profesional dan kandungan pendidikan secara atas talian, termasuk pelbagai kursus minat, bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk peperiksaan kelayakan profesional, meningkatkan kemahiran profesional mereka, dan memenuhi minat peribadi mereka, serta pelbagai kursus pasca-menengah berorientasikan ijazah atau diploma. Pelajar boleh mengakses perkhidmatannya melalui PC atau aplikasi mudah alih. Syarikat ini mengatur pembelajaran yang personal, interaktif dan persekitaran komuniti maya yang kaya dengan penawaran kandungan pendidikan yang menyesuaikan tabiat pembelajaran pelajarnya.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Sunlands Technology Group
Hubungan Pelabur
E-mel: sl-ir@sunlands.com

SUMBER: Sunlands Technology Group

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.