mF International Limited Umum Harga Tawaran Awal Saham Perdana

(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Hong Kong, 19 April 2024 — mF International Limited (“Syarikat” atau “mF International”), penyedia penyelesaian perdagangan kewangan berpengalaman berpangkalan di Hong Kong, hari ini mengumumkan penetapan penawaran awam permulaan (the “Penawaran”) sebanyak 1,666,667 saham biasa pada harga penawaran awam $4.5 setiap saham biasa. Saham biasa telah diluluskan untuk senarai pada Pasaran Modal Nasdaq dan dijangka akan memulakan perdagangan pada 22 April 2024 di bawah tanda “MFI”.

Syarikat dijangka akan menerima hasil kasar keseluruhan sebanyak $7,500,001.5 daripada Penawaran, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan berkaitan lain. Penawaran dijangka akan ditutup pada atau sekitar 24 April 2024, tertakluk kepada pemenuhan syarat-syarat penutupan biasa. Selain itu, Syarikat telah memberi kuasa kepada pengendali untuk membeli sehingga 250,000 saham biasa tambahan pada harga penawaran awam, kurang potongan pengendali.

Hasil daripada Penawaran akan digunakan untuk mengembangkan kapasiti perkhidmatan dan modal kerja am.

Penawaran ini dijalankan atas dasar komitmen tetap. Joseph Stone Capital, LLC bertindak sebagai pengendali untuk Penawaran. Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam sekuriti AS kepada Syarikat, dan Pryor Cashman LLP bertindak sebagai peguam AS kepada Joseph Stone Capital, LLC berhubung dengan Penawaran.

Pendaftaran berkaitan Penawaran telah dimohonkan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (the “SEC”) (Nombor Fail: 333-274158), sebagaimana diubahsuai, dan telah diluluskan oleh SEC pada 29 Mac 2024, dan pendaftaran berdasarkan Peraturan 462(b) (Nombor Fail No. 333-278826), yang meningkatkan bilangan saham berdaftar daripada 1,794,000 kepada 1,916,667, berkuat kuasa apabila difailkan dengan SEC. Penawaran ini hanya dibuat melalui prospektus, membentuk sebahagian daripada pendaftaran. Salinan prospektus muktamad berhubung Penawaran, apabila tersedia, boleh diperolehi daripada Joseph Stone Capital, LLC, 29 Broadway, #1800, New York, New York, 10006, atau melalui emel di , atau dengan menghubungi 888-302-5548. Selain itu, salinan prospektus muktamad berhubung Penawaran, apabila tersedia, boleh diperolehi melalui laman web SEC di .

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat dan Penawaran. Kenyataan akhbar ini tidak menyediakan tawaran untuk menjual, atau mengumpan tawaran untuk membeli mana-mana sekuriti Syarikat, dan tidak ada tawaran, pengumpanan atau jualan mana-mana sekuriti Syarikat dalam mana-mana negeri atau bidang kuasa yang mana tawaran, pengumpanan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa tersebut.

Tentang mF International Limited

mF International Limited adalah syarikat pegangan British Virgin Islands dengan tiga anak syarikat beroperasi di Hong Kong. Anak syarikat utama Hong Kong, m-FINANCE Limited (“mF” atau m-FINANCE), adalah penyedia penyelesaian kewangan berpengalaman berpangkalan di Hong Kong terutamanya terlibat dalam pembangunan dan penyediaan penyelesaian perdagangan kewangan melalui internet atau platform sebagai perkhidmatan perisian sebagai perkhidmatan, atau SaaS. m-FINANCE mempunyai kira-kira 20 tahun pengalaman menyediakan platform perdagangan mata wang asing, logam mulia/komoditi sebenar, perkhidmatan nilai tambah kewangan, aplikasi mudah alih dan maklumat kewangan untuk broker dan pelanggan institusi di rantau ini. Dengan pelanggan terletak di seluruh China daratan, Hong Kong dan Asia Tenggara, m-FINANCE menyediakan pelanggan dengan Platform Perdagangan mF4, Jambatan dan Plagin, Sistem CRM, Sistem ECN, Penyelesaian Likuiditi, Penyelesaian “Broker +” Lintas-platform, Aplikasi Perdagangan Sosial dan perkhidmatan nilai tambah lain. Matlamat Syarikat adalah untuk meningkatkan bahagian pasaran dan membesarkan perniagaan dengan meluaskan asas pelanggan dan kapasiti perkhidmatan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat: .

Kenyataan Prospektif

Terdapat beberapa kenyataan dalam pengumuman ini yang bersifat prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada Penawaran Awam Permulaan yang dicadangkan oleh Syarikat. Kenyataan prospektif ini membabitkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berdasarkan jangkaan masa depan Syarikat tentang peristiwa yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya dan keperluan kewangannya, termasuk jangkaan bahawa Penawaran akan berjaya diselesaikan. Pelabur boleh menemui banyak (tetapi tidak semua) kenyataan ini dengan menggunakan perkataan seperti “anggaran”, “percaya”, “harap”, “menjangkakan”, “menganggarkan”, “merancang”, “akan”, “hendak”, “boleh”, atau ungkapan serupa dalam prospektus ini. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif untuk menggambarkan peristiwa atau keadaan selepas berlakunya, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak boleh menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada jangkaan yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk memeriksa faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam pendaftaran dan penyiaran lain Syarikat kepada SEC.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

mF International Limited
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Ascent Investor Relations LLC
Tina Xiao
Telefon: +1-646-932-7242
E-mel: