Ohmyhome HomerAI capai 14,300 rumah yang berhubung dengan GMV hampir USD 10 bilion

  • Lebih 14,300 rumah telah dihubungkan dengan Nilai Dagangan Kasar sebanyak SGD 13.44 bilion (Anggaran USD 10 bilion) sehingga Februari 2024
  • Pemilik rumah kini mempunyai akses terus ke suite perkhidmatan Ohmyhome (jual, beli, sewa, menukar, dan perkhidmatan rumah) melalui satu platform tunggal

(SeaPRwire) –   Singapura, 7 Mac 2024 — Ohmyhome Ltd. (NASDAQ: OMH, “Ohmyhome”), satu platform teknologi hartanah yang menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan hartanah menyeluruh untuk membeli, menjual, menyewa dan menukar rumah, serta perkhidmatan pengurusan kondominium di Singapura, hari ini mengumumkan kemaskini pertumbuhan dan tonggak yang dicapai produk berfokus pemilik rumahnya, HomerAI.

HomerAI dibangunkan dan diuji kaji secara percubaan pada suku ketiga 2023 dan kemudiannya dilancarkan secara rasmi pada November 2023 berikutan pelancaran aplikasi mudah alih versi 1.0. Pada masa ini, HomerAI telah mencapai versi 1.9.

Setakat akhir Februari 2024, hanya dua bulan selepas pelancaran rasmi, 14,300 rumah telah dihubungkan dengan alamat disahkan oleh pemilik rumah untuk mengakses alat percuma dan berkualiti seperti penilaian langsung, pengiraan hasil tunai, pengiraan kemampuan kewangan, pengiraan faedah pinjaman, serta artikel blog, HomerGPT, dan MATCHed terhadap pembelia berpotensi dalam pangkalan data jika pemilik rumah ingin menjual.

Jumlah Nilai Dagangan Kasar, atau nilai kesemua rumah yang dihubungkan, berjumlah SGD 13.44 bilion (anggaran USD 10 bilion) setakat akhir Februari 2024, dan purata nilai rumah yang dihubungkan adalah SGD 940,000 (anggaran USD 701,000).

Dengan beberapa klik, pemilik rumah boleh menggunakan perkhidmatan ejen hartanah Ohmyhome dengan komisen hanya 1%, serta menukar dan perkhidmatan rumah pada jari jemari.

“Kami gembira berkongsi dengan pemangku kepentingan kami impak yang kami cipta kepada pasaran dengan menyediakan kuasa pengetahuan ekuiti kepada pemilik rumah, melalui alat berharga ini dalam satu aplikasi yang sebelum ini tidak terdapat di pasaran,” Rhonda Wong, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Bersama Ohmyhome, menyatakan kegembiraannya terhadap kemaskini produk, “Kami memahami kemarahan dan tekanan dalam proses urus niaga hartanah, dan bagaimana kekurangan maklumat boleh membawa kepada keputusan buruk apabila merancang untuk menjual rumah anda, pembelian rumah anda yang seterusnya, serta sewa dan menukar. Dengan HomerAI, pelanggan kami kini dapat mempunyai maklumat berguna pada hujung jari untuk mengemaskini rumah dan menggunakan perkhidmatan kami dengan beberapa klik sahaja Ohmyhome akan terus membina produk teknologi terbaik untuk jutaan pemilik rumah di Singapura dan seterusnya.”

Manfaatkan kuasa HomerAI

Homer AI memberikan anggaran nilai rumah yang tepat, berdasarkan ciri-ciri rumah utama dan urus niaga terkini, menggunakan data dari sumber berwibawa untuk memastikan anggaran boleh dipercayai.

Algoritma pintar HomerAI diperkuat oleh harga pasaran terkini, termasuk harga urus niaga terkini hartanah yang dijual.

Berapa banyak wang tunai pemilik rumah boleh simpan selepas menjual rumah mereka?

Dengan Homer AI, pemilik rumah juga boleh menjejak dan memantau anggaran aliran tunai kewangan mereka dengan pengira kewangan untuk membantu mereka menentukan bajet untuk pembelian rumah seterusnya.

Untuk maklumat lanjut dan demo bagaimana HomerAI berfungsi dengan ciri-ciri terkini, anda boleh melawat artikel blog Ohmyhome di sini:

Tentang Ohmyhome

Ohmyhome ialah satu platform teknologi hartanah serba lengkap di Singapura yang menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan hartanah menyeluruh untuk membeli, menjual, menyewa dan menukar rumah, serta perkhidmatan pengurusan kondominium di Singapura. Sejak pelancarannya pada 2016, Ohmyhome telah memproses lebih 14,500 hartanah setakat 30 Jun 2023, dan mempunyai kira-kira 6,800 unit di bawah pengurusan setakat 31 Disember 2023. Ia juga platform urus niaga hartanah yang dinilai tertinggi, dengan lebih 8,000 ulasan tulen, dan purata penarafan 4.9 daripada 5 bintang.

Ohmyhome komited untuk membawa kelajuan, kemudahan, dan kebolehpercayaan kepada perkhidmatan berkaitan hartanah dan menjadi penyelesaian hartanah paling dipercayai dan menyeluruh untuk semua.
Untuk maklumat lanjut, lawati:

Kenyataan Selamat

Kenyataan ini mengandungi kenyataan prospektif. Selain itu, dari masa ke semasa, kami atau wakil kami mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis. Kami asaskan kenyataan prospektif ini berdasarkan jangkaan dan ramalan tentang peristiwa akan datang, yang kami peroleh daripada maklumat yang sedang tersedia kepada kami. Anda boleh mengenal pasti kenyataan prospektif melalui yang bukan bersejarah terutamanya yang menggunakan istilah seperti “mungkin,” “harus,” “dijangka,” “membayangkan,” “menganggarkan,” “percaya,” “dirancang,” “meramalkan,” “berpotensi,” atau “harap” atau negatifnya istilah ini atau yang serupa. Dalam menilai kenyataan prospektif ini, anda perlu mempertimbangkan pelbagai faktor, termasuk: keupayaan kami untuk menukar arah Syarikat; keupayaan kami untuk mengikuti teknologi baharu dan keperluan pasaran yang berubah; dan persekitaran persaingan perniagaan kami. Faktor-faktor ini dan lain-lain mungkin menyebabkan keputusan sebenar kami berbeza secara material daripada mana-mana kenyataan prospektif.

Kenyataan prospektif hanyalah ramalan. Peristiwa prospektif yang dibincangkan dalam kenyataan media ini dan kenyataan lain dari masa ke semasa oleh kami atau wakil kami, mungkin tidak berlaku, dan peristiwa sebenar dan keputusan mungkin berbeza secara material dan tertakluk kepada risiko, ketidakpastian, dan anggapan tentang kami. Kami tidak berkewajipan untuk mengemaskini atau menyemak semula secara awam mana-mana kenyataan prospektif, sama ada kerana ketidakpastian dan anggapan, peristiwa prospektif yang dibincangkan dalam kenyataan media ini dan kenyataan lain dari masa ke semasa oleh kami atau wakil kami mungkin tidak berlaku.

Hubungi

Hubungan Pelabur:

Ikuti Media Sosial untuk Maklumat Terkini dari Syarikat

X:
Facebook:
Instagram:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.