Rocket3 Protocol Melancarkan Platform Pengurangan Yuran Gas Revolusionari, Mentransformasikan Perdagangan DeFi.

(SeaPRwire) –   Singapura, 01 Jan. 2024 — Rocket3 Protocol, dibangunkan oleh pasukan berpengalaman DeFi, mengumumkan pelancaran rasmi platform perdagangan atas talian inovatifnya. Rocket3 Protocol bakal mendefinasi semula landskap kewangan terdesentralisasi (DeFi) dengan memperkenalkan penyelesaian baharu untuk menangani isu kos gas tinggi yang telah lama wujud.

Apakah Rocket3 Protocol?

Rocket3 Protocol adalah platform perdagangan atas talian yang direka untuk menjimatkan kos gas bagi peniaga, terutamanya mereka yang membuat urusniaga kecil. Di atas platform Rocket3, pengguna boleh mengurangkan kos gas sehingga 96% dengan hanya satu klik ketika berurusniaga. Berbanding pesaing, kelebihan utama Rocket3 terletak pada rekabentuk teknikalnya dan potensi pertumbuhannya.

Bagaimana Ia Berfungsi?

Prinsip di sebalik Rocket3 Protocol ialah mengurangkan bilangan kali kos gas dibayar bagi setiap urusniaga, dengan itu menurunkan kos gas bagi setiap pengguna. Inovasi terasnya ialah penggunaan algoritma berpusat niat yang menumpukan pengguna dengan niat perdagangan serupa bersama-sama untuk pemadanan perdagangan yang pantas dan cekap. Selain itu, setiap urusniaga pemadanan yang berjaya akan melalui proses undian oleh organisasi DAO protokol untuk memastikan keadilan.

Jadual Masa dan Visi

Sekarang dalam ujian beta tertutup, Rocket3 Protocol merancang untuk melancarkan beta awamnya pada awal Januari, bersama-sama pengenalan ciri penumpukan kapal angkasa Rocketnya untuk pembelian kumpulan. Dalam jangka panjang, Rocket3 bertujuan untuk mengembangkan keupayaan platform untuk merangkumi pelacakan isyarat luar talian dan perdagangan terbitan atas talian, dengan matlamat menyediakan mod pelaburan yang mudah dan berpatutan serta sasaran pelaburan bernilai kepada pengguna di pasaran kos gas dan aset atas talian bernilai berbilion dolar.

Status Pembiayaan

Baru-baru ini, Rocket3 Protocol menyiapkan pusingan pra-bijak pembiayaannya. Pasukan itu menunjukkan butiran pusingan pembiayaan ini akan diumumkan tidak lama lagi. Suntikan modal ini menunjukkan keyakinan pasaran terhadap teknologi dan potensi pertumbuhan masa depan Rocket3.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Thomas Chen
Rocket3 Protocol
info-at-rocket3.xyz