Primech Holdings Limited Mengambil Khidmat Pelabur Strategik untuk Mempertingkat Komunikasi dan Perhubungan Pelabur

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 1 Mei 2024 — Primech Holdings Limited (Nasdaq: PMEC) (“Primech” atau “Syarikat“), penyedia perkhidmatan kemudahan berasaskan teknologi yang mapan yang beroperasi terutamanya di Singapura, telah menggaji Strategic Investor Relations, firma hubungan pelabur terkemuka, untuk meningkatkan kesedaran Primech dalam komuniti kewangan dan menyokong usaha berterusan syarikat untuk melibatkan dan mendidik pelabur semasa dan potensi mengenai pertumbuhan dan inisiatif strategik syarikat.

Dengan kerjasama baharu ini, Primech bertujuan untuk menyempurnakan strategi komunikasinya dan aktiviti hubungan pelabur untuk memastikan pemangku kepentingan sepenuhnya maklum dan terlibat dengan kemajuan dan prospek syarikat. Strategic Investor Relations akan membantu Primech menekankan penyelesaian inovatifnya, asas pelanggan yang kukuh, dan komitmen kepada kelestarian kepada komuniti pelaburan.

Primech beroperasi dalam industri pembersihan, landskap, kawalan perosak dan pengurusan sisa yang sedang berkembang pesat di Singapura, yang telah menyaksikan peningkatan ketara disebabkan oleh pembangunan teknologi dan permintaan yang meningkat di pelbagai sektor. Menurut Jabatan Statistik Singapura, saiz pasaran telah meningkat daripada S$1,836.8 juta (US$1,347.4 juta) pada 2014 kepada S$3,426.5 juta (US$2,569.9 juta) pada 2022, mewakili kadar pertumbuhan tahunan purata sebanyak 8.1%. Trend pertumbuhan ini disokong oleh tumpuan kerajaan untuk meningkatkan piawaian industri dan kecekapan operasi melalui teknologi. Sebagai pemain utama dalam sektor ini, Primech berada dalam kedudukan yang baik untuk memanfaatkan dinamik pasaran ini untuk mempercepatkan pertumbuhannya dan meningkatkan penawarannya.

Primech telah menunjukkan keupayaan yang kukuh dalam menguruskan keperluan perkhidmatan yang kompleks di pelbagai sektor, termasuk pendidikan, hotel dan penerbangan, dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Changi Singapura, Universiti Teknologi Nanyang, dan Kementerian Pendidikan Singapura antara pelanggannya yang terkenal. Syarikat terkenal dengan komitmennya terhadap kecemerlangan, dibuktikan dengan pelbagai anugerah, seperti pencapaian berulang Anugerah Clean Mark Emas.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Primech telah melancarkan beberapa inisiatif strategik untuk memperkukuhkan kedudukannya di pasaran dan kecekapan operasinya. Ini termasuk menggunakan penyelesaian teknologi maju seperti robot pembersihan autonomi dan membangunkan platform eksklusif “HomeHelpy” untuk meningkatkan interaksi pelanggan dan penyampaian perkhidmatan dalam pasaran B2B dan B2C. Selain itu, komitmen Primech terhadap kelestarian jelas dalam pengintegrasian amalan dan teknologi ramah alam seperti kenderaan elektrik dan bahan kimia hijau untuk pembersihan.

Berhubung dengan Strategic Investor Relations mewakili langkah penting untuk mengukuhkan hubungan kami dengan pelabur semasa dan prospektif dan menyampaikan cerita kewangan dan peluang pasaran kami dengan lebih baik,” kata Encik Kin Wai Ho, Ketua Pegawai Eksekutif Primech. “Kami komited untuk meningkatkan ketelusan dan penglibatan dengan komuniti pelabur ketika kami meluaskan dan memperkenalkan inovasi dalam sektor perkhidmatan kemudahan. Bersama kepakaran Strategic Investor Relations, kami yakin dalam keupayaan kami untuk menyampaikan visi dan kejayaan operasi kami dengan lebih berkesan, memacu nilai pemegang saham yang dipertingkatkan.”

Encik Matthew Abenante, Presiden Strategic Investor Relations, berkata: “Kami gembira dapat bekerjasama dengan Primech Holdings Limited, pemimpin yang dihormati dalam sektor perkhidmatan kemudahan. Komitmen Primech terhadap inovasi dan peluasan strategik ke teknologi terkini dan kelestarian menempatkannya dalam kedudukan unik untuk pertumbuhan ketara. Saya sangat bersemangat tentang masa depan Primech ketika ia terus memperkenalkan inovasi dan meluaskan penawarannya, memastikan syarikat terus berada di garis hadapan industri perkhidmatan kemudahan.”

Kami bersedia untuk menyokong perjalanan mereka dan yakin bahawa masa depan yang menarik Primech akan memberikan nilai yang besar kepada pemangku kepentingan mereka,” kesimpulan Encik Abenante.

Tentang Primech Holdings Limited

Berpangkalan di Singapura, Primech Holdings Limited adalah penyedia terkemuka perkhidmatan kemudahan berasaskan teknologi yang menyeluruh, terutamanya menyediakan kedua-dua sektor awam dan swasta di seluruh Singapura, dengan operasi yang sedang berkembesan di Malaysia. Dengan warisan kecemerlangan dan inovasi dalam industri perkhidmatan kemudahan, Primech menawarkan pelbagai perkhidmatan yang diselaraskan untuk memenuhi permintaan kompleks pelanggannya yang pelbagai. Portfolio perkhidmatan Syarikat termasuk penyelenggaraan kemudahan am yang maju, penyelesaian pembersihan khusus seperti polesan marmar dan pembersihan fasad, perkhidmatan pengurusan yang teliti, dan perkhidmatan pembersihan tertumpu untuk pejabat dan rumah. Selain itu, Primech membekalkan pelbagai produk pembersihan berkualiti tinggi di bawah jenamanya, meluaskan jangkauan dan keupayaannya dalam industri. Terkenal dengan komitmennya terhadap kelestarian dan teknologi canggih, Primech mengintegrasikan amalan ramah alam dan penyelesaian teknologi pintar untuk meningkatkan kecekapan operasi dan kepuasan pelanggan. Pendekatan strategik ini menempatkan Primech sebagai pemimpin dalam industri dan penyumbang proaktif untuk meningkatkan piawaian dan amalan industri di Singapura dan luar negara. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini adalah kenyataan prospektif, termasuk, misalnya, kenyataan tentang menyiapkan pengambilalihan, hasil yang dijangka, pertumbuhan dan peluasan. Kenyataan prospektif ini mengandungi risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berdasarkan jangkaan semasa Syarikat tentang peristiwa masa depan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya dan keperluan kewangannya. Kenyataan prospektif ini juga berdasarkan andaian tentang strategi perniagaan dan alam sekitar masa depan Syarikat. Pelabur boleh mengenal pasti banyak (tetapi bukan semua) kenyataan ini dengan menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “bertujuan”, “anggaran”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “mungkin” atau ungkapan serupa. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan semasa atau masa depan, atau perubahan dalam jangkaan, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur untuk mempertimbangkan faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat.

Hubungan Syarikat:
Emel:

Hubungan Pelabur:
Matthew Abenante, IRC
Presiden
Strategic Investor Relations, LLC
Tel: 347-947-2093
Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.