Mobile-health Network Solutions Membuka Farmasi Runcit Baru

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 30 April 2024 — Mobile-health Network Solutions (Nasdaq: MNDR) (“MaNaDr” atau “Syarikat”), penyedia perkhidmatan kesihatan tele peringkat Asia Pasifik, hari ini mengumumkan pembukaan rasmi ManaPharma Pharmacy, farmasi runcit baru Syarikat, pada pukul 12 tengah hari waktu tempatan.

Terletak berhampiran kawasan perniagaan dan membeli-belah pusat Singapura, ManaPharma Pharmacy menawarkan pelbagai pilihan produk kesihatan kulit dan kecantikan berharga mampu serta julat lengkap ubat resepi dan bukan resepi.

Produk kesihatan kulit dan kecantikan farmasi akan merangkumi pemilihan terkurat, berubah-ubah daripada jenama anti-penuaan, masalah kulit dan kecantikan semula jadi yang terbukti berkesan dan menggunakan bahan terbaik dan inovasi terkini di pasaran.

Pelanggan berminat dengan produk ini akan menerima khidmat, nasihat peribadi daripada kakitangan farmasi profesional. Selain itu, pelanggan boleh menerima analisis percuma kulit mereka daripada mesin foto analisis sumber cahaya tiga dimensi yang steril dan berpaten. Mesin ini boleh menganalisis kulit dengan tepat untuk tekstur, koyakan, liang, lipatan, pigmen, ton dan kelembapan, dan mengesyorkan produk paling berkesan untuk setiap keadaan.

Setiap produk ini juga akan tersedia melalui aplikasi dan laman web Syarikat.

Ubat resepi dan bukan resepi ManaPharma Pharmacy, merangkumi formula paling meluas digunakan dan berkesan di Singapura, akan diedarkan kepada pelanggan dengan cara yang cepat dan mudah. Kakitangan profesional ManaPharma Pharmacy akan tersedia untuk menjawab sebarang soalan atau kebimbangan pesakit mengenai ubat-ubatan ini, serta memberi panduan pakar mengenai penggunaan ubat yang betul.

ManaPharma Pharmacy terletak strategik di 371 Beach Road, City Gate, lokasi pusat dan mudah diakses bagi pelanggan di seluruh bandar. Ruang farmasi moden, yang merangkumi kawasan perundingan peribadi, mencipta persekitaran yang mengalu-alukan di mana pelanggan boleh menyemak pilihan meluas produk kesihatan, kecantikan dan perubatan, mencari nasihat daripada kakitangan, dan mengalami perkhidmatan pelanggan kelas pertama.

“Pembukaan ManaPharma Pharmacy merupakan titik perubahan yang menggalakkan bagi Syarikat dan orang ramai,” kata Dr. Siaw Tung Yeng, PBM, Pakar Perubatan Keluarga Kanan dan Pengarah Urusan Bersama MaNaDr. “Dengan menyediakan produk kesihatan kulit dan kecantikan berkualiti terkemuka dan berharga mampu serta ubat resepi dan bukan resepi paling berkesan – dan mengisi kedua-duanya dengan perkhidmatan pelanggan tanpa tandingan – kami percaya ManaPharma Pharmacy akan segera menjadi destinasi pilihan untuk pelanggan yang mencari pengalaman farmasi terunggul di Singapura.”

Dr. Rachel Teoh Pui Pui, PBM, Pakar Perubatan Keluarga dan Pengarah Urusan Bersama, menambah, “Penyertaan kami ke dalam ubat-ubatan bukan resepi membolehkan MaNaDr memperluaskan pendekatan, menyokong bukan sahaja kesihatan dalaman pesakit kami tetapi kini penampilan luaran mereka juga. Strategi ini boleh terus menyumbang kepada imej diri positif dan keseluruhan rasa kebajikan.”

Untuk maklumat lanjut mengenai ManaPharma Pharmacy dan penawarannya, sila lawati atau kunjungi lokasinya di 371 Beach Rd, B1-12 City Gate, Singapura 199597.

Mengenai ManaPharma Pharmacy

ManaPharma Pharmacy ialah farmasi runcit premium baru yang terletak di pusat bandar Singapura. Khusus dalam kesihatan kulit dan kecantikan, farmasi ini menawarkan pelbagai pilihan produk penjagaan kulit berkualiti tinggi dan nasihat pakar. Selain itu, ManaPharma Pharmacy menyediakan ubat farmasi dan resepi, memastikan pelanggan mendapat akses kepada ubat-ubatan yang diperlukan. Dengan lokasi pusat dan kakitangan berpengalaman, ManaPharma Pharmacy berazam untuk menyampaikan perkhidmatan pelanggan cemerlang dan pengalaman peribadi.

Mengenai Mobile-health Network Solutions

Disenaraikan sebagai Syarikat Pertumbuhan Tinggi Asia Pasifik ke-41 dalam senarai 500 Syarikat Financial Times 2024, kami merupakan penyedia perkhidmatan kesihatan tele pertama dari rantau Asia Pasifik untuk disenaraikan di AS. Melalui platform MaNaDr kami, kami menawarkan perhatian perubatan peribadi dan boleh dipercayai kepada pengguna di seluruh dunia. Platform kami membolehkan komuniti penyedia perkhidmatan kesihatan kami mempunyai jangkauan yang lebih luas kepada pengguna melalui klinik maya tanpa sebarang kos permulaan dan keupayaan untuk menyambung ke rangkaian global sokongan rakan sebaya dan rakan kongsi. Julat penyelesaian perubatan tele kami yang licin dan bebas masalah termasuk perkhidmatan teleperundingan, pemenuhan preskripsi dan perkhidmatan peribadi lain seperti program pengurusan berat badan dan penjagaan khusus jantina. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

KENYATAAN PROSPEK

Beberapa kenyataan yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek masa depan, serta mana-mana kenyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan berdasarkan sejarah, mungkin merupakan “kenyataan prospek” dalam maksud Private Securities Litigation Reform Act 1995. Perkataan seperti “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “mungkin”, “menganggarkan”, “mengharapkan”, “berniat”, “merancang”, “berpotensi”, “meramalkan”, “projek”, “sepatutnya” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospek, walaupun bukan semua kenyataan prospek mengandungi perkataan pengenalan ini. Kenyataan prospek bukanlah jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada jangkaan Syarikat yang dibincangkan dalam kenyataan prospek. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada berikut: keupayaan Syarikat untuk melaksanakan strategi, menguruskan pertumbuhan dan mengekalkan budaya korporat; prestasi perniagaan, keadaan kewangan dan keputusan masa depan Syarikat; jangkaan mengenai permintaan dan penerimaan pasaran terhadap produk dan perkhidmatan kami; perubahan teknologi; keadaan ekonomi; pertumbuhan industri penyelesaian kesihatan tele di Singapura dan pasaran antarabangsa lain yang dirancang untuk disasarkan; reputasi dan jenama; kesan persaingan dan penentuan harga; peraturan kerajaan; perubahan am dan perniagaan umum di Singapura dan pasaran antarabangsa yang dirancang untuk disasarkan; dan anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang dinyatakan di atas dan risiko-risiko lain yang terkandung dalam laporan Syarikat kepada SEC. Oleh itu, antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak mengambil kenyataan prospek ini secara berlebihan.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur Mobile-health Network Solutions:
2 Venture Drive, #07-06/07 Vision Exchange
Singapura 608526
(+65) 6222 5223
Emel:

Pertanyaan Hubungan Pelabur:
Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
1177 Avenue of the Americas, 5th Floor
New York, New York 10036
Pejabat: (646) 893-5835

Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.