Permainan Perkumpulan RPG Koleksi Mobile Berasaskan Seni Generatif Piksel “Meta Toy DragonZ SAGA” Akan Tiba di WEMIX PLAY pada Suku Pertama 2024

(SeaPRwire) –   Wemade hari ini mengumumkan pelancaran permainan peranan berkumpulan (RPG) mudah alih “Meta Toy DragonZ SAGA” pada WEMIX PLAY.

Singapura , 01 Februari 2024 —

  • Cipta pasukan penjelajahan daripada lebih 300 naga berbeza dengan pekerjaan dan ciri-ciri unik untuk menakluk Pentas Dunia
  • Manfaatkan kombinasi tak terhingga Blok Gem dan haiwan kesayangan untuk meningkatkan keupayaan naga anda
  • Tunjukkan kemahiran strategi dengan bersaing dalam pertempuran PvP yang menarik dengan pasukan penjelajahan naga lain dan menguasai kedudukan Arena

Pembangun permainan global terkemuka Wemade hari ini mengumumkan pelancaran permainan peranan berkumpulan (RPG) mudah alih “Meta Toy DragonZ SAGA” pada platform permainan blok rantai terbesar dunia, WEMIX PLAY (). Dibangunkan oleh studio permainan Korea Sandbox Network, “Meta Toy DragonZ SAGA” kini dijalankan pada blok rantai Polygon, dan dijangka akan memperluas asas pengguna apabila permainan dilancarkan pada WEMIX PLAY pada Suku 1 2024.

Berlatarkan dunia Generative Pixel Art yang unik, kisah “Meta Toy DragonZ SAGA” berlangsung di BlockTown, tempat yang aman di mana Mainan Naga hidup dalam harmoni sehingga ia diserang oleh mainan angin. Pemain perlu membina semula bandar, menyusun pasukan penjelajahan terkuat daripada lebih 300 jenis naga berbeza dan memulakan perjalanan untuk memulihkan Blok Gem berharga yang dicuri dari gudang harta bandar. Ciri-ciri utama termasuk:

  • Naga Mainan Piksel Unik: Bentuk pasukan impian anda daripada lebih 300 naga berbeza dan manfaatkan ciri-ciri kerja dan sifat unik mereka untuk menakluk Pentas Dunia.
  • Bangunkan semula BlockTown dengan Naga Mainan: Pasang dan naik taraf pelbagai barisan pengeluaran termasuk Kilang Blok, Kedai Perkakasan Blok dan Pembuat Gear. Semakin anda menaik taraf BlockTown, semakin banyak ganjaran yang akan anda peroleh untuk pertumbuhan naga anda.
  • Lepaskan sinergi tak terhingga dengan Blok Gem dan Haiwan Peliharaan: Manfaatkan kuasa Blok Gem dan haiwan peliharaan dengan keupayaan berbeza untuk mencipta berbagai-bagai kombinasi strategik untuk pasukan penjelajahan anda. Ambil kira ciri-ciri dan kelas naga anda untuk mencipta kombinasi strategik tak terhingga yang meningkatkan kekuatan mereka.

Dominasi Kedudukan Arena
“Meta Toy DragonZ SAGA” menawarkan mod PvE dan PvP. Dalam mod PvE, pemain menjelajah gua harian, dan juga terlibat dalam serangan dunia dan pertempuran bos. PvP menampilkan mod Arena yang menggabungkan pertempuran 1 lawan 1 dan sistem kedudukan, serta mod PvP Kumpulan yang memperkenalkan unsur persaingan tambahan melalui bermain dalam Kumpulan.

Pemain boleh menunjukkan kemahiran strategi mereka dengan bersaing dalam pertempuran PvP yang menarik dengan pasukan penjelajahan naga lain di Arena. Dengan mengatur kombinasi naga dan menyesuaikan diri dengan kesan atribut yang berubah setiap musim liga, pemain akan mampu menguasai kedudukan arena.

“Kami gembira telah membentuk perkongsian dengan Wemade, yang mengubah paradigma pasaran permainan blok rantai,” kata JahngKyom Hahn, naib presiden perniagaan baru di Sandbox Network. “Dengan permainan menaiki WEMIX PLAY, platform permainan blok rantai terkemuka, kami menjangka Meta Toy DragonZ SAGA akan segera menguasai pasaran RPG berkumpulan berasaskan blok rantai.”

Mengenai WEMADE
Sebahagian daripada generasi pertama pembangun permainan dalam talian PC Korea dan pembangun permainan mudah alih Korea, Wemade berada di garis hadapan pembangun permainan Web3 yang memperkenalkan teknologi blok rantai. Berdasarkan WEMIX3.0 Mainnet, platform permainan blok rantai WEMIX PLAY adalah yang terbesar di dunia dengan jutaan pengguna dan pelbagai genre permainan daripada kad, teka-teki, simulasi dan strategi; ke tembak pandangan pertama, royale bertempur, MOBA, MMORPG, SNG, sukan permainan dan lebih banyak lagi. Lawati untuk maklumat lanjut.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Kevin Foo
Pr di wemix.com