NACIFIC, Pusingan Baharu Kad Foto dan Kad ID Pejabat ATEEZ

(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, Mac 06, 2024 — NACIFIC, jenama K-kecantikan, telah mendedahkan acara NACIFIC Pejabat yang ditunggu-tunggu menampilkan set kad foto eksklusif duta jenama ATEEZ dan kad ID pejabat pada 12 Mac.

Acara itu akan diadakan secara eksklusif melalui kedai rasmi NACIFIC dalam talian (Shopee, Amazon, Lazada, Walmart, dsb.). Set kad foto selfie dan set Kad ID Pejabat ATEEZ akan diberikan dengan Brightening Premium Set. Setiap kad foto menampilkan 8 ahli selfie ATEEZ dengan mesej tulisan tangan di belakang setiap kad. Tambahan pula, kad ID Pejabat dicipta dari bahan PVC, mencerminkan kesahihan kad pengenalan pekerja sebenar, menambah lapisan unik tambahan.

Brightening Premium Set mengandungi produk penjagaan kulit dari siri Phyto Niacin Brightening NACIFIC yang laris, termasuk toner, pati intipati, topeng tidur, pakej topeng helai, dan All-Kill Bubble Cleansing Pack. Siri itu diperkayakan dengan niacinamide, terkenal dengan manfaat pencerahannya yang luar biasa, membantu mencapai kulit bercahaya dan terhidrat secara luaran dan dalaman.

Seorang wakil NACIFIC menyatakan, “Kami bercita-cita untuk menyokong pelanggan dalam memelihara keadaan kulit yang sihat di tengah-tengah kekeringan dan kepekaan yang sering dialami semasa peralihan musim, menggunakan siri Phyto Niacin Brightening kami yang disayangi.”

Sementara itu, ATEEZ terus membuat langkah sebagai kumpulan K-pop yang menonjol, dengan album single Jepun terbaru mereka yang dikeluarkan pada 28 Februari menduduki kedudukan teratas pada carta harian Oricon.

Media Contact

Jenama: NACIFIC

Kenalan: Pasukan Jualan Global

E-mel: b2c@abillkorea.com

HK:

SG:

PH:

MY:

TW:

MX:

TH:

BR:

SUMBER: NACIFIC

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.