Spryker Melantik Ketua Pegawai Pendapatan Global Baharu

(SeaPRwire) –   Dustin Deno dari Amerika Syarikat akan memperluaskan pertumbuhan ekosistem Spryker, meningkatkan pendapatan langsung, dan memacu pelaksanaan jualan global ke tahap berikutnya

BERLIN dan NEW YORK, 10 April 2024 — , platform komposisi perdagangan global terkemuka untuk kes-kes rumit di B2B, Pasaran Antara Perusahaan, dan Perdagangan IoT, hari ini mengumumkan bahawa Dustin Deno akan menyertai pasukan eksekutif Spryker sebagai Ketua Pegawai Hasil (CRO). Latar belakang Dustin yang kukuh dalam jualan perdagangan digital, rangkaian Amerika Syarikat, dan tumpuan kepada kecerdasan buatan (AI) akan membolehkan Spryker meningkatkan pelaksanaan jualan berasaskan nilai ke tahap berikutnya.

“Saya bangga mengumumkan bahawa saya menyertai Herd Spryker dan saya bersemangat untuk terus membina ekosistem global dan pendekatan pasaran terus kepada rakan kongsi Spryker. Kerja sama rapat dengan rakan kongsi solusi dan teknologi kami, seperti Amazon Web Services (AWS), mengukuhkan keupayaan kami untuk menawarkan perniagaan mata pada kelebihan yang diperlukan untuk kekal lincah dan mendahului,” kata Dustin Deno, CRO di Spryker. “Lima tahun akan datang akan mengubah lebih banyak dalam jualan berbanding sepuluh tahun lepas. Keupayaan baru, seperti AI, menyediakan peluang unik bagi orang jualan untuk menjadi lebih relevan berbanding sebelumnya dengan menyelesaikan masalah pelanggan lebih cepat dan membolehkan mereka melepaskan nilai perniagaan sebenar, semuanya pada skala.

Dustin membawa lebih 15 tahun pengalaman dalam jualan perniagaan dengan jawatan terdahulu di Salesforce, Showpad, dan Affinity.co. Dustin juga menasihati beberapa organisasi yang bidang tumpuan mereka berkait rapat dengan Spryker termasuk Sales Assembly, Amper Technologies Inc., dan Copilot, membawa pengetahuan dan perspektif dari bidang jualan, pembuatan, dan AI, masing-masing.

“Kami gembira menerima Dustin menyertai pasukan kepimpinan Spryker. Mindanya yang inovatif dan degupan aktif terhadap cara baharu untuk mendekati perniagaan dan memanfaatkan ekosistem rakan kongsi global kami akan mempercepatkan pelaksanaan jualan kami ke tahap berikutnya, menambah nilai untuk pelanggan kami, dan meluaskan kaki tangan kami di Amerika Utara,” kata Boris Lokschin, Pengasas Bersama dan CEO di Spryker. “Ketika kami terus meluaskan secara global, perniagaan akan terus menghadapi ketidaktentuan di semua pasaran dan matlamat kami adalah untuk menyediakan teknologi dan sokongan ekosistem untuk memastikan pelanggan kami dapat mencapai matlamat perniagaan mereka dengan cekap.”

Ini adalah tambahan terkini kepada pasukan kepimpinan Spryker telah buat untuk menyokong perluasannya di Amerika Utara. Spryker baru-baru ini melantik sebagai Ketua Pegawai Pemasaran. Beliau memberi tumpuan untuk mengubah pemasaran dari fungsi komunikasi kepada enjin pendapatan dan keputusan. Visi produk Spryker dan pelaksanaan diketuai oleh sebagai Naib Presiden Produk. Pasukannya baru-baru ini mengemaskini produk yang terkini dalam komitmen Spryker untuk membolehkan kecekapan perniagaan dan inovasi digital canggih untuk pelanggan perniagaan global. adalah Naib Presiden Pemasaran Rakan Kongsi Global dan sedang melaksanakan strategi pemasaran pasaran terus berpusatkan rakan kongsi untuk membangunkan ekosistem yang lebih kuat dan berkesan berpusatkan pelanggan. Naib Presiden Pemasaran Produk Global Spryker yang baru,, juga berpangkalan di AS dan memberi tumpuan untuk menetapkan Spryker sebagai pemimpin kategori yang tidak dipertikaikan sambil mempercepatkan penjanaan saluran.

Kaki tangan global Spryker terus berkembang pesat. Dengan kejayaan pelanggan baru-baru ini dan ekosistem rakan kongsi yang berkembang pesat, Spryker berada dalam kedudukan untuk membolehkan pelanggan global melancarkan projek lebih cepat, berbeza, dan mencapai matlamat perniagaan mereka dengan cekap. Penambahan terkini kepada ekosistem rakan kongsi Spryker di AS termasuklah , , dan . Dari perspektif pelanggan AS, Spryker akan bekerja dengan SDVerse, platform jualan B2B untuk membeli dan menjual perisian automotif yang diasaskan oleh General Motors, pembekal automotif global Magna, dan syarikat perkhidmatan teknologi dan perundingan terkemuka Wipro Limited. Dua daripada pelanggan pembuatan global Spryker, dan , juga baru-baru ini melancarkan platform perdagangan global yang meningkatkan pendapatan, meningkatkan pengalaman pelanggan, dan mengurangkan proses manual.

Mengenai Spryker
Spryker adalah platform perdagangan komposisi global terkemuka untuk perniagaan dengan model perniagaan canggih untuk membolehkan pertumbuhan, inovasi, dan perbezaan. Direka khusus untuk perniagaan transaksi canggih, model tanpa kepala, berpusatkan API Spryker menawarkan pendekatan terbaik yang memberikan perniagaan fleksibiliti untuk menyesuaikan diri, berskala, dan dengan cepat memasuki pasaran sambil memudahkan nilai lebih cepat sepanjang perjalanan transformasi digital mereka. Sebagai pemimpin platform global untuk B2B dan Pasaran Antara Perusahaan, Perdagangan IoT, dan Perdagangan Bersepadu, Spryker telah memberdayakan lebih 150 pelanggan perniagaan global di seluruh dunia dan dipercayai oleh jenama seperti ALDI, Siemens, ZF Friedrichshafen, dan Ricoh. Spryker adalah syarikat teknologi swasta berpangkalan di Berlin dan New York disokong oleh pelabur kelas dunia seperti TCV, One Peak, Project A, Cherry Ventures, dan Maverick Capital. Ketahui lebih lanjut di dan ikuti Spryker di dan .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Butiran hubungan:
press@spryker.com