OXOA Network, Blockchain Peringkat-3 Pertama untuk Permainan di Zk Sync, Bertujuan untuk Memberi Pelaburan $100,000 untuk Studio Permainan Web2

(SeaPRwire) –   Dibina atas zkSync, OXOA adalah blok rantai Lapisan-3 yang dikhususkan untuk permainan dengan visi menyokong studio permainan dengan mengintegrasikan permainan web2 ke web3 dengan pelaburan sebanyak $100,000.

SINGAPURA, Mac 22, 2024 — Rangkaian OXOA, platform yang dibina untuk permainan indie web3, mengumumkan bahawa mereka akan memberikan pelaburan sebanyak $100,000 untuk studio permainan web2.

Dibina atas zkSync, OXOA adalah blok rantai Lapisan-3 yang dikhususkan untuk permainan. OXOA dikembangkan melangkaui blok rantai umum kerana ahli komuniti OXOA boleh menyertai operasi nod untuk memperoleh ganjaran dan mengundi bagi cadangan tadbir urus masa depan. OXOA beroperasi secara bebas tetapi saling berkaitan oleh rangkaian hyperbridge, membolehkan saling kendalian yang paling pantas dan boleh dipercayai dengan yuran transaksi sifar.

OXOA dicipta untuk membantu pembangun permainan indie mendapatkan keuntungan daripada permainan mereka

Pada 2021, >96% permainan di Steam adalah indie, hanya menjana 28% daripada jumlah pendapatan. Lebih daripada 50% permainan indie di Steam telah memperoleh $4,000 sebagai pendapatan paling banyak. Itulah sebabnya Rangkaian OXOA dilahirkan. Misi OXOA adalah untuk membantu pembangun permainan indie mendapatkan keuntungan daripada permainan mereka. Rangkaian OXOA boleh membantu permainan studio web2 mencari peluang baharu dalam dunia Web3 di mana anda boleh mengumpul dana dan memperoleh pendapatan dalam banyak cara: VC, jualan token, jualan NFT, ekonomi dalam permainan dan tadbir urus komuniti pemain.

Bagaimana Rangkaian OXOA menyelesaikan masalah semasa permainan Web3?

Industri permainan sering kali gagal menggunakan manfaat teknologi blok rantai secara kreatif seperti saling kendalian dan kebolehan menyediakan, menghasilkan kekurangan inovasi dalam reka bentuk permainan. OXOA menangani masalah ini dengan menggalakkan pembangun untuk berfikir di luar batasan tradisional dan memanfaatkan kuasa transformatif blok rantai.

Pertempuran MineSweeper adalah salah satu permainan yang paling banyak dimainkan pada Rangkaian OXOA. Dengan infrastruktur yang fleksibel, OXOA memberi kuasa kepada pembangun untuk memasukkan kelebihan blok rantai secara kreatif, untuk memperkaya pengalaman pemain. Secara keseluruhannya, pendekatan OXOA yang berpusatkan pengguna berhasrat untuk meningkatkan aksesibiliti kepada permainan blok rantai dan memberikan platform untuk ekspresi kreatif. Dengan menangani cabaran secara strategik dan memupuk inovasi, OXOA bersedia untuk mentakrif semula lanskap permainan blok rantai, menjanjikan masa depan yang ditandai dengan inovasi dan pengalaman pemain yang tiada tandingan.

Pelaburan sebanyak $100,000 untuk permainan studio web2

Dengan visi dan misi untuk menjadi sebuah platform yang dibina untuk permainan indie Web3, Rangkaian OXOA mencari perkongsian baharu dengan studio web2. OX Hubs bersedia memberikan pelaburan sebanyak $100,000 untuk setiap rakan kongsi. Rangkaian OXOA dan OX Hubs akan membuktikan apa yang kami percaya, berhasrat dan bina untuk komuniti permainan Indie Web3 melalui kerja sebenar mereka.

Rangkaian OXOA mencari perkongsian baharu dengan studio web2 untuk memberikan pelaburan sebanyak $100,000.

Apakah yang komited untuk diberikan oleh Rangkaian OXOA dalam satu perkongsian?

– Berikan pelaburan sebanyak $100,000 untuk studio permainan web2 untuk mengintegrasikan web3.

– Gunakan penyelesaian blok rantai OXOA yang canggih seperti AA Wallet dan Paymaster pada produk.

– Bina sebuah komuniti untuk pemain yang berkongsi minat yang sama terhadap permainan.

Pautan Sosial

Telegram:

X:

Hubungan Media

Jenama: Rangkaian OXOA

Kenalan: Mavericks

Emel: contact@oxoa.games

Laman web:

SUMBER: Rangkaian OXOA

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.