Spryker Menunjukkan Pengalaman Membeli Automotif Baharu di CES® 2024 dan Mencapai Kompetensi Automotif AWS

(SeaPRwire) –   Dalam kerjasama dengan AWS, Spryker akan demo pengalaman membeli kereta yang licin ditenagai teknologi perdagangan yang boleh disusun

linkedin_post_spryker_aws_1080x1080 copy

BERLIN dan NEW YORK, 9 Januari 2024 — Spryker, platform perdagangan boleh susun terkemuka untuk kes-kes rumit dalam Perdagangan B2B, Pasaran Entreprise dan Perdagangan IoT, hari ini mengumumkan bahawa bersama Amazon Web Services (AWS), Spryker akan mempamerkan di CES® 2024, yang akan berlangsung di Las Vegas, Nevada, dari Selasa, 9 Januari hingga Jumaat, 12 Januari. Selain itu, Spryker telah mencapai Kompetensi Automotif AWS. Pengesahan khas ini mengiktiraf kepakaran Spryker dalam menyediakan perkhidmatan profesional dan/atau penyelesaian perisian yang memacu transformasi di seluruh model operasi syarikat automotif.

Di CES, Spryker bekerjasama dengan AWS dan Stripe untuk menyampaikan masa depan pembelian kereta dalam talian. Demo terkini dan canggih ini dibina khusus untuk penonton automotif CES dan akan memaparkan pengalaman membeli yang menyeluruh. Dari pengedar, ke pembekal pembayaran, sehingga pengurusan dokumen, penonton akan dapat melihat secara langsung integrasi pelbagai teknologi untuk mencipta pengalaman membeli yang serasi dan intuitif. Platform perdagangan boleh susun Spryker dan teknologi yang membolehkan keserasian adalah inti kejayaan kes guna ini. Demo boleh dilihat di booth AWS #3901 yang terletak di West Hall.

Selain itu, pengunjung CES boleh menghadiri sesi “Mendorong inovasi: Mengubah EGOsystems kepada ECOsystems automotif” oleh Nils Radsack, bekas CIO Audi, dan Felix Bühner, Pengarah Global Automotif di Spryker. Sesi yang dijadualkan pada Khamis, 11 Januari pada 2:30 petang PST akan berlangsung di booth AWS dan akan memberikan pandangan bagaimana Spryker dan AWS boleh membantu syarikat automotif mendorong inovasi dan mencipta ekosistem automotif strategik mereka sendiri untuk mempercepatkan perniagaan dalam pasaran yang berubah dengan pantas.

“Pengalaman membeli kereta dalam talian masih merupakan lanskap yang berpecah-belah, terhalang oleh proses yang tidak serasi dan sistem yang berbeza,” kata Boris Lokschin, Pengasas Bersama dan CEO Spryker. “Dengan keupayaan perdagangan boleh susun Spryker, kini mungkin untuk menyambung semula ekosistem yang berpecah ini ke dalam pengalaman pelanggan yang serasi. Pengalaman pengguna yang lebih keserasian tidak sahaja menggalakkan kepercayaan pelanggan tetapi juga memberdayakan jenama untuk meningkatkan kehadiran dalam talian mereka. Pada zaman di mana pengalaman pengguna menentukan kesetiaan jenama, menerima perdagangan boleh susun bukan sahaja pembaruan teknologi; ia adalah keperluan strategik bagi perniagaan automotif untuk maju.”

Memajukan kerjasama mereka, mencapai Kompetensi Automotif AWS mengesahkan Spryker sebagai ahli AWS Partner Network (APN) dengan kecekapan teknikal terbukti dan kejayaan pelanggan terbukti dalam menjalankan penyelesaian awan pada AWS untuk industri automotif. Sebagai Rakan Kompetensi Automotif AWS, Spryker membantu pelanggan automotif mempercepat transformasi melalui keupayaan awan yang dibina khusus dan kepakaran industri mendalam.

“Kami gembira kerana Spryker telah disahkan sebagai Rakan Kompetensi Automotif AWS. Ini menjadi bukti komitmen Spryker untuk menawarkan penyelesaian menyeluruh yang melampaui teknologi dan untuk mendefinisikan semula pengalaman pelanggan automotif,” kata Boris Lokschin. “Kerjasama strategik antara AWS dan Spryker membantu syarikat automotif memanfaatkan kuasa skalabiliti, fleksibiliti dan penyelesaian perdagangan terkini untuk menyepadukan inovasi dengan licin sambil mengurangkan jumlah kos keseluruhan dan masa ke pasaran.”

Mengenai Spryker
Spryker ialah platform perdagangan boleh susun terkemuka untuk perniagaan dengan model perniagaan yang rumit untuk membolehkan pertumbuhan, inovasi dan perbezaan. Direka khusus untuk perniagaan transaksional yang rumit, model tanpa kepala, berfokus API Spryker menawarkan pendekatan terbaik dalam kelas yang memberikan perniagaan fleksibiliti untuk beradaptasi, berskala dan dengan cepat memasuki pasaran sambil memudahkan masa ke nilai yang lebih cepat sepanjang perjalanan transformasi digital mereka. Sebagai pemimpin platform global untuk Pasaran Entreprise dan Perdagangan B2B dan B2C, IoT Commerce dan Perdagangan Bersepadu, Spryker telah membolehkan lebih 150 pelanggan global berprestij di seluruh dunia dan dipercayai oleh jenama seperti ALDI, Siemens, Hilti dan Ricoh. Spryker adalah syarikat teknologi swasta beribu pejabat di Berlin dan New York disokong oleh pelabur kelas dunia seperti TCV, One Peak, ProjectA, Cherry Ventures dan Maverick Capital. Ketahui lebih lanjut di dan ikuti Spryker di dan .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

MAKLUMAT HUBUNGAN:
Maklumat hubungan: press@spryker.com