Qifu Technology akan umumkan Keputusan Kewangan Belum Diaudit bagi Suku Keempat dan Keseluruhan Tahun 2023 pada 12 Mac 2024

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, Feb. 29, 2024 — Qifu Technology, Inc. (NASDAQ: QFIN; HKEx: 3660) (“Qifu Technology” atau “Syarikat”), platform utama Credit-Tech di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku keempat dan tahun penuh berakhir 31 Disember 2023, selepas pasaran AS ditutup pada hari Selasa, 12 Mac 2024.

Pasukan pengurusan Qifu Technology akan menganjurkan sesi persidangan keputusan kewangan pada pukul 8:30 malam Waktu Timur AS pada hari Selasa, 12 Mac 2024 (pukul 8:30 pagi, Waktu Beijing pada hari Rabu, 13 Mac 2024).

Pendaftaran Persidangan Terlebih Dahulu

Semua peserta yang ingin menyertai persidangan ini mesti mendaftar terlebih dahulu secara atas talian menggunakan pautan di bawah.

Pautan Pendaftaran:

Setelah mendaftar, setiap peserta akan menerima butiran mengenai persidangan ini, termasuk nombor talian dan kod capaian unik. Sila sertai 10 minit sebelum persidangan dimulakan.

Selain itu, siaran langsung dan arkib siaran web persidangan ini akan tersedia di bahagian Hubungan Pelabur laman web Syarikat di .

Mengenai Qifu Technology

Qifu Technology ialah platform Credit-Tech di China yang menyediakan pakej perkhidmatan teknologi yang lengkap untuk membantu institusi kewangan dan pengguna serta PKS dalam kitaran pinjaman, daripada perolehan peminjam, penilaian kredit awal, penyelarasan dana dan perkhidmatan selepas pembiayaan. Syarikat ini komited untuk menjadikan perkhidmatan kredit lebih mudah diakses dan peribadi kepada pengguna dan PKS melalui perkhidmatan Credit-Tech kepada institusi kewangan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Kenyataan Selamat

Mana-mana kenyataan prospektif yang terkandung dalam pengumuman ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” peruntukan Akta Reformasi Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif boleh dikenal pasti melalui istilah seperti “akan”, “dijangka”, “meramalkan”, “masa depan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan” dan ungkapan serupa. Di antara lain, pandangan perniagaan dan petikan pengurusan dalam pengumuman ini, serta rancangan strategik dan operasi Syarikat, mengandungi kenyataan prospektif. Qifu Technology juga mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis dalam laporan berkala kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”), dalam pengumuman di laman web Bursa Saham Hong Kong ( “Bursa Saham Hong Kong”), dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam pernyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan-kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk pandangan perniagaan, kepercayaan dan jangkaan Syarikat, merupakan kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian tertentu. Beberapa faktor berpotensi menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada mana-mana kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: strategi pertumbuhan Syarikat, kerjasama Syarikat dengan Kumpulan 360, perubahan undang-undang, peraturan dan persekitaran peraturan, pengiktirafan jenama Syarikat, penerimaan pasaran terhadap produk dan perkhidmatan Syarikat, trend dan perkembangan dalam industri Credit-tech, dasar kerajaan berkaitan industri Credit-tech, keadaan ekonomi umum di China dan seluruh dunia, dan anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang tersebut di atas. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam penyataan Syarikat kepada SEC dan pengumuman di laman web Bursa Saham Hong Kong. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Qifu Technology tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospektif, kecuali diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Qifu Technology
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.