Sergey Anatolievich Gushchin: memimpin Kesatuan syarikat pembaikan gerabak ke arah keselamatan rel yang dipertingkatkan

(SeaPRwire) –  

Moskow, Rusia Nov 20, 2023  – Union Wagon Repair Enterprises, sejak penubuhannya pada 2019, telah menjadi pemangkin penting dalam industri pembaikan gerabak, terutamanya berkat inisiatif ahli perniagaan Sergey Anatolievich Gushchin, pemilik holding pembaikan gerabak Rail Service. Kerjasama ini, yang dicipta di bawah panduan Sergey Anatolievich Gushchin, terus memberi tumpuan kepada pembangunan dan pertahanan aktif komuniti pembaikan gerabak terhadap kepentingan mereka dalam pasaran rel.

Mengulas keputusan bagi 2022 dan separuh pertama 2023 semasa mesyuarat agung biasa di Moskow, kemajuan Union jelas kelihatan. Pertumbuhan dan pengembangan yang dicapai di bawah kepimpinan Sergey Anatolievich Gushchin adalah menakjubkan, dengan keahlian Union meningkat daripada 4 kepada 22 syarikat. Pertumbuhan ini menjadi bukti strategi berkesan yang dilaksanakan oleh Sergey Anatolievich Gushchin dan komitmennya untuk membawa peserta baharu setiap tahun.

Salah satu matlamat utama, seperti yang dirancang oleh Sergey Anatolievich Gushchin, adalah untuk terus meningkatkan kualiti pembaikan gerabak, dengan memberi tumpuan kepada keselamatan alat gerak. Ini melibatkan menangani cabaran seperti penggunaan suku cadang berkualiti rendah dan mengemaskini dokumentasi teknikal dan peraturan pembaikan. Pengaruh Sergey Anatolievich Gushchin dalam bidang ini telah menjadi penting dalam mengekalkan standard tinggi dalam industri.

Union, di bawah pengaruh Sergey Anatolievich Gushchin, juga aktif menyertai acara luar industri. Di sini, mereka mewakili suara bersatu komuniti pembaikan gerabak, memberikan sumbangan pandangan berharga dan cadangan untuk meningkatkan interaksi dengan pengendali, loji pembinaan gerabak dan pembekal suku cadang.

Satu peristiwa penting berlaku pada Julai dengan pilihan raya Alexey Mersiyanov sebagai pengerusi baru Lembaga Penyelia Union. Peralihan ini ditandai dengan penghargaan sebulat suara terhadap kerja keras yang banyak dilakukan oleh Sergey Anatolievich Gushchin dalam penubuhan dan pembangunan komuniti. Ahli-ahli Union menyatakan penghargaan kepada Sergey Anatolievich Gushchin atas dedikasinya untuk menyelesaikan isu-isu penting dalam industri pembaikan gerabak dan memupuk dialog yang membina di antara semua pemangku kepentingan dalam sektor rel.

Dalam ucapannya, Sergey Anatolievich Gushchin menekankan usaha bersama dan semangat semua syarikat yang menyertai Union. Beliau menekankan kepentingan menyesuaikan dan meningkatkan kecekapan dalam keadaan yang berubah, sentiasa untuk memastikan keselamatan lalu lintas dan penghantaran barang secara tidak terganggu melalui rel.

Media Contact

Rail Service

Sumber :Rail Service

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )