Ohmyhome bekerjasama dengan SG Alliance untuk memperluaskan insurans berkaitan rumah kepada pemilik rumah dan pembeli rumah

(SeaPRwire) –   Singapura, 06 Februari 2024 — Ohmyhome Ltd. (NASDAQ: OMH, “Ohmyhome”), platform teknologi hartanah satu penyelesaian yang menyediakan penyelesaian hartanah dan perkhidmatan akhir untuk membeli, menjual, menyewa dan memperbaiki rumah, serta perkhidmatan pengurusan hartanah untuk kondominium di Singapura, dengan sukacitanya mengumumkan perkongsian strategik dengan SG Alliance Pte. Ltd. (“SG Alliance”), penasihat kewangan berlesen dengan kehadiran kuat di seluruh Singapura. Perkongsian ini bertujuan untuk menyediakan akses kepada penyelesaian insurans yang menyeluruh yang diselaraskan kepada keperluan pemilik rumah dan pembeli rumah, dan juga membawa suite perkhidmatan Ohmyhome kepada pelanggan SG Alliance.

Dalam acara ulang tahun yang diadakan oleh SG Alliance pada 31 Januari 2024, Rhonda Wong, CEO dan Pengasas Bersama Ohmyhome, dan Caster Ong, CEO dan Pengasas Bersama SG Alliance, melancarkan siri inisiatif perkongsian kerjasama yang bertujuan untuk menyediakan insurans dan perkhidmatan berkaitan hartanah yang menyeluruh kepada kedua-dua pelanggan asas dalam perjalanan perancangan kewangan mereka. Acara ini diadakan di Auditorium @ Level 9, Pusat Kebudayaan Cina Singapura (1 Straits Blvd, Singapore 018906), dengan penyertaan lebih daripada 200 wakil SG Alliance di acara tersebut.

SG Alliance, dikenali dengan komitmen untuk membantu individu dan perniagaan memperoleh nilai tertinggi daripada mempunyai laluan kewangan yang menyeluruh dan tahan lama, juga optimis tentang perkongsian ini. Caster Ong, CEO dan Pengasas Bersama SG Alliance, berkata: “Kami gembira bekerjasama dengan Ohmyhome, syarikat yang berkongsi nilai-nilai kecemerlangan dan perkhidmatan pelanggan kami. Ohmyhome telah menunjukkan rekod prestasi yang mengkagumkan dan disukai pelanggannya, menawarkan perkhidmatan ejen brokernya pada kadar komisen 1%, yang boleh memberikan penjimatan kos yang besar kepada pelanggan kami dalam perjalanan perancangan kewangan mereka. Kami percaya kepakaran dan sumber bersama kami akan memberi manfaat kepada pemilik rumah dan pembeli rumah Singapura.”

Sebagai rakan kongsi keutamaan SG Alliance, ia mampu mewakili lebih daripada 30 rakan kongsi insurans untuk menyediakan pelbagai kutipan untuk pelanggan membandingkan. Jadi pelanggan boleh menjimatkan kesusahan membandingkan dan memilih pelan yang paling mampu melindungi rumah mereka. Pemilik rumah dan pembeli rumah Ohmyhome juga akan menikmati faedah eksklusif akibat daripada perkongsian ini.

Perikatan ini menandakan tonggak penting dalam komitmen Ohmyhome untuk menyediakan penyelesaian hartanah satu penyelesaian. “Kolaborasi kami dengan SG Alliance adalah bukti dedikasi kami untuk meningkatkan pengalaman membeli dan memiliki rumah,” kata Rhonda Wong, CEO dan Pengasas Bersama Ohmyhome. “Kami mengakui pentingnya mempunyai liputan insurans yang boleh dipercayai untuk hartanah pelanggan untuk melindungi aset paling berharga dalam kehidupan mereka, dan gembira dapat membantu pelanggan kami mencari produk dan perkhidmatan insurans yang paling sesuai melalui perkongsian ini.”

Tentang Ohmyhome

Ohmyhome ialah platform teknologi hartanah satu penyelesaian di Singapura yang menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan hartanah akhir untuk membeli, menjual, menyewa dan memperbaiki rumah, serta perkhidmatan pengurusan hartanah untuk kondominium di Singapura. Sejak pelancarannya pada 2016, Ohmyhome telah menyelesaikan lebih daripada 14,500 hartanah, dan mempunyai lebih daripada 5,800 unit di bawah pengurusan pada 30 Jun 2023. Ia juga platform urus niaga hartanah yang dinilai tertinggi, dengan lebih daripada 8,000 ulasan tulen, dan purata penarafan 4.9 daripada 5 bintang.

Ohmyhome komited untuk menyediakan perkhidmatan berkaitan hartanah yang cepat, mudah dan boleh dipercayai dan menjadi penyelesaian hartanah paling dipercayai dan menyeluruh untuk semua orang.

Untuk maklumat lanjut, lawati:

Tentang SG Alliance

Ditubuhkan pada 2021, SG Alliance Pte Ltd mewakili pelbagai penyedia produk pelaburan dan insurans, perkhidmatan kewangan terkemuka yang memberi khidmat kepada individu, keluarga dan korporat. Hari ini, SG Alliance ialah syarikat nasihat kewangan berlesen 300 orang kakitangan. Wakil kami sepenuhnya komited untuk membantu individu dan perniagaan memperoleh nilai tertinggi daripada mempunyai laluan kewangan yang menyeluruh dan tahan lama.

SG Alliance berusaha untuk menyediakan perkhidmatan bernilai tambah dengan rangkaian rakan strategik kami yang luas – seperti penulisan wasiat, nasihat undang-undang, perkhidmatan berkaitan hartanah dan sebagainya. Di luar menjadi hab penyelesaian kewangan untuk pelanggan kami, SG Alliance bertujuan menjadi sambungan satu penyelesaian untuk membolehkan orang mencapai matlamat kehidupan terbaik mereka.

Untuk maklumat lanjut, lawati:

Kenyataan Selamat

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan prospektif. Selain itu, dari semasa ke semasa, kami atau wakil kami mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis. Kami berasaskan harapan dan ramalan tentang peristiwa akan datang, yang kami terbitkan daripada maklumat yang kini tersedia bagi kami. Kenyataan prospektif ini berkaitan dengan keupayaan Syarikat untuk mengintegrasikan perkongsian strategik dengan SG Alliance dan menyediakan perkhidmatan insurans kepada pelanggan. Anda boleh mengenal pasti kenyataan prospektif melalui yang bukan bersejarah sifatnya, terutamanya yang menggunakan istilah “mungkin,” “harus,” “dijangka,” “mempertimbangkan,” “menganggarkan,” “percaya,” “dirancang,” “meramalkan,” “berpotensi,” atau “harap” atau negatifnya atau istilah serupa. Dalam menilai kenyataan prospektif ini, anda harus mempertimbangkan pelbagai faktor, termasuk: keupayaan kami untuk mengubah arah Syarikat; keupayaan kami untuk mengikuti teknologi baru dan keperluan pasaran yang berubah; dan persekitaran persaingan perniagaan kami. Faktor-faktor ini dan lain-lain mungkin menyebabkan keputusan sebenar kami berbeza secara material daripada mana-mana kenyataan prospektif.

Kenyataan prospektif hanyalah ramalan. Peristiwa prospektif yang dibincangkan dalam kenyataan media ini dan kenyataan lain dari masa ke semasa oleh kami atau wakil kami, mungkin tidak berlaku, dan peristiwa sebenar dan keputusan mungkin berbeza secara material dan tertakluk kepada risiko, ketidakpastian, dan anggapan tentang kami. Kami tidak berkewajiban untuk mengemaskini atau meninjau semula sebarang kenyataan prospektif, sama ada disebabkan oleh ketidakpastian dan anggapan, peristiwa prospektif yang dibincangkan dalam kenyataan media ini dan kenyataan lain dari masa ke semasa oleh kami atau wakil kami mungkin tidak berlaku.

Untuk maklumat lanjut

Lawati Laman Web Hubungan Pelabur dan Langgan Emel Amaran di:

Untuk pertanyaan, emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.