Sunlands Technology Group akan Lapor Hasil Kewangan Suku Pertama 2024 pada hari Jumaat, 24 Mei 2024

(SeaPRwire) –   Earnings Call Scheduled for 7:00 a.m. ET on May 24, 2024

BEIJING, 13 Mei 2024 — Sunlands Technology Group (NYSE: STG) (“Sunlands” atau “Syarikat”), pemimpin pasaran pendidikan dewasa talian China dan pasaran pembelajaran minat peribadi dewasa China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku pertama 2024 yang tidak diaudit pada hari Jumaat, 24 Mei 2024, sebelum pembukaan pasaran AS.

Pasukan pengurusan Sunlands akan menganjurkan sesi persidangan panggilan pada jam 7:00 pagi Waktu Piawai Timur AS, (7:00 petang, Beijing/Hong Kong) pada 24 Mei 2024, mengikuti pengumuman keputusan suku tahunan.

Bagi peserta yang ingin menyertai panggilan, sila akses pautan yang disediakan di bawah untuk melengkapkan pendaftaran dalam talian 30 minit sebelum masa permulaan panggilan yang dijadualkan. Selepas pendaftaran, peserta akan menerima butiran untuk persidangan panggilan, termasuk nombor sambungan, PIN peribadi dan e-mel dengan arahan terperinci untuk menyertai persidangan panggilan.

Pautan Pendaftaran:

Selain itu, siaran langsung web dan arkib persidangan panggilan akan tersedia dalam bahagian Hubungan Pelabur di laman web Sunlands di https://ir.sunlands.com/.

Mengenai Sunlands

Sunlands Technology Group (NYSE: STG) (“Sunlands” atau “Syarikat”), dahulunya dikenali sebagai Sunlands Online Education Group, ialah pemimpin pasaran pendidikan dewasa talian China dan pasaran pembelajaran minat peribadi dewasa China. Dengan platform siaran langsung satu ke banyak, Sunlands menawarkan kursus profesional dan kandungan pendidikan dalam talian, termasuk pelbagai kursus minat, bertujuan mempersiapkan pelajar untuk peperiksaan kelayakan profesional, meningkatkan kemahiran profesional mereka, dan mengambil kira minat peribadi mereka, serta pelbagai kursus pascasiswazah berorientasikan ijazah atau diploma. Pelajar boleh mengakses perkhidmatannya sama ada melalui komputer riba atau aplikasi mudah alih. Syarikat ini membentuk persekitaran pembelajaran interaktif yang peribadi dan dinamik dengan menampilkan komuniti pembelajaran maya dan perpustakaan tawaran pendidikan yang beradaptasi dengan kebiasaan pembelajaran pelajarnya. Sunlands menawarkan pendekatan unik kepada penyelidikan dan pembangunan pendidikan yang mengorganisasi kandungan subjek kepada Pokok Hasil Pembelajaran, sistem pengurusan pengetahuan eksklusifnya. Sunlands mempunyai pemahaman mendalam tentang keperluan pendidikan calon pelajarnya dan menawarkan penyelesaian yang membantu mereka mencapai matlamat mereka.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Sunlands Technology Group
Hubungan Pelabur
E-mel:

SUMBER: Sunlands Technology Group

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.