Siri Kacamata Bertema Gaya Jalanan Peribadi untuk 2024: Gaya Jalanan Peribadi

(SeaPRwire) –   Baru-baru ini, siri kacamata baru telah dilancarkan di Lensmart, di mana kacamata gaya jalanan adalah tumpuan utama.

Chicago, 28 Dis 2023 — Jenama kacamata Lensmart telah melancarkan koleksi baru mereka. Dalam koleksi baru ini, Lensmart mengambil hakikat gaya jalanan dan bandar serta menggabungkan tren fesyen ini dengan fungsian, memaparkan daya tarikan bebas dan berdikari yang menarik.

Kacamata gaya jalanan

Berbicara tentang kacamata yang akan bekerja dengan luar biasa baik dalam kehidupan seharian, gaya jalanan mesti menjadi salah satu senarai. Daripada dijelaskan oleh pereka fesyen kelas tinggi, ia sepenuhnya menunjukkan gaya peribadi dan kreativiti.

Sebagai jenama kacamata profesional, Lensmart sentiasa berdedikasi untuk menyediakan kacamata terkini untuk memenuhi pelbagai citarasa fesyen. Berkorban dalam suasana bandar dan lanskap, kacamata Lensmart membawa perspektif segar kepada fesyen berasaskan jalanan dengan kacamata gaya jalanan ini.

Tidak kira mengambil unsur-unsur gaya seperti bingkai jernih, logam, atau separuh bingkai, pereka juga mengambil langkah menarik dengan memeluk unsur-unsur klasik dan nostalgia. Sebagai contoh, memberikan daya tarikan klasik dengan corak hitam berbintik, dan menunjukkan keeleganannya dengan bingkai tortoiseshell perang.

Aksesori seharian peribadi

Lensmart jelas tahu bahawa gaya jalanan bukan hanya tentang penampilan, tetapi juga tentang jiwa. Untuk menyatakan tren fesyen dengan terbaik, Lensmart menekankan jiwa gaya jalanan: Keperibadian.

Jenama ini telah memberi perhatian kepada pelanggan moden dan keperluan potensi mereka, jadi ia berusaha untuk menyediakan lebih banyak pilihan gaya unik sebagai peluang penyataan diri.

Begitu juga Jonny Smith, Ketua Pegawai Pemasaran di Lensmart berkata, “Kami memahami bahawa kacamata hari ini adalah lanjutan gaya peribadi seseorang. Dengan kacamata gaya jalanan ini, individu mampu menemui gaya mereka dan membuat kenyataan fesyen mereka sendiri tanpa sekatan.”

Bekerjasama dengan pengaruh dan penulis blog fesyen, Lensmart memaparkan banyak gaya potensi dengan kacamata gaya jalanan. Gambar-gambar menarik ini dikongsi di seluruh akaun media sosial dan laman web Lensmart, menggalakkan orang yang berminat dengan fesyen untuk mengambil bahagian dan menjelajah lebih banyak gaya unik.

Mengapa memilih Lensmart

Lensmart menawarkan lebih daripada hanya kacamata. Setiap pasangannya unik dan berfungsi, yang bermakna anda boleh menjamin pengalaman lebih peribadi semasa membeli kacamata terbaik. Ia menyediakan pilihan penyesuaian yang cukup untuk setiap pelanggan – dari warna bingkai hingga tinting hingga jenis kanta yang dipilih pelanggan. Akibatnya, anda akan menerima pasangan kacamata yang sememangnya milik anda.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Diego Wu, diegowugd@lensmartonline.com