Rayakan Hari Ibu Dengan Gaya Menggunakan Set Hadiah Eksklusif MomMed!

(SeaPRwire) –   NEW YORK, April 24, 2024 — Dengan Hari Ibu yang semakin hampir, MomMed, jenama bayi terkemuka, bersedia menganjurkan pelbagai aktiviti Hari Ibu di bawah tema “.”). Tarikan utama acara ini ialah pelancaran dinanti-nantikan Kitar Pemakanan Bayi Esensial MomMed, direka untuk membawa kegembiraan kepada ibu dan bayi.

Celebrate Mother's Day in Style with MomMed's Exclusive Gift Sets!

Kitar Pemakanan Bayi Esensial terdiri daripada koleksi pemakanan bayi yang teliti dipilih, dicipta dengan teliti untuk meningkatkan ikatan antara ibu dan anak. Di pusatnya ialah MomMed Baby Spoon Bottle Feeder yang mendapat anugerah, dibezakan dengan anugerah berprestij 2024 NAPPA. Pengiktirafan ini menekankan keselamatan, kualiti, dan reka bentuknya, disokong oleh jururawat kanak-kanak, pendidik, dan pakar pembangunan kanak-kanak.

Mengiringi pemberi makan ialah dua mainan gigi bayi, sudu dan pemberi makan segar, semuanya dipaketkan dengan cantik dalam kotak merah jambu. Kitar hadiah ini merupakan hadiah sempurna untuk ibu baru atau ibu mengandung, menawarkan penyelesaian menyeluruh untuk kebimbangan pemberian makan dan mengubah waktu makan menjadi pengalaman gembira untuk ibu dan bayi.

Selain Kitar Pemakanan Bayi Esensial, MomMed dengan bangganya mengumumkan kolaborasi khas dengan PatPat, terkenal dengan produk berkualiti untuk ibu, bayi dan keluarga. Kolaborasi ini memperkenalkan set pembersih botol elektrik edisi terhad.

Berbeza daripada sikat manual, pembersih botol MomMed mempunyai kepala silikon selamat dan enjin yang dipertingkatkan, memastikan pembersihan yang cekap dalam separuh masa. Alat pembersihan inovatif ini, sudah menjadi hits dengan lebih 9,000 unit terjual di TikTok dalam tempoh dua bulan sejak pelancarannya, kini hadir dalam pilihan warna merah jambu PatPat dan termasuk Kertas Sarang Lebah Mampat, menawarkan pilihan estetik dan penyelesaian pembersihan yang lengkap dengan mudah dan cekap.

Kedua-dua Kitar Pemakanan Bayi Esensial dan Set Pembersih Botol Elektrik MomMed x PatPat akan tersedia tepat pada masa untuk Hari Ibu, menyediakan keluarga dengan produk berkualiti untuk menyambut hari istimewa tersebut. Untuk maklumat lanjut, lawati laman web atau mommed.com.

Mengenai MomMed:

Kami bukan sekadar jenama bayi; kami rakan setia anda dalam keibubapaan. Produk luar biasa untuk prakonsepsi, kehamilan, menyusukan dan penjagaan kanak-kanak. Tinggikan perjalanan luar biasa anda bersama kami.

Satu gambar menyertai pengumuman ini boleh didapati di

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: mommedofficial@gmail.com