Platform Perdagangan Pendapatan Monet muncul dari senyap

Tambah satu lagi pemain dalam permainan pembiayaan berdasarkan pendapatan tahunan yang tidak mengurangkan saham kerana Monet muncul dari senyap.

Abu Zabi, Emiriah Arab Bersatu 1 Nov 2023  – Platform ini menyediakan syarikat SaaS dengan pilihan meningkatkan modal pertumbuhan berdasarkan aliran pendapatan tahunan berulang, alternatif menarik kepada cara tradisional sama ada hutang yang terhad atau pusingan ekuiti yang mengurangkan saham.

Monet memberikan syarikat dengan aliran pendapatan berulang keupayaan untuk mendapatkan modal dengan lebih fleksibel, dinamik, dan pada kos yang lebih rendah berbanding sebelumnya. Daripada terpaksa menawarkan diskaun mendalam untuk kontrak setahun yang dibayar terlebih dahulu, syarikat kini mempunyai keupayaan untuk memonetisasikan aliran pendapatan bulanan dan suku tahunan untuk modal terlebih dahulu. Dan mereka boleh berbuat demikian secepat dan sering jualan dan pasukan pemasaran mereka boleh.

Dengan asas ARR $100,000 yang boleh dibuktikan, perniagaan SaaS berkembang pesat hanya perlu melengkapkan proses permohonan 5 minit yang termasuk menyambung akaun syarikat kepada sistem Monet. Dari sini, model data eksklusif Monet kemudiannya menilai metrik utama, termasuk kemerosotan dan pertumbuhan dan boleh memberikan yay atau nay dalam kurang 24 jam.

Jika permohonan berjaya, Monet boleh menawarkan syarikat permulaan 12 bulan wang tunai terlebih dahulu dengan diskaun kecil terhadap nilai yang dijangka aliran tunai. “Diskaun” adalah kunci kepada model pendapatan Monet. Contoh: Jika model langganan SaaS berdasarkan yuran bulanan $10 ($120 setahun), Monet memberikan $115 terlebih dahulu, memberikan syarikat $5.

Syarikat boleh meningkatkan dan mempercepatkan pendapatan untuk berkembang lebih pantas dan akhirnya menghapuskan jurang masa antara pengambilan pelanggan dan mengumpul pendapatan. menjelaskan pengasas Monet Ammar Bin Rasheed) kami adalah alternatif kepada peningkatan ekuiti, yang memaksa pemilik untuk melonggarkan kepentingan mereka, Monet akan bergerak di luar perisian untuk semua model pendapatan berulang, swasta dan awam akhirnya akan menangani semua pendapatan yang mempunyai tahap kebolehramalan tertentu secara global.

https://www.monetse.com/

Media Contact

Monet

*****@gmail.com

0558877623

14-123-30, Al khatem Tower ADGM Square, Al Maryah island

http://www.monetse.com

Sumber :Monet LTD