Persatuan REALTOR® Daerah Tasik dan Sumter bekerjasama dengan The International MLS [IMLS]®

Boca Raton, Florida Nov 4, 2023  – The International MLS [IMLS]® mengumumkan hari ini bahawa REALTOR® Association of Lake and Sumter Counties di Florida telah menandatangani perjanjian rakan dengan The IMLS untuk membuat keahlian IMLS tersedia kepada semua ahli 2,775 mereka sebagai faedah MLS.

Menurut CEO/Pengasas The IMLS Dr. Daniel Nussbaum, “Kami bangga untuk mengatakan bahawa kami telah memasuki perjanjian dengan REALTOR® Association of Lake and Sumter Counties [RALSC] untuk menyediakan The IMLS sebagai faedah ahli kepada semua ahli mereka. Perjanjian itu menyatakan bahawa senarai akan tersedia untuk dihantar ke The IMLS bagi pihak semua ahli MLS mereka. Ahli mereka kini akan mempunyai semua senarai mereka pada The International MLS [IMLS]® serta pada ribuan laman agen dan broker lain di seluruh negara dan di seluruh dunia secara automatik.”

Kini kerana ahli mereka juga akan menjadi ahli IMLS, mereka akan disenaraikan dalam Direktori Ejen kami dan boleh untuk setiap bandar yang mereka perkhidmatkan, mempunyai akses sepenuhnya ke kawasan selamat peribadi mereka dalam platform Ejen The IMLS, dan dapat berjaringan antarabangsa sambil menyediakan senarai mereka dengan paparan antarabangsa. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Stephen McDonald, CEO Persatuan REALTOR® Lake dan Sumter Counties kerana bantuannya dalam menjadikan ini menjadi kenyataan dan bekerja dengan begitu baik dengan kami bersama-sama dengan pasukannya.”

Ahli RALSC kini juga dapat mengambil kesempatan daripada Pilihan Produk Khas dan Peluang IMLS untuk membangunkan perniagaan mereka secara tempatan dan global. Ini termasuk laman carian antarabangsa IMLS dengan senarai di lebih 100 negara dan dalam lebih 100 bahasa yang menyediakan kongsi hartanah global automatik antara ejen di seluruh dunia. Pelanggan mereka boleh melihat semua senarai IMLS di seluruh dunia dalam lebih daripada 100 bahasa dengan lawatan web mereka kekal pada URL agen sendiri dan dengan agen mendapat maklum balas pelanggan untuk rujukan kepada ejen lain seperti yang mereka pilih. IMLS juga menjadikannya sangat mudah bagi ejen untuk berjaringan antara satu sama lain di mana-mana di dunia serta berkongsi senarai.

Platform teknologi global IMLS menangani kebimbangan yang semakin meningkat tentang arah industri hartanah dengan memastikan janji etika inti tertentu. IMLS tidak pernah mengiklankan ejen lain pada laman senarai peribadi ahli, jika pelanggan berminat dengan hartanah hanya ejen senarai itu akan menerima maklum balas, dan IMLS tidak mengambil sebarang senarai Hartanah Untuk Dijual Oleh Pemilik di Amerika Syarikat. Inisiatif IMLS adalah tentang meletakkan pasaran hartanah kembali ke tangan ejen dan broker. Selain itu, dengan Pelan Faedah Ahli IMLS, ahli MLS tidak boleh memasukkan sebarang “senarai saku” kerana mereka terlebih dahulu mesti memasukkan senarai hartanah mereka dalam MLS tempatan.

“Dengan penambahan sebelum ini FMLS di Atlanta, Persatuan Miami, Combined LA Westside MLS, dan Royal Palm Coast REALTOR® Association di Fort Myers antara lain, ini akan menambah ejen dan broker dari Lake dan Sumter Counties, dan kini kami mempunyai lebih 150,000 ahli dari Florida sahaja. Perjanjian ini terus mengembangkan keahlian IMLS secara signifikan dan meletakkan kami di jalan untuk mengembangkan lagi di seluruh AS dan di seluruh dunia. Pertumbuhan kami sejak 2020 adalah eksponen dan kami mengharapkan pertumbuhan signifikan lebih lanjut dengan persatuan, MLS, broker, ejen, dan pembangun menyertai. Matlamat kami kekal untuk mendekatkan dunia hartanah bersama-sama dengan melayani kepentingan terbaik semua pihak yang terlibat. Kami gembira bahawa REALTOR® Association of Lake dan Sumter Counties dapat melihat kelebihan strategik bagi ahli mereka untuk menjadi ahli IMLS dan menyertai inisiatif global IMLS dan bahawa mereka dapat melihat bahawa IMLS bukan hanya untuk ejen global mereka, tetapi bahawa IMLS adalah “Untuk Ejen Mewah dan Global & Mereka Yang Ingin Menjadi,” kata Dr. Nussbaum.”

“Menyertai IMLS adalah pintu masuk ke dunia peluang dalam hartanah. Ahli RALSC boleh mengembangkan jangkauan dan ahli kami dapat menghubungi pembeli dan penjual dengan membenarkan senarai mereka bersinar di pentas global. RALSC gembira dapat membantu ahli kami meningkatkan perniagaan hartanah dengan IMLS,” kata Stephen McDonald.

Mengenai The International MLS [IMLS]®

The International MLS [IMLS]® adalah syarikat teknologi hartanah dan portal global serta platform produk yang melayani ejen, broker, persatuan, pembangun, pembeli, dan penjual di seluruh dunia. Berpangkalan di Boca Raton Florida, IMLS mempunyai senarai di lebih 100 negara yang tersedia dalam lebih 100 bahasa dan IMLS membolehkan ejen mempunyai semua senarai untuk laman web mereka. IMLS memberdayakan semua ejen dan broker untuk memaparkan senarai hartanah antarabangsa dengan mengetahui bahawa komisen boleh dibuat atas sebarang jualan yang dihasilkan oleh carian IMLS melalui perjanjian rujukan dengan ejen lain di seluruh dunia dan kini mempunyai lebih daripada 375,000 ahli. Maklumat lanjut mengenai The International MLS [IMLS]® dan semua perkhidmatannya boleh didapati di http://www.TheIMLS.com

Mengenai REALTOR® Association of Lake and Sumter Counties

REALTORS® Association of Lake & Sumter Counties, Inc. adalah PEMIMPIN dalam industri kami dan SUARA HARTANAH di komuniti kami MENYEDIAKAN PENDIDIKAN DAN PERKHIDMATAN YANG Luar Biasa kepada Ahli Kami.

Hubungan Media

The International MLS

dan@theimls.com

818.456.4311

http://www.TheIMLS.com

Sumber :The International MLS [IMLS]®