Secoo Terima Notis Tambahan Untuk Dicantas Dari Nasdaq

(SeaPRwire) –   BEIJING, 08 Februari 2024 — Secoo Holding Limited (“Secoo” atau “Syarikat”) (NASDAQ: SECO), hari ini mengumumkan bahawa ia menerima notis penyingkiran tambahan daripada The Nasdaq Stock Market LLC (“Nasdaq”) pada 6 Februari 2024.

Seperti yang diumumkan sebelumnya, Syarikat menerima notis bertulis daripada Nasdaq bertarikh 1 Ogos 2023, menunjukkan kerana harga tawaran tertutup saham biasa Syarikat (“ADS”) untuk 30 hari perniagaan berturut-turut yang lalu berada di bawah AS $ 1.00 setiap saham, Syarikat tidak lagi memenuhi keperluan harga tawaran minimum Nasdaq, seperti yang ditetapkan dalam Peraturan Pendaftaran Nasdaq 5550 (a) (2). Syarikat diberi tempoh pematuhan selama 180 hari kalendar, atau sehingga 29 Januari 2024, untuk memulihkan pematuhan di bawah Peraturan Pendaftaran Nasdaq. Sekiranya Syarikat tidak memulihkan pematuhan menjelang 29 Januari 2024, Syarikat mungkin layak untuk tempoh pematuhan tambahan selama 180 hari kalendar untuk memulihkan pematuhan di bawah beberapa syarat.

Notis penyingkiran Nasdaq bertarikh 6 Februari 2024 memberitahu Syarikat bahawa, selepas kajian lanjut, kakitangan Nasdaq telah menentukan bahawa memandangkan kebimbangan mengenai keadaan di sebalik kegagalan Syarikat untuk menyampaikan laporan tertunggaknya, ia tidak lagi kelihatan kepada Nasdaq bahawa ia mungkin bagi Syarikat untuk sembuhkan kekurangan itu. Perkara ini berfungsi sebagai asas tambahan untuk menyingkirkan sekuriti Syarikat daripada Nasdaq. Syarikat merancang untuk membentangkan pandangan mengenai kekurangan tambahan ini di sidang panel Nasdaq yang dijadualkan pada 13 Februari 2024.

Mengenai Secoo Holding Limited

Secoo Holding Limited (“Secoo”) ialah platform produk dan perkhidmatan gaya hidup mewah dalam talian terkemuka di Asia. Secoo menyediakan pelanggan pilihan luas produk mewah asli dan perkhidmatan gaya hidup di platform pembelian dalam talian dan luar talian Syarikat yang terdiri daripada laman web Secoo.com, aplikasi mudah alih dan pusat pengalaman luar talian, menawarkan lebih daripada 420,000 SKU, meliputi lebih daripada 3,800 jenama tempatan dan global. Disokong oleh pangkalan data Syarikat mengenai produk mewah, prosedur pengesahan dan kerjasama jenama, Secoo mampu memastikan kesahihan dan kualiti setiap produk yang ditawarkan di platformnya.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati http://ir.secoo.com.

Kenyataan Harapan Hadapan

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan harapan hadapan dalam maksud Seksyen 27A Akta Sekuriti 1933, seperti yang dipinda, dan Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1934, seperti yang dipinda, dan seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaharuan Tuntutan Sekuriti Persendirian 1995. Kenyataan harapan hadapan ini termasuk tetapi tidak terhad kepada kutipan pengurus Secoo dan pandangan kewangan Syarikat. Kenyataan harapan hadapan ini boleh dikenal pasti melalui istilah seperti “akan”, “anggaran”, “ramalan”, “percaya”, “jangka”, “mengantisipasi”, “bertujuan”, “berpotensi”, “rancangan” dan kenyataan serupa. Secoo Holding Limited juga mungkin membuat kenyataan harapan hadapan bertulis atau lisan dalam laporan berkala kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam kenyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Di China:
Secoo Holding Limited

Jingbo Ma
Tel: +86 10 6588-0135
E-mel: ir@secoo.com

The Piacente Group, Inc.
Jenny Cai

Tel: +86 (10) 6508-0677
E-mel: Secoo@tpg-ir.com

Di Amerika Syarikat:
The Piacente Group, Inc.
Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050

E-mel: Secoo@tpg-ir.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.