Spryker Membina Platform Komposisi Apl dengan Stripe sebagai Penyedia Perkhidmatan Pembayaran Globalnya

  • Dengan hanya beberapa klik, syarikat-syarikat kini boleh dengan mudah memudahkan perniagaan dengan pelanggan di seluruh dunia.
  • Integrasi Stripe membolehkan pasaran yang lebih cepat di kawasan-kawasan baru, membebaskan sumber pembangun untuk keutamaan perniagaan lain, dan menyederhanakan proses kewangan dalaman.

(SeaPRwire) –   BERLIN dan NEW YORK, 3 April 2024 — , platform terkemuka bagi komposisi perdagangan untuk kes-kes yang rumit dalam B2B, Pasaran Perniagaan, dan Perdagangan IoT, dan Stripe, platform infrastruktur kewangan untuk perniagaan, hari ini mengumumkan ketersediaan Stripe pada . Kini, dengan hanya beberapa klik, syarikat-syarikat boleh dengan mudah memudahkan perniagaan dengan pelanggan di seluruh dunia. Integrasi Stripe membolehkan pasaran yang lebih cepat di kawasan-kawasan baru, membebaskan sumber pembangun untuk keutamaan perniagaan lain, dan menyederhanakan proses kewangan dalaman.

Dengan satu klik mudah, syarikat-syarikat boleh mengaktifkan Stripe di kawasan-kawasan di seluruh dunia, yang membantu meningkatkan kelajuan pasaran dan membantu dalam pengembangan antarabangsa. Selain itu, penyelenggaraan aplikasi Stripe dikendalikan oleh Spryker supaya syarikat-syarikat boleh yakin bahawa mereka sentiasa mempunyai versi aplikasi yang paling dikemaskini dan selamat. Dengan sumber pembangun yang kurang diperlukan untuk melaksanakan dan menyelenggarakan pembekal perkhidmatan pembayaran (PSP), syarikat-syarikat boleh meluangkan masa dan bajet untuk keutamaan perniagaan lain.

“Dengan pasaran yang tidak menentu dan keperluan pelanggan yang berubah, syarikat-syarikat memerlukan kelincahan perniagaan untuk bersaing secara global,” kata Boris Lokschin, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif di Spryker. “Keupayaan untuk dengan cepat melaksanakan pilihan pembayaran terkini seperti Stripe di kawasan-kawasan baru dengan usaha minimum akan memberi syarikat-syarikat kelebihan dan fleksibiliti yang diperlukan untuk menyesuaikan diri dengan permintaan pelanggan dan perniagaan yang berubah.”

Selain menawarkan PSP global terkemuka untuk pelanggan mereka, syarikat-syarikat boleh menggunakan integrasi Stripe yang sama untuk mempermudahkan perniagaan mereka sendiri. Unsur Pembayaran Stripe menyokong lebih daripada 40 kaedah pembayaran yang berbeza, dan suku pembayaran yang dioptimumkan telah membantu perniagaan meningkatkan hasil mereka sebanyak .

Syarikat-syarikat juga boleh mengambil kesempatan daripada keupayaan komposisi dan siap guna aplikasi Stripe, membolehkan pasaran yang lebih cepat serta tahap kelenturan yang tinggi. Ciri-ciri siap guna dan ciri-ciri yang dibina sendiri bekerja seiring, menghasilkan pengalaman yang licin bagi pemaju dan pelanggan.

“Pembayaran adalah salah satu bahagian pusat dalam transaksi dan kami bangga untuk menawarkan integrasi licin dan cepat dengan Stripe kepada pelanggan global kami,” kata Manishi Singh, Naib Presiden Platform Komposisi Aplikasi, Perkongsian Teknologi dan Perkongsian Awan di Spryker. “Tumpuan Stripe untuk memudahkan transaksi global selari dengan misi Spryker untuk menyediakan platform komposisi terkemuka yang direka khas untuk perniagaan transaksi yang rumit. Bersama, kami telah membina integrasi khusus untuk membolehkan syarikat-syarikat B2B mencapai matlamat perniagaan mereka dengan lebih cepat.”

Untuk meningkatkan integrasi lebih lanjut, Spryker dan Stripe merancang untuk membangunkan integrasi pembayaran pasaran pra-dibina termasuk pembayaran berpecah, Pembayaran Peniaga, dan Penyertaan PSP Peniaga. Kemudahan komposisi tambahan ini akan membolehkan pemilik pasaran mencapai masa pasaran yang lebih cepat, mengurangkan jumlah kos keseluruhan dan menjana pulangan pelaburan yang lebih tinggi.

Platform Komposisi Aplikasi Spryker adalah platform awan asli yang menyediakan akses licin kepada perkhidmatan pihak ketiga dan pembekal perdagangan digital terbaik melalui model ujian terkemuka industri, yang termasuk liputan tahap perkhidmatan (SLA) dan kitaran perisian penuh untuk semua keupayaan yang dikomposisi. Dengan Platform Komposisi Aplikasi Spryker, syarikat-syarikat boleh memudahkan integrasi awal dalam satu klik, membolehkan mereka menguji nilai aplikasi dan perkhidmatan terhadap perniagaan dengan cepat tanpa membazir hari pembangun.

Platform Komposisi Aplikasi Spryker sedang mengembangkan perkhidmatan pihak ketiga yang ditawarkan merentasi kategori termasuk Pembayaran, Analitik Perniagaan, Analitik, Perdagangan, Pelanggan, Integrasi Data, Pemasaran, Awan Operasi, dan sebagainya. Aplikasi-aplikasi ini meliputi semua keupayaan perdagangan digital yang diperlukan oleh syarikat-syarikat. Platform Komposisi Aplikasi Spryker boleh didapati untuk semua Pelanggan Sistem Perdagangan Awan Spryker. Untuk maklumat lanjut, lawati halaman .

Mengenai Stripe
Stripe adalah platform infrastruktur kewangan untuk perniagaan. Daripada syarikat permulaan hingga syarikat-syarikat terbesar di dunia, jutaan organisasi menggunakan Stripe untuk menerima pembayaran, meningkatkan hasil dan membuka peluang perniagaan baru. Berpangkalan di San Francisco dan Dublin, syarikat teknologi ini bertujuan untuk meningkatkan KDNK Internet.

Mengenai Spryker
Spryker adalah platform komposisi perdagangan terkemuka untuk syarikat-syarikat dengan model perniagaan yang rumit untuk membolehkan pertumbuhan, inovasi dan pembedahan. Direka khusus untuk perniagaan transaksi yang rumit, model mudah guna, berfokus API Spryker menawarkan pendekatan terbaik daripada jenama yang memberikan perniagaan fleksibiliti untuk menyesuaikan diri, mengukur skala dan dengan cepat memasuki pasaran sambil memudahkan masa ke nilai yang lebih cepat sepanjang penjelajahan transformasi digital mereka. Sebagai pemimpin platform global untuk B2B dan Pasaran Perniagaan B2C, Perdagangan IoT, dan Perdagangan Bersepadu, Spryker telah membolehkan lebih 150 pelanggan enterprise global di seluruh dunia dan dipercayai oleh jenama seperti ALDI, Siemens, ZF Friedrichshafen, dan Ricoh. Spryker adalah syarikat teknologi swasta berpangkalan di Berlin dan New York yang disokong oleh pelabur kelas dunia seperti TCV, One Peak, Project A, Cherry Ventures, dan Maverick Capital. Dapatkan maklumat lanjut di dan ikuti Spryker di dan .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

MAKLUMAT HUBUNGAN:
Maklumat hubungan: press@spryker.com