Pasaran Perjalanan Terkemuka WINGIE Memperluaskan Perkhidmatan Tempahan Penerbangan ke India

(SeaPRwire) –   DUBAI, United Arab Emirates dan RIYADH, Saudi Arabia, 29 April 2024 — WINGIE, penyedia OTA terkemuka di Eropah, Timur Tengah, Afrika, dan kawasan Negara-Negara Komanwel Merdeka (EMEACIS), mengumumkan pengembangannya ke pasaran kunci baru — India. Pengembangan ini merupakan langkah penting bagi WINGIE, didorong oleh kejayaan syarikat di rantau MENA dan komitmennya untuk menyediakan pengalaman tempahan penerbangan yang licin dan ramah pengguna bagi pelancong di seluruh dunia. Dengan pelancaran platform tempatan khusus untuk India, akan memenuhi permintaan yang meningkat bagi perkhidmatan tempahan penerbangan dalam talian di pasaran subbenua India yang dinamik ini.

Membina Kejayaan di MENA, WINGIE Membawa Pengalaman Tempahan yang Ramah Pengguna ke Asia Selatan

Platform tempatan baharu akan menyediakan pengalaman bersasarkan untuk pengguna India. Mengadaptasi kepada budaya dan keutamaan tempatan, sambil memaparkan harga dalam mata wang tempatan akan mempermudah proses. WINGIE memberi tumpuan kepada pengalaman pengguna dengan menawarkan maklumat penerbangan yang mudah didapati dan tempahan ramah pengguna. Tambahan pula, pilihan penerbangan yang disesuaikan secara peribadi dan syarikat penerbangan yang paling popular dengan pelancong di rantau itu mudah didapati. WINGIE juga menawarkan beberapa kaedah pembayaran selamat yang biasa digunakan, melicinkan proses tempahan bagi pengguna tempatan.

“Penembusan kami ke pasaran India adalah pengembangan strategik yang mencerminkan misi kami untuk menjadikan perjalanan lebih intuitif dan peribadi,” kata Çağlar Erol, CEO WINGIE. “Kegeratan kami melampaui hanya mencapai pasaran baharu — dengan menubuhkan platform berasaskan tempatan, kami tidak hanya memudahkan tempahan penerbangan, kami menjangkakan memberdayakan individu di negara ini untuk menjelajah dunia dengan mudah dan yakin.”

Tentang Wingie Enuygun Group

Wingie Enuygun Group ialah pasaran perjalanan popular di rantau MENA dengan fokus terutamanya kepada penerbangan mengendalikan di bawah , , dan domain. Syarikat itu menawarkan pelbagai produk termasuk penerbangan, tiket bas, hotel, dan kereta sewa. Wingie Enuygun Group merupakan salah sebuah pemain paling inovatif dalam ruang perjalanan dalam talian MENA, untuk memperkenalkan pembangunan teknologi dan memimpin transformasi industri perjalanan dengan pendekatan berfikir secara digital. Wingie.com merupakan platform tempahan penerbangan terkemuka dengan sertakannya dalam pembangunan antara-penghubungan maya untuk penerbangan, menawarkan pelbagai tiket penerbangan syarikat penerbangan dan kandungan perjalanan lain untuk meningkatkan pengalaman pengguna dengan menyediakan pilihan terbaik.

Wingie.com boleh didapati dalam 6 bahasa, mempunyai lebih 300 pekerja, dan mempunyai kira-kira 165 juta lawatan ke platformnya setiap tahun.

Hubungi: marketing@wingie.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.